maniak7 (11-12-23), Nikolaos_Kokkinos (11-12-23)
maniak7 (11-12-23), Nikolaos_Kokkinos (11-12-23)
Από περιέργεια, και πρόεδρος της Super League που ήταν έκανε τίποτα ο Βαγγέλας;
Nikolaos_Kokkinos (11-12-23)
Για μενα καλυτερα, ας μπει αλλος να σκοτωνονται μεταξυ τους, ετσι κ αλλιως κ Προεδρος που ητανε, οχι απλα δεν ωφελησε την ομαδα αλλα αντιθετως μεγενθυνε τις προστριβες και την εκθεση
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πέτρινα χρόνια εν' όψει.Τουλάχιστον εμείς τα έχουμε ξαναζήσει.
Nikolaos_Kokkinos (11-12-23)
Οι περισσοτεροι εδω εισαστε πλεον σε ηλικια που θα επρεπε να σας απασχολουν περισσοτερο οι πετρες στα νεφρα και οχι στα χρονια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ακούω και τον Καζαντζίδη να τραγουδάει "επτά καημοί - πληγές, επτά"...
Αράξτε λίγο... Του χρόνου (μην πω και από το καλοκαίρι) θα ξέρουμε τί κύκλους κάνει η ζωή και θα συζητήσουμε πάλι για συμπτώσεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (17-12-23)
maniak7 (12-12-23)
Λέγε ρε ψόφιο φίδι και άσε τα επεξηγηματικά: Και πέτρες σου βρήκανε;;;
flessanto (17-12-23)
Για αυτό μου χλώμιασες και μου στέκεσαι με τα χέρια στη μέση, σαν τη στάμνα;;;
flessanto (17-12-23)
Ε, πρέπει να το πατάς για να ανακουφίζεται...
flessanto (17-12-23)
Δεν θα λυπηθώ ξανά κανέναν!
Αφήνω αυτό εδώ το post για μελλοντική αναφορά. Αν με δείτε στο μέλλον να εκφράζω αντιρρήσεις για γαμήσι σε οποιονδήποτε καριόλη χτυπάει τώρα τον Ολυμπιακό, ταράξτε με στη νομιμότητα.
flessanto (17-12-23)
Τι μονο 9 φορες? Γραψτο 300 φορες (χωρις κοπυ παστε) και βλεπουμε
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
flessanto (17-12-23)
Ήρθε η ώρα πάλι που θα μετρήσουμε τους τσάτσους. Έρχεται κατά καιρούς αυτή η ώρα και πρέπει να την σκεφτούν καλά. Χρειάζονται πλειοψηφία (8 ψήφους) για την αποπομπή του Βαγγέλα. Είναι ήδη 4 αυτοί, Αστέρας και Ατρόμητος θα ψηφίσουν όχι και ο Μπέος ανακοίνωσε ότι θα απέχει.
Να δω απ' τους υπόλοιπους ποιοι 4 θα κάνουν πάλι το ιστορικό λάθος να χτυπήσουν αυτόν, που με δικές του πρωτοβουλίες και δυνατότητες τους έφερε την μεγαλύτερη χορηγία που είχαν ποτέ. Γιατί ακούμε όλα τα πουστράκια να "αναρωτιούνται" τι καλό έκανε στη Λίγκα. Δεν έχουν να διαλέξουν απλά τον Ολυμπιακό, αλλά τα γεγονότα και την ίδια την υπόληψή τους σαν σύλλογος.
Ο πραγματικός στόχος είναι να χάσει τη θέση του αντιπροέδρου στην ΕΠΟ, όχι η ΣΛ.
panahs7 (12-12-23)
Και τελικά παραιτήθηκε από μόνος του
Nikolaos_Kokkinos (12-12-23)
Και άλλη μια τεράστια επιτυχία της μαχητικής ελληνικής δημοσιογραφίας είναι ότι κατάλαβαν την στήριξη της ΟΥΕΦΑ στην αποχή των Ελλήνων διαιτητών, ως πρόθεση να μην στέλνει ξένους διαιτητές στα ντέρμπι. Και το πρόβλημά μου εδώ, δεν είναι ότι είναι καθυστερημένοι και δεν μπορούν να σταυρώσουν είδηση ούτε σε ευχέλαιο, αλλά το ότι τους διαβάζουν κάτι άλλοι και δένουν σκοινί - κόμπο - κορδόνι ότι όπως γράφτηκε, έτσι έγινε.
maniak7 (13-12-23)
Bookmarks