Έξω τα αστέρια!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (25-09-23), panahs7 (25-09-23)
Φεύγει απ' το γήπεδο η Κούλα γιατί έχει ανέβει πανό.
Καύλα!
-- edit --
Κρίμα ξαναγύρισε.
flessanto (26-09-23)
Τρομερό γκολ ο μπαζέλ.
1-1 μακαρι να μεινει ετσι
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Α ρε βαζελια
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το 2ο καλύτερο αποτέλεσμα είναι για εμάς, γιατί ο βάζελος ήταν ο μόνος που δεν είχε γκελάρει. Αν ισοφαρίσουν θα πάρουμε το καλύτερο δυνατό, τουλάχιστον δεν θα έρθει Άσσος.
Η Κούλα είναι καλύτερη ομάδα από τον βάζελο και έχει και την διαιτησία. Δεν μας συμφέρει νομίζω να το πάρει η Κούλα.
Και τώρα πάμε να απολαύσουμε τον Νικολογιάννη να κλαίει για το πρόγραμμα. Πέμπτη πάνε Τρίπολη, Κυριακή έχουν μέσα Μπάοκ, Πέμπτη πάνε Ισραήλ με Μακάμπι και μετά έχουν εμάς στο Καραϊσκάκης.![]()
flessanto (26-09-23), Nikolaos_Kokkinos (25-09-23)
Μουτζωμενη η ζελα. Δε θα σηκωσουν κεφαλι ποτε
flessanto (26-09-23)
Τώρα πρέπει να κερδίσουμε και εμείς εκεί μεσα
panahs7 (25-09-23)
Αυτός ο Βιλένα είναι χειρότερος από τον Ιμπόρα.
Και ο βασιλιάς μόνος πρώτος στον θρόνο του. Να θυμάστε την χθεσινή ημέρα σαν την τελευταία που δεν ήταν στη θέση του πρωταθλητή ο Ολυμπιακός
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χιαστός ο Μαγκνουσον του ζελα
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αρχικά, σούπα εντελώς το ματς για εμένα. Από τα 90 λεπτά τα 50 παίζανε ξύλο.
Φόλα ο Βάζελος, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από αυτόν αν δεν μαλακιστούμε εντελώς.
Και η Κουλα πάντως κάτι δε μου κολλάει σε σχέση με πέρσι. Πολύ πιο σφιχτή, σε σημεία χάνουν τα πατήματα τους και στο τέλος οι τρομοκράτες παρκάρανε και λεωφορείο για να μην ισοφαρίσει η ζέλα. Από την άλλη προφανώς αν τους δώσεις ευκαιρία θα σε στριμώξουν άσχημα.
Επίσης, το μεγαλύτερο ανέκδοτο της super league τα τελευταία 10 χρόνια ειναι ότι ήρθε προφορά 20 εκατ. για τον Γκαρσία! Και το ακόμα καλύτερο ότι δεν δέχτηκαν να τον δώσουν
Δεν υπάρχει η ΑΕΚ επιθετικα χωρίς Γκαρσία. Είναι παίκτης που αν του πετάξεις την μπάλα, κάτι θα βγει. Θέλει 2 παίκτες πανω του αναγκαστικά και πάλι είναι αμφίβολο αν θα τον περιορίσουν. Όλο τους το επιθετικό σχεδιο είναι ακριβώς αυτό.
Bookmarks