Ματιασμενος ο Μπρινιολι τελευταια. Μου θυμιζει εναν τερματοφυλακα δικο μας που ειχε πεσει φουλ η αποδοση του και ελεγαν οτι ηταν επειδη χωρισε με τη γυναικα του. Ο Ρομπερτο ηταν;
Και ένα ο βάζελος στο 95' για να πάμε και ταμειάρα!! Ότι καλύτερο θα είναι.
Ματιασμενος ο Μπρινιολι τελευταια. Μου θυμιζει εναν τερματοφυλακα δικο μας που ειχε πεσει φουλ η αποδοση του και ελεγαν οτι ηταν επειδη χωρισε με τη γυναικα του. Ο Ρομπερτο ηταν;
flessanto (27-11-23), Nikolaos_Kokkinos (26-11-23)
chainsaw (26-11-23)
Ωραια το ειπε ο Πριντεζης ο εκφωνητης. Μεγαλειωδη πορεια 7 αηττητων αγωνων ο πρεσβης στο πρωταθλημα απο τα μεσα Σεπτεμβρη![]()
ΠΟΥΤΣΑ ΒΑΖΕΛΙΑ! Χαλάλι ο κουβάς!
Αν και με τις ευκαιρίες στο τέλος ήταν για over.
Περαστικά Νίκο Αθανασίου
Αυτή είναι μια από τις απολαύσεις της ζωής, να βλέπεις τον βάζελο να τρώει πουτσίκι.
flessanto (27-11-23)
Έλα Τασούλη.
![]()
panahs7 (26-11-23)
Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παίζουν 1 ταχύτητα κάτω λέει το άλλο το παπάρι ο Τσούτσικας και ίσως δεν το έχουν διαχειριστεί σωστά ψυχολογικά. Σε λίγο θα μας πουν ότι τους έκανε και κακό το 0-3 στα χαρτιά!!
Νικολογιαννη τον παιρνεις ρε
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τους χάλασε το μυαλό και πλέον δεν είναι καλά. Έχουν αποκτήσει cte με κουνημένο εγκέφαλο, έχουν δίκιο. Πρέπει να πάνε στα δικαστήρια και να ζητήσουν να πάρουν από τώρα το πρωτάθλημα επειδή υπέστησαν ηθική βλάβη. Απο εκείνο το ματς δεν είναι πανατεναϊκος αυτό που βλέπουμε, είναι κάτι διαφορετικό.
maniak7 (26-11-23)
Πουτσα
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ναι... θα τον δείτε και με την κούλα, τη Δευτέρα, τον Άρη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ηταν λεει καλυτερος ο βαζελος στον αγωνα κ αδικως εχασε.. βλακες βαζελοι γιαυτο θα το χασετε παλι , γιατι ειστε βλακες, δεν ξερω αν θα το παρουμε εμεις, αλλα εσεις με τπτ
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
maniak7 (26-11-23)
Bookmarks