Οι μαλάκες οι Αρειανοί το φάγανε στο 86....α ρε γιδια
μεθυσμένη πολιτεία ειμαστε ολοι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κρίμα....
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (21-04-24), Nikolaos_Kokkinos (21-04-24)
Nikolaos_Kokkinos (22-04-24)
Ξεβράκωμα.
Η αλήθεια είναι ότι πρέσσινγκ προσπάθησαν να κάνουν και επίσης ήταν πολύ τυχεροί απόψε που ούτε ο Τσικίνιο, ούτε ο Όρτα έπιασαν δημιουργικά κάποιο ικανοποιητικό επίπεδο απόδοσης κυρίως επειδή είχαν το νου τους να δίνουν βοήθειες στον Ιμπόρα ανασταλτικά και επειδή ο Ναβάρρο ήταν πολύ μακριά από τους υπόλοιπους και δεν είναι φορ να παίξει με πλάτη και να διεκδικήσει μακρινές μπαλιές ψηλά με τα στόπερ, για να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που άφηνε η άμυνα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κανένας αθλητικός εισαγγελέας θα παρέμβει γαμώ τα σπίτια σας;;; Τι είπαν τα άτομα ρε;;;Ο Άρης γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 2-1 για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι «κίτρινοι» καθυστέρησαν 25 λεπτά να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει κανονικά τις θέσεις τους, όπως και η διαιτητική ομάδα. Μέσω διαρροής τους οι Θεσσαλονικείς εξήγησαν γιατί συνέβη αυτό και ο λόγος είναι πως δυο παίκτες ένιωσαν ενοχλήσεις και ήθελε ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του να δουν αν μπορούν να συνεχίσουν.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και τί να κάνει ο εισαγγελέας; Να μηδενίσει τον Άρη;
Τζάμπα συζήτηση κάνουμε και μην ασχολείστε με τον Άρη - μόνο εμείς τον νικήσαμε σε όλα.
Εμείς τη δουλειά μας, νίκες με σκουλήκι και Λαμία. Αν δεν πάρουμε 6 βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια δεν χρειάζεται να κοιτάμε παραδίπλα.
Κερδάει η Λαμία τον Μπαοκ και δε λέτε τίποτα;
Πλασματικο ειναι για τα ματια ρε, μετα θα γυρισει στα 4
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Η διαιτησία πως είναι; Έκανε παράπονα ο Πουτσέσκου;
Κατσικογιάννης είναι: Ανεβαίνει η απόδοσή του στο β'.
Χμμμ και ονειρευονταν 3 στα 3 στη τουμπα τα παοκια... και εδω καλα καλα πανε για φιασκο απο πριν με Λαμια. Ετοιμαζονται λαικα δικαστηρια για το Ρουμανο αλλα και για την ατιμη Αθηνα και το δηθεν φαουλ του Σαστρε που πηγε και επεσε πανω στον δικο μας, που αμα ειχε φυγει με βαθμους απο το καραισκακης θα παιζανε με αλλη ψυχολογια στη Λαμια και παει λεγωντας...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλά εγώ έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάζω το διπλό που πλησιάζει 3.00 απόδοση.
Μεγάλη εμφάνιση από τον Κοντονίκο... Στα μέτρα που μπορούσε το παιδί...
Πωπω ηδη βραζουν τα παοκια ζητανε παραιτησεις μεσοπελαγα στο 70' αυτοι ρε ειναι χειροτεροι απο εμας...
Βοσκε με τετοιους κανεις παρεα ?
Bookmarks