flessanto (18-08-23)
Εδώ οι άλλες οι κωμωδίες είναι 15 χρόνια στην Α Εθνική και κάθε καλοκαίρι κάνουν έργα στο γήπεδο, μέχρι τον Σεπτέμβριο και παραμένει το ίδιο μαντρί και δεν ξέρεις και αν τα τέρματα δεν κοντύνανε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (18-08-23)
Κάναμε αίτημα για αντιστροφή έδρας για τη 2η αγωνιστική με τον Ατρόμητο, γιατί το μπουρδελάκι τους δεν είναι έτοιμο. Λογικά θα γίνει δεκτό, οπότε αρχίζουμε με 3 σερί εντός όπως ο βάζελος πέρσι και μετά πάμε Οπαπαρίνα.
flessanto (18-08-23), Nikolaos_Kokkinos (18-08-23)
Δεν το κάναμε εμείς το αίτημα ρε: Χεστήκαμε και να παίξει ο Ατρόμητας και στη Νίκαια και στη Νέα Σμύρνη...
flessanto (18-08-23)
Δεν εχει σημασια τι λετε, ο Μπαλτακος φταιει a priori
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αρα αμα θεμε, δε συμφωνουμε και τελειωνει η ιστορια.
Και για εμένα, δεν πρέπει: Να βρούνε γήπεδο, να παίξουν το εντός, τα μουνιά.
flessanto (18-08-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Γελάς, αλλά εδώ μιλάμε για αστείους, που δεν τους φτάνει ένα τετράμηνο για να κάνουν έργα στο γήπεδο και να το φτιάξουν αφήνοντάς το όπως ήταν πριν...
Και θέλουν να μας περάσουν χειμωνιάτικα από εκεί, όταν δεν θα πατιέται και το χόρτο.
flessanto (18-08-23)
ΑΝ δεν έχει λεφτά ο Σπανός, ο Ατρόμητος, ο Δήμος Περιστερίου και όλοι αυτοί σε συνδυασμό, να κάνουμε πρωτάθλημα με 6 ομάδες και οι υπόλοιποι να γυρίσουν στα ξερά.
flessanto (18-08-23), giovanni#10 (18-08-23)
Πιθανή αναβολή και του Μπαοκ-Αστέρας λένε τώρα, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων... ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.
chainsaw (18-08-23)
Άντε καλή σεζόν με το μπουρδελάδικο. Έχουμε τη σεβαστή.
Nikolaos_Kokkinos (18-08-23)
Με Σέρρες Κυριακή παίζουμε;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (18-08-23), flessanto (18-08-23), Nikolaos_Kokkinos (18-08-23)
Για να μην ειμαι μετα χριστο προφητης εχω να πω τα παρακατω
Βλεπω μπαλιτσα 35 χρονια και οχι μονο Ελληνικο πρωταθλημα
Με τα σημερινα δεδομενα και με τις ομαδες οπως τις βλεπω τωρα μονο με μια τρομακτικη ανατροπη μπορει να γινει αυτο που γινεται απο σπανια μεχρι καθολου
Κουλα πρωταθλημα
Λαγος την κηνυγαει
Εμεις τριτοι και καταϊδρωμένοι
Η κουλα εχει την περσινη ομαδα με τον ιδιο προπονητη και με πολυ καλες μεταγραφες χωρις να φυγει σχεδον κανενας
Βαζελος με ιδιο προπονητη και με αρκετα καλο συνολο
Εμεις με νεο προπονητη
Με νεους παιχτες
Και με αυτα που εχω δει μεχρι τωρα δεν θα πονταρα στο να παρουμε κουπα
Με λιγα λογια αν βγαζαμε τις φανελες απο ολους και επαιζε η καθε ομαδα χωρις να ξερουμε ποια ειναι η καθε μια εσεις που θα πονταρατε τα λεφτα σας και τι θα ελεγε η λογικη σας
Βεβαια ποτε κανενα πρωτάθλημα δεν εληξε πριν καν αρχισει αλλα εγω αυτα βλεπω αυτα λεω και μακαρι να βγω ψευτης
Bookmarks