Καλό είναι και για τους τέσσερις εκπροσώπους της χώρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που είχαν φιλικά αυτήν την αγωνιστική... Άλλο που οι δύο είχαν κανονίσει μεταξύ τους...
" Κουλιερακης ενα γαιδουρι, ενα τερας της Φυσεως" χαχαχααχχααχχα
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλό είναι και για τους τέσσερις εκπροσώπους της χώρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που είχαν φιλικά αυτήν την αγωνιστική... Άλλο που οι δύο είχαν κανονίσει μεταξύ τους...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Άκουσα στην ΕΡΑ ένα εντυπωσιακό στατιστικό που έχουμε χτίσει. Έχουμε λέει 40 ματς αήττητοι στην επαρχία, τελευταία φορά που χάσαμε ήταν από τον ΟΦΗ το 2018!
Nikolaos_Kokkinos (31-10-23)
Βέβαια, αυτό λέει πολλά και για τις ομάδες της επαρχίας, αλλά και εν γένει για το πρωτάθλημα που παίζουμε...
Πέσαμε από τα σύννεφα όσον αφορά στο επίπεδο του πρωταθλήματος![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έχεις Β Εθνική με βόρειο και νότιο όμιλο, με τηλεοπτική κάλυψη από το youtube και διοργανώτρια αρχή που δεν βάζει το χέρι της στη φωτιά αν θα συνεχιστεί η διοργάνωση μετά την Πρωτοχρονιά: Τί να συμβαίνει στην πρώτη κατηγορία δηλαδή, που να ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο;;;
flessanto (01-11-23)
Αγνοείστε το σίχαμα τον Θωμαϊδη και ακούστε από το 10:46 και μετά (στην αρχή λένε για τα στημένα), έχουν αρκετό ενδιαφέρον αυτά που λέει ο δικηγόρος για όταν πάει η υπόθεση στο CAS.
Τελικά βγήκαν εισιτήρια και πάει να γίνει κανονικά με κόσμο το ματς με Μπαοκ, γιατί υπάρχει παράγραφος στον ΚΑΠ που λέει ότι πρέπει να τελεσιδικήσει σε εγχώριο όργανο η απόφαση. Το θέμα είναι ότι έτσι ανοίγεις πλέον την πόρτα στην ΕΠΟ να στο κλείσει με Κούλα, κάτι που το θεωρώ χειρότερο. Θα προτιμούσα να παίξουμε με Μπαοκ χωρίς κόσμο. Εκτός αν πάρουν πίσω το 0-3 και αποφασίσουν να συνεχιστεί το ματς με βάζελο πριν βγει η χρονιά, οπότε θα είναι αυτό το 2ο κεκλεισμένων, αλλά είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Ένα μουνόπανο ονόματι Σάββας Λιβάνιος ξέρουμε τι τσουτσέκι παριστάνει και ποιας απόχρωσης είναι; Με ένα γρήγορο google βρήκα ότι έγραφε για βάζελο στο sport24 πριν χρόνια. Έγραψε ότι αν παίξουμε με κόσμο με Μπαοκ και η απόφαση της έφεσης βγει από Δευτέρα και παραμείνουν τα κεκλεισμένων, έχουν δικαίωμα λέει να μας κάνουν καταγγελία και να το χάσουμε κι αυτό 0-3 στα χαρτιά.
Βαζελος μεχρι κοκκαλο ειναι ο τυπος.
Και η επο ενημερωσε πριν λιγο επισημα οτι ο αγωνας αυριο θα γινει με κοσμο.
Μα ο Μπαναθηναικος ο πουτανας γιος δε θελει ολα τα παιχνιδια να κρινονται στο χορταρι κλπ κλπ;;;
1-1 η Λαμία στο 68' χεχε
Κλάμα με το πέναλτι που τους έδωσε! Γελάει η πλάση όλη πάλι. Και είναι και οφσάιντ.
2-1 η Λαμία!! ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (αν τους αφήσουν)
--edit--
Φτου ρε πούστη το ακύρωσαν.
Κάτσε...δεν τελείωσε ακόμα. Έχουν χρόνο να πέσουν κάτω και να αποχωρήσουν
"Η γκολ του Καρλίτος σε 1-1"...
όταν έχεις ιδρώσει για τα καλά....
Κοίτα τα μουνιά ρε...
Κλασικά.
Bookmarks