Σελίδα 2 από 86 ΠρώτηΠρώτη 1234561222324252 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 21 έως 40 από 1719

Θέμα: Super League 1 23/24

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.119 φορές σε 20.500 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Super League 1 23/24

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δίνει 3.00 να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, λογικό να δίνει 6.00 να βγει πρώτος ο Ολυμπιακός και δεύτερη η Αεκ.

Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Καθόλου λογικό, δεν προσθέτεις απλά τις αποδόσεις, στη 2άδα ψάχνεις την ακριβή θέση τερματισμού για 2 ομάδες. 6.00 αυτή τη στιγμή για να πάρουμε εμείς πρωτάθλημα και 2η να έρθει η Κούλα είναι αστεία απόδοση. Και μιας και το είπες, αστείες είναι και οι μεμονωμένες αποδόσεις. 3.00 μόνο για τον Ολυμπιακό με βάση την περσινή χρονιά;;; ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ παίξτε τα λεφτά σας πουθενά που αξίζει, μη τα χαρίζετε στον κάθε μπουκ.

Το avatar του χρήστη Josimar

Περιοχή
    Rio Greveneiro
    Thanks
    1.628
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.311 φορές σε 1.771 μηνύματα
    Ignore User

Μπαίνοντας στον Αύγουστο, για να ποντάρω εμάς ως πρωταθλητές θα το έκανα μόνο αν έπαιρνα τα λεφτά μου 30 φορές πίσω.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Το avatar του χρήστη redbaron

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.574 φορές σε 1.597 μηνύματα
    Ignore User

Μονο Ο συγχωρεμενος ο Σαββας και ο Τσουκαλας θα πονταραν αυτη τη στιγμη στον Ολυμπιακο.
    hang your demons

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.340 φορές σε 3.979 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καθόλου λογικό, δεν προσθέτεις απλά τις αποδόσεις, στη 2άδα ψάχνεις την ακριβή θέση τερματισμού για 2 ομάδες. 6.00 αυτή τη στιγμή για να πάρουμε εμείς πρωτάθλημα και 2η να έρθει η Κούλα είναι αστεία απόδοση. Και μιας και το είπες, αστείες είναι και οι μεμονωμένες αποδόσεις. 3.00 μόνο για τον Ολυμπιακό με βάση την περσινή χρονιά;;; ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ παίξτε τα λεφτά σας πουθενά που αξίζει, μη τα χαρίζετε στον κάθε μπουκ.
    Το αν το 3.00 θεωρείται λογική απόδοση είναι άλλη κουβέντα. Με δεδομένο όμως ότι ο Ολυμπιακός θα βγει πρώτος, σου δίνει δύο απόδοση να βγει δεύτερη η Αεκ. Αντικειμενικά, και πολύ είναι. Εγώ δεν παίζω ποτέ τέτοια στοιχήματα, αλλά σου λέω τώρα

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

Έχουν μαζευτεί όλοι οι κουμαρτζήδες και συζητάν για ένα σημείο που δεν ήξεραν ότι υπήρχε, δεν ξέρουν τί αφορά (straight ή reverse) και τώρα που έμαθαν την απόδοση, χωρίς καν το ακριβές ζητούμενο, αποφάσισαν να μην το παίξουν...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

flessanto (31-07-23), panahs7 (31-07-23)

Thanks
    30.140
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχουν μαζευτεί όλοι οι κουμαρτζήδες και συζητάν για ένα σημείο που δεν ήξεραν ότι υπήρχε, δεν ξέρουν τί αφορά (straight ή reverse) και τώρα που έμαθαν την απόδοση, χωρίς καν το ακριβές ζητούμενο, αποφάσισαν να μην το παίξουν...
    Δεν ξέρω τι σημαίνει κουμαρτζηδες, αν λες για εμένα, μια χαρά ξέρω τι σημαίνει. Είμαι επιστήμονας στο στοίχημα, παίζω όμως μόνο 3- 5 δελτία το χρόνο.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (31-07-23)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.626
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.587 φορές σε 8.155 μηνύματα
    Ignore User

Αν κατάλαβα καλά, δίνουν σαν 2άδα να παίξεις 1ο τον Ολυμπιακό και 2η την Κούλα, σε συνολική απόδοση 6.00; Αν είναι αυτό, τότε γιατί χαίρεται ο Ηλίας; Δε δίνουν εμάς φαβορί αλλά την Κούλα, το αντίθετο φαντάζομαι θα έχει χαμηλότερη απόδοση ως πιο πιθανό να επαληθευτεί. Και μάλιστα το 6.00 για τέτοια 2άδα το βρίσκω ξεφτίλα, ούτε στο 12.00 δε θα το έπαιρνα. Κοντά στο 20.00+ θα το σκεφτόμουν.
    Ναι αυτο ακριβως εδινε.Δε τα βρισκω τωρα στην σιχαμαν τα φορκαστ για καποιο λογο,λολ.Φαινεται καλη αποδοση παντως για τον ισοβιο πρωταθλητη της χωρας, να μην τον εχει φαβορι,οπως η Αεκ περσι περιπου η κατασταση αν δε με απατα η μνημη μου οι αποδοσεις.Για στοιχηματικους βιτσιοζους δεοι αποδοσεις σε αλλους συνδυασμους με ζελα και μπαοκ(χωρις εμας στους 2 πρωτους) ηταν σε διψηφια.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Για να μην πω η τριάδα, με κάθε βεβαιότητα, η δυάδα είναι καθαρά υπόθεση λεκανοπεδίου και ότι υπάρχει με μΠαοκ μέσα, είναι "κουβέντα να γίνεται". Δεν θα είναι τόσο χειρότερος σε σχέση με πέρυσι όσο θα είναι ο Άρης, αλλά θα είναι μεγάλη έκπληξη να μπορέσει να καβαλήσει κάποιον από την τριάδα. Ίσως όχι τόσο μεγάλη όσο να τον περάσει ο Άρης, ή να βρεθεί κάποιος άλλος να περάσει και τους δύο, αλλά πάλι η απόσταση έχει μεγαλώσει, ακόμα και να μείνει ο Κοτάρσκι.
    Δεν ξέρω τι σημαίνει κουμαρτζηδες, αν λες για εμένα, μια χαρά ξέρω τι σημαίνει. Είμαι επιστήμονας στο στοίχημα, παίζω όμως μόνο 3- 5 δελτία το χρόνο.

Οι μισοί εδώ μέσα δεν γράφουν το βράδυ γιατί τρέχουν στις αποθήκες των εργοστασίων, σε γιαπιά και σε ακάλυπτους από κλειστά καφενεία για κόκκαλα. Δεν τους βλέπεις πώς πετάγονται μόλις ακούνε για αποδόσεις και έχουν και τεκμηριωμένη άποψη;;;

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (31-07-23)

Το avatar του χρήστη AntonisPav

Thanks
    79
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 478 φορές σε 281 μηνύματα
    Ignore User

Πάντως αν κρίνω απο πέρσι οπού η ''διαστημική'' και καλύτερη όλων των εποχών ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα προτελευταία αγωνιστική με γκολ του Ρέαμπτσουκ και έφερε τα ίδια αποτελέσματα στα μεταξύ μας με το συνοθύλευμα που είχαμε για ομάδα (6 ματς απο 2 νίκες και 2 Χ) θα έλεγα οτι σε περίπτωση που έχουμε ακόμα και μέτρια ομάδα το 3 απόδοση είναι υπερτίμιο.Πόσο μάλλον αν για πρώτη φορά μετά απο καιρό έχουν και αυτοί Ευρωπαικά παιχνίδια να ασχοληθούν.

13. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον AntonisPav για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (18-08-23), flessanto (31-07-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-07-23), Nikolaos_Kokkinos (31-07-23), voskos_7 (31-07-23)

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.807
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.472 φορές σε 6.196 μηνύματα
    Ignore User

Καλα , εντελως μεταξυ μας, αν καταφερουν οι δικοι μας και κλεισουν τουλαχιστον την τρυπα με τον Φορ και κανα 2 παικτες ακομα, θα κλαψουν μανες.

Πως το πε ο Μπεος "ο βολος μανα καιγεται".

θα τρεχουν οι κουλες να εξηγησουν πως εγινε αυτο.
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (31-07-23)

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.807
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.472 φορές σε 6.196 μηνύματα
    Ignore User

Για να μην πω η τριάδα, με κάθε βεβαιότητα, η δυάδα είναι καθαρά υπόθεση λεκανοπεδίου και ότι υπάρχει με μΠαοκ μέσα, είναι "κουβέντα να γίνεται". Δεν θα είναι τόσο χειρότερος σε σχέση με πέρυσι όσο θα είναι ο Άρης, αλλά θα είναι μεγάλη έκπληξη να μπορέσει να καβαλήσει κάποιον από την τριάδα. Ίσως όχι τόσο μεγάλη όσο να τον περάσει ο Άρης, ή να βρεθεί κάποιος άλλος να περάσει και τους δύο, αλλά πάλι η απόσταση έχει μεγαλώσει, ακόμα και να μείνει ο Κοτάρσκι.
    Οι μισοί εδώ μέσα δεν γράφουν το βράδυ γιατί τρέχουν στις αποθήκες των εργοστασίων, σε γιαπιά και σε ακάλυπτους από κλειστά καφενεία για κόκκαλα. Δεν τους βλέπεις πώς πετάγονται μόλις ακούνε για αποδόσεις και έχουν και τεκμηριωμένη άποψη;;;
    Επηγες κ εμπλεξες
    μες τους Ατσιδες

και σου τα φαγανε
    οι Παπατζηδες

Οπου κ αν πας
    Οπου κ αν πας

Εδω παπας - Εκει παπας
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (31-07-23)

Thanks
    19.974
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Josimar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπαίνοντας στον Αύγουστο, για να ποντάρω εμάς ως πρωταθλητές θα το έκανα μόνο αν έπαιρνα τα λεφτά μου 30 φορές πίσω.
    Καλά εσύ το παράκανες.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από redbaron Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μονο Ο συγχωρεμενος ο Σαββας και ο Τσουκαλας θα πονταραν αυτη τη στιγμη στον Ολυμπιακο.
    Δεν έχει συναισθηματισμούς το στοίχημα, αλλιώς είσαι καταδικασμένος να χάνεις. Το θέμα δεν είναι αν θα ποντάραμε στον Ολυμπιακό πρωταθλητή, αλλά τι μας δίνουν για αντάλλαγμα, αυτό συζητάμε. Όποιος θεωρεί ότι 3 φορές τα λεφτά του είναι καλή απόδοση, κάτι πάει πολύ λάθος στην αντίληψη για το παιχνίδι.

Το αν το 3.00 θεωρείται λογική απόδοση είναι άλλη κουβέντα. Με δεδομένο όμως ότι ο Ολυμπιακός θα βγει πρώτος, σου δίνει δύο απόδοση να βγει δεύτερη η Αεκ. Αντικειμενικά, και πολύ είναι. Εγώ δεν παίζω ποτέ τέτοια στοιχήματα, αλλά σου λέω τώρα
    Όχι δεν πάει έτσι. Όταν παίζεις 2άδα αυξάνονται οι πιθανότητες συνδυαστικά να σπάσει και θα έπρεπε να δίνουν μεγαλύτερη απόδοση. Βέβαια αυτό είναι το στοίχημα, να έχεις την ικανότητα να κρίνεις αν αξίζει αυτό που σου προσφέρει ο μπουκ.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Josimar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή, θέλεις να μας πεις ότι αν φτάσει η απόδοση για κατάκτηση στον Ολυμπιακό το 30, θα ασχολείσαι ακόμα με το ποδόσφαιρο...

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

flessanto (31-07-23), panahs7 (31-07-23)

Το avatar του χρήστη Josimar

Περιοχή
    Rio Greveneiro
    Thanks
    1.628
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.311 φορές σε 1.771 μηνύματα
    Ignore User

Δηλαδή, θέλεις να μας πεις ότι αν φτάσει η απόδοση για κατάκτηση στον Ολυμπιακό το 30, θα ασχολείσαι ακόμα με το ποδόσφαιρο...
    Μα είναι αρχές Αυγούστου και αυτή τη στιγμή βλέπω τις πιθανοτητές μας ελάχιστες.

1. Πρέπει να γίνουν μεταγραφές.
    2. Πρέπει να γίνουν καλές μεταγραφές.
    3. Πρέπει η ομάδα να γίνει... ομάδα άμεσα.
    4. Πρέπει οι αντίπαλοι να μη βελτιωθούν σημαντικά σε σχέση με πέρσι γιατί αλλιώς ούτε τα παραπάνω φτάνουν.

Πόσες πιθανότητες το δίνεις να βγουν τα παραπάνω; 1/?

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι οι αντίπαλοι είναι τόσο δυνατοί;;;

Thanks
    30.140
    Ignore User

.
    Όχι δεν πάει έτσι. Όταν παίζεις 2άδα αυξάνονται οι πιθανότητες συνδυαστικά να σπάσει και θα έπρεπε να δίνουν μεγαλύτερη απόδοση. Βέβαια αυτό είναι το στοίχημα, να έχεις την ικανότητα να κρίνεις αν αξίζει αυτό που σου προσφέρει ο μπουκ.
    Φυσικά και αυξάνονται. Για αυτό η μία απόδοση πολλαπλασιάζεται με την άλλη. Αν σου έδινε κάποιος μπούκ, 2.00 απόδοση να βγει δεύτερη η Αεκ αν δεν βγει πρώτη, θα την έπαιρνες η όχι;

Thanks
    19.974
    Ignore User

Αν σου έδινε κάποιος μπούκ, 2.00 απόδοση να βγει δεύτερη η Αεκ αν δεν βγει πρώτη, θα την έπαιρνες η όχι;
    Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς, αλλά κακώς το κουράζουμε. Για μένα 2άδα κατάταξης Ολυμπιακός 1ος - Κούλα 2η στο 6.00 είναι αστεία απόδοση.

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (31-07-23)

Thanks
    30.140
    Ignore User

Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς, αλλά κακώς το κουράζουμε. Για μένα 2άδα κατάταξης Ολυμπιακός 1ος - Κούλα 2η στο 6.00 είναι αστεία απόδοση.
    Λέω, ότι αν δίνει 3.00 για να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, είναι λογικό να δίνει 2.00 για να βγει η Αεκ δεύτερη (με δεδομένο ότι θα πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα) φυσικά συμφωνώ ότι το 3.00 έπρεπε να είναι 4,50

Thanks
    19.974
    Ignore User

Έχει πόσες μέρες τώρα που έσκασε το θέμα των στημένων και από την ΕΠΟ σφυρίζουν αδιάφορα και δεν προχωράνε τις διαδικασίες. Από χθες, προσπαθούν απελπισμένα με επιστολές και αιτήσεις να πάρουν τη δικογραφία, μάλλον για να δουν τι περιέχει και να πράξουν ανάλογα. Τι φοβούνται άραγε μην είναι μέσα;; Θα αναλάβει η Uefa να έρθει να το τρέξει όπως πάει, αφού ο κλόουν πρόεδρος της ομοσπονδίας μας διασύρει για άλλη μια φορά.

Όλοι οι αμέμπτου ηθικής που μας λένε ότι ο πόλεμος στον Ολυμπιακό είναι απλά δικαιολογία του χοντρού και μαθαίνουν μέχρι και τα χρωστούμενα του καφετζή στο Νότιγχαμ, τώρα μούγκα στη στρούγκα. Οι χαζούληδες του Λαλάκη έχουν γεμίσει τα σόσιαλ με σχόλια για κατάντια κάτω από όλα τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και χαίρονται που νομίζουν ότι καταφέρνουν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό. Είναι τόσο φανερός ο πόνος τους, που τους λυπάσαι.

28. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-08-23), Paneas (04-08-23)

Thanks
    19.974
    Ignore User

Αναβολή κι ο βάζελος με τον Ατρόμητο, ενώ θα έπαιζε Σάββατο και Ευρώπη Τετάρτη. Είχε δικαίωμα να ζητήσει λέει μετά την αλλαγή στο καταστατικό της SL. Δηλαδή έτσι θα το πάμε φέτος; Όποιοι παίζουν Ευρώπη θα παίρνουν αναβολές; Ωραία θα περάσουμε πάλι.

30. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (18-08-23), Oberon (17-08-23)

Σελίδα 2 από 86 ΠρώτηΠρώτη 1234561222324252 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές