Μπαίνοντας στον Αύγουστο, για να ποντάρω εμάς ως πρωταθλητές θα το έκανα μόνο αν έπαιρνα τα λεφτά μου 30 φορές πίσω.
Καθόλου λογικό, δεν προσθέτεις απλά τις αποδόσεις, στη 2άδα ψάχνεις την ακριβή θέση τερματισμού για 2 ομάδες. 6.00 αυτή τη στιγμή για να πάρουμε εμείς πρωτάθλημα και 2η να έρθει η Κούλα είναι αστεία απόδοση. Και μιας και το είπες, αστείες είναι και οι μεμονωμένες αποδόσεις. 3.00 μόνο για τον Ολυμπιακό με βάση την περσινή χρονιά;;; ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ παίξτε τα λεφτά σας πουθενά που αξίζει, μη τα χαρίζετε στον κάθε μπουκ.
Μπαίνοντας στον Αύγουστο, για να ποντάρω εμάς ως πρωταθλητές θα το έκανα μόνο αν έπαιρνα τα λεφτά μου 30 φορές πίσω.
Μονο Ο συγχωρεμενος ο Σαββας και ο Τσουκαλας θα πονταραν αυτη τη στιγμη στον Ολυμπιακο.
hang your demons
Το αν το 3.00 θεωρείται λογική απόδοση είναι άλλη κουβέντα. Με δεδομένο όμως ότι ο Ολυμπιακός θα βγει πρώτος, σου δίνει δύο απόδοση να βγει δεύτερη η Αεκ. Αντικειμενικά, και πολύ είναι. Εγώ δεν παίζω ποτέ τέτοια στοιχήματα, αλλά σου λέω τώρα
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουν μαζευτεί όλοι οι κουμαρτζήδες και συζητάν για ένα σημείο που δεν ήξεραν ότι υπήρχε, δεν ξέρουν τί αφορά (straight ή reverse) και τώρα που έμαθαν την απόδοση, χωρίς καν το ακριβές ζητούμενο, αποφάσισαν να μην το παίξουν...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (31-07-23)
Ναι αυτο ακριβως εδινε.Δε τα βρισκω τωρα στην σιχαμαν τα φορκαστ για καποιο λογο,λολ.Φαινεται καλη αποδοση παντως για τον ισοβιο πρωταθλητη της χωρας, να μην τον εχει φαβορι,οπως η Αεκ περσι περιπου η κατασταση αν δε με απατα η μνημη μου οι αποδοσεις.Για στοιχηματικους βιτσιοζους δεοι αποδοσεις σε αλλους συνδυασμους με ζελα και μπαοκ(χωρις εμας στους 2 πρωτους) ηταν σε διψηφια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Για να μην πω η τριάδα, με κάθε βεβαιότητα, η δυάδα είναι καθαρά υπόθεση λεκανοπεδίου και ότι υπάρχει με μΠαοκ μέσα, είναι "κουβέντα να γίνεται". Δεν θα είναι τόσο χειρότερος σε σχέση με πέρυσι όσο θα είναι ο Άρης, αλλά θα είναι μεγάλη έκπληξη να μπορέσει να καβαλήσει κάποιον από την τριάδα. Ίσως όχι τόσο μεγάλη όσο να τον περάσει ο Άρης, ή να βρεθεί κάποιος άλλος να περάσει και τους δύο, αλλά πάλι η απόσταση έχει μεγαλώσει, ακόμα και να μείνει ο Κοτάρσκι.
Οι μισοί εδώ μέσα δεν γράφουν το βράδυ γιατί τρέχουν στις αποθήκες των εργοστασίων, σε γιαπιά και σε ακάλυπτους από κλειστά καφενεία για κόκκαλα. Δεν τους βλέπεις πώς πετάγονται μόλις ακούνε για αποδόσεις και έχουν και τεκμηριωμένη άποψη;;;
flessanto (31-07-23)
Πάντως αν κρίνω απο πέρσι οπού η ''διαστημική'' και καλύτερη όλων των εποχών ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα προτελευταία αγωνιστική με γκολ του Ρέαμπτσουκ και έφερε τα ίδια αποτελέσματα στα μεταξύ μας με το συνοθύλευμα που είχαμε για ομάδα (6 ματς απο 2 νίκες και 2 Χ) θα έλεγα οτι σε περίπτωση που έχουμε ακόμα και μέτρια ομάδα το 3 απόδοση είναι υπερτίμιο.Πόσο μάλλον αν για πρώτη φορά μετά απο καιρό έχουν και αυτοί Ευρωπαικά παιχνίδια να ασχοληθούν.
chainsaw (18-08-23), flessanto (31-07-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-07-23), Nikolaos_Kokkinos (31-07-23), voskos_7 (31-07-23)
Καλα , εντελως μεταξυ μας, αν καταφερουν οι δικοι μας και κλεισουν τουλαχιστον την τρυπα με τον Φορ και κανα 2 παικτες ακομα, θα κλαψουν μανες.
Πως το πε ο Μπεος "ο βολος μανα καιγεται".
θα τρεχουν οι κουλες να εξηγησουν πως εγινε αυτο.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (31-07-23)
flessanto (31-07-23)
Καλά εσύ το παράκανες.
Δεν έχει συναισθηματισμούς το στοίχημα, αλλιώς είσαι καταδικασμένος να χάνεις. Το θέμα δεν είναι αν θα ποντάραμε στον Ολυμπιακό πρωταθλητή, αλλά τι μας δίνουν για αντάλλαγμα, αυτό συζητάμε. Όποιος θεωρεί ότι 3 φορές τα λεφτά του είναι καλή απόδοση, κάτι πάει πολύ λάθος στην αντίληψη για το παιχνίδι.
Όχι δεν πάει έτσι. Όταν παίζεις 2άδα αυξάνονται οι πιθανότητες συνδυαστικά να σπάσει και θα έπρεπε να δίνουν μεγαλύτερη απόδοση. Βέβαια αυτό είναι το στοίχημα, να έχεις την ικανότητα να κρίνεις αν αξίζει αυτό που σου προσφέρει ο μπουκ.
Μα είναι αρχές Αυγούστου και αυτή τη στιγμή βλέπω τις πιθανοτητές μας ελάχιστες.
1. Πρέπει να γίνουν μεταγραφές.
2. Πρέπει να γίνουν καλές μεταγραφές.
3. Πρέπει η ομάδα να γίνει... ομάδα άμεσα.
4. Πρέπει οι αντίπαλοι να μη βελτιωθούν σημαντικά σε σχέση με πέρσι γιατί αλλιώς ούτε τα παραπάνω φτάνουν.
Πόσες πιθανότητες το δίνεις να βγουν τα παραπάνω; 1/?
Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι οι αντίπαλοι είναι τόσο δυνατοί;;;
drizzt (31-07-23)
Λέω, ότι αν δίνει 3.00 για να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, είναι λογικό να δίνει 2.00 για να βγει η Αεκ δεύτερη (με δεδομένο ότι θα πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα) φυσικά συμφωνώ ότι το 3.00 έπρεπε να είναι 4,50
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει πόσες μέρες τώρα που έσκασε το θέμα των στημένων και από την ΕΠΟ σφυρίζουν αδιάφορα και δεν προχωράνε τις διαδικασίες. Από χθες, προσπαθούν απελπισμένα με επιστολές και αιτήσεις να πάρουν τη δικογραφία, μάλλον για να δουν τι περιέχει και να πράξουν ανάλογα. Τι φοβούνται άραγε μην είναι μέσα;; Θα αναλάβει η Uefa να έρθει να το τρέξει όπως πάει, αφού ο κλόουν πρόεδρος της ομοσπονδίας μας διασύρει για άλλη μια φορά.
Όλοι οι αμέμπτου ηθικής που μας λένε ότι ο πόλεμος στον Ολυμπιακό είναι απλά δικαιολογία του χοντρού και μαθαίνουν μέχρι και τα χρωστούμενα του καφετζή στο Νότιγχαμ, τώρα μούγκα στη στρούγκα. Οι χαζούληδες του Λαλάκη έχουν γεμίσει τα σόσιαλ με σχόλια για κατάντια κάτω από όλα τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και χαίρονται που νομίζουν ότι καταφέρνουν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό. Είναι τόσο φανερός ο πόνος τους, που τους λυπάσαι.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-08-23), Paneas (04-08-23)
Αναβολή κι ο βάζελος με τον Ατρόμητο, ενώ θα έπαιζε Σάββατο και Ευρώπη Τετάρτη. Είχε δικαίωμα να ζητήσει λέει μετά την αλλαγή στο καταστατικό της SL. Δηλαδή έτσι θα το πάμε φέτος; Όποιοι παίζουν Ευρώπη θα παίρνουν αναβολές; Ωραία θα περάσουμε πάλι.
Bookmarks