Το ωραίο το μάθατε; Νέος προπονητής του Πανσερραϊκού o τεράστιος ο Πάμπλος ο Γκαρσίας. 6ποντο η Μπαοκάρα του χρόνου.
Το ωραίο το μάθατε; Νέος προπονητής του Πανσερραϊκού o τεράστιος ο Πάμπλος ο Γκαρσίας. 6ποντο η Μπαοκάρα του χρόνου.
Το βράδυ της Δευτέρας (17/07) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2023-24 με τη σέντρα να γίνεται το διήμερο 19-20 Αυγούστου.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
- ΑΕΚ - Παναιτωλικός
- Βόλος - Λαμία
- Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός (κεκλεισμένων)
- ΟΦΗ - Άρης
- Παναθηναϊκός - Ατρόμητος
- ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης
- ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά
1ο ντέρμπι με Κούλα έξω την 4η αγωνιστική, στις 16-17/09
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-07-23), voskos_7 (18-07-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (26-09-23)
Nikolaos_Kokkinos (27-09-23), panahs7 (27-09-23)
1ο Ολυμπιακο και 2η Αεκ ειναι στο 6 αποδοση αυτη τη στιγμη![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Είσαι νέος και δεν έχεις υπόψιν ότι οι γνήσιοι στοιχηματζήδες στην Ελλάδα, ήταν προτίστως αλογομούρηδες.
Φορκαστ, στο ιπποδρόμιο, ήταν το ποντάρισμα για την πρώτη δυάδα...
Και είναι ακόμα, δηλαδή...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (31-07-23)
Αν δεν γίνουν 5 κινήσεις, με το ζόρι βλέπω να πιάνουμε και το πλασέ πάντως, αν υπάρχει κάποιος να το δώσει.
Βλέπω να κλειδώνει και το cash - out, από μέσα Νοεμβρίου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (31-07-23)
flessanto (31-07-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-07-23), panahs7 (31-07-23)
Αν κατάλαβα καλά, δίνουν σαν 2άδα να παίξεις 1ο τον Ολυμπιακό και 2η την Κούλα, σε συνολική απόδοση 6.00; Αν είναι αυτό, τότε γιατί χαίρεται ο Ηλίας;Δε δίνουν εμάς φαβορί αλλά την Κούλα, το αντίθετο φαντάζομαι θα έχει χαμηλότερη απόδοση ως πιο πιθανό να επαληθευτεί. Και μάλιστα το 6.00 για τέτοια 2άδα το βρίσκω ξεφτίλα, ούτε στο 12.00 δε θα το έπαιρνα. Κοντά στο 20.00+ θα το σκεφτόμουν.
Bookmarks