drizzt (27-11-23)
Μετά από Μπράιτον, Δευτέρα και άνετη, δεν γίνεται... Έχει ιδρώσει σε καν και καν... Θα δεις τον ρούλη και εκεί και θα καταλάβεις...
Αν θέλουν δώρο τα χριστούγεννα που ψάχνουν φορ, να μην τρέχουν στα τυφλά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (27-11-23)
Εγώ βλέπω να παίρνουμε το πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορά στο τέλος
Στάλθηκε από το PPA-LX2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγώ έχω ανησυχήσει δε βλέπω να προλαβαίνουμε τα πλευ άουτ που κόντεψαν να μας πείσουν μερικοί.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μη βάζεις καινούργιους στόχους και τρέχουν να τους πιάσουν: Θα γαμούσε να μπορούσαν, αλλά και ο Άρης να μπορούσε να μας πέρναγε, οι άλλοι 9 παίζουν σε άλλη διοργάνωση.
Ο βάζελος δεν γίνεται επειδή δεν βλέπω να θέλει να προλάβει η Χάιφα...
flessanto (28-11-23)
Ναι, τί;
flessanto (28-11-23)
τι τι τι ε, τι ε, τι τι εεεε...
Nikolaos_Kokkinos (28-11-23)
Έμαθε το ΑΙ ο Κάρυ;
Το γήπεδο, πάει και έρχεται: Το άγαλμα να δω πώς θα κάνουν...
flessanto (29-11-23)
Πλέον ψήνομαι ότι μας θεωρούν τόσο ηλίθιους που αισθάνονται την υποχρέωση να πέφτουν στο επίπεδό μας, σε βαθμό που αμφιβάλλω αν μπορούν από τη συνήθεια να σκεφτούν και να αντιδράσουν φυσιολογικά αν χρειαστεί.
Έχουμε αφήσει το γήπεδο (οικονομικά), έχουμε αφήσει το αντίγραφο του λευκού πύργου (στο αχρείαστο φολκλόρ στοιχείο) και πιάνουμε μόνο το άγαλμα: Αν μπορεί κανείς να αντιληφθεί μέσω της κλίμακας το μέγεθος της κατασκευής, μπορεί άνετα να αντιληφθεί το πόσο απίθανο θα ήταν να χτίσεις κάτι τέτοιο σε σεισμογενή περιοχή και να περιμένεις να μακροημερεύσει χωρίς μάλιστα απρόβλεπτες συνέπειες για την γύρω περιοχή, αν για κάποιον όχι και τόσο απίθανο λόγο δεν συμβεί αυτό...
Δεν είναι κάτι για να το πάρεις στα σοβαρά..Απλά είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό να αναθέτουν στην τεχνητή νοημοσύνη να φτιάχνει γήπεδα ομαδών..Πρόσφατα είχα δει ένα άρθρο με αντίστοιχα δημιουργήματα για όλες τις ομάδες της ευρωλίγκας του παναθηναικού πχ ήταν κάτι σαν το καλλιμάρμαρο και το είχε βάλει δίπλα στην ακρόπολη..
panahs7 (29-11-23)
Εσένα ρε μάστορα, γιατί δεν έβαλε ένα κεφάλι, ή ένα γαύρο, στην κερκίδα απέναντι από τα επίσημα να κρύβει τη Σαλαμίνα;;;
Δεν κρίνει κανένας, καμία πρόθεση, καμία επιθυμία, κανένα όραμα για γήπεδο: Τη μαλακία που βαράει τον κόσμο, από τα κάτω στρώματα (που έχουν και άλλα προβλήματα και άλλες ανάγκες προσωπικής άμυνας) και τώρα πλήττει και τα πάνω (που θα έπρεπε να είναι λιγότερο, λαϊκιστές, ας το πούμε).
Αν ήταν πραγματική ΑΙ και όχι τα παπάρια μου, θα του έβγαζε κανένα τέτοιο:
Που είναι και στα πρότυπα αυτών της Μπουντεσλίγκα...
Bookmarks