''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
panahs7 (26-09-23)
Laminate έχει - σιγά μην καθόταν να προσέχει πού πατάει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (27-09-23)
Nikolaos_Kokkinos (27-09-23), panahs7 (27-09-23)
Κατι τετοιο ναι, συνηθως αυτοι ανθρωποι εχουν κολληματα ασπουμε δεν πατανε στις γραμμες στο πατωμα, η ξερω γω αν ενα χαρτονομισμα στο προρτοφολι ειναι αναποδα (η φιγουρα προς τα κατω ασπουμε) σε σχεση με τα αλλα δεν ησυχαζουν αν δεν το βγαλουν να το ισιωσουν κ διαφορα τετοια.
Μπορει ασπουμε το βραδυ να ξυπναει κ να βγαινει στο δρομο να ξαναπαρκαρει το αμαξι γιατι ξερω γω η πισω ροδα ητσν μιαμιση παλαμη απο το πεζοδρομιο ενω η μπροστινη μια.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
panahs7 (27-09-23)
Τέλος πάντων, για να μην νομίζει ότι είναι μόνος, έχω αρκετό καιρό που έχω βρει τη φωτογραφία της μπάλας και ψάχνω τον Κοσμά, να την προσθέσει στα εικονίδια, γιατί οι mod δεν έχουμε βρει τον τρόπο να αποκτήσουμε αυτή τη δυνατότητα.
Τον Πάνο, τον πείραξε κανέναν μήνα αργότερα από τότε που θα έπρεπε, αν ήταν τόσο κρίσιμη η κατάστασή του.
Απίστευτα αίσχη στην Οπαπαρίνα. Έχουν ακυρώσει καθαρό γκολ του Ατρομήτου, έβαλαν μόνο μπλε γραμμή (ότι καλύπτεται) και το έδωσε οφσάιντ και τώρα πέναλτι το γυρίζει πίσω και δίνει οφσάιντ ενώ καλύπτεται.
-- edit --
Το έδωσε πέναλτι τελικά, αυτό δεν μπορούσαν να το κάνουν αβαβά.
Nikolaos_Kokkinos (28-09-23), panahs7 (28-09-23), pirateeeeeee (29-09-23)
Και νίκη με πέναλτι στο 95 γεια σου ρε διαστημική αε6
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αν γινόντουσαν όλα αυτά υπέρ μας σήμερα, αύριο θα μας έπρηζαν τον πάπαρο. Στην Τρίπολη στο 1-2 ακυρώνει γκολ του Αστέρα το οποίο είναι το λιγότερο συζητήσιμο για χέρι και καπάκι τους δίνει πέναλτι που είναι καθαρά εκτός περιοχής για να καθαρίσει το ματς.
Nikolaos_Kokkinos (28-09-23)
Το χέρι στον επιτιθέμενο δεν έχει διαχωρισμό ως προς την πρόθεση, επομένως, αν βρήκε, είναι σωστή η υπόδειξη. Μόνο το ότι το 0-1 και το 1-3 προέρχονται από λάθος υποδείξεις, πρέπει να φτάνει.
Για το παιχνίδι του Καμπ Νου της Δεκελείας, δεν υπάρχουν λόγια.
drizzt (30-09-23), Nikolaos_Kokkinos (01-10-23)
Από τη στιγμή που παίρνει κοντρόλ, έστω και κατά λάθος, αυτός ή συμπαίκτης, δεν τίθεται ζήτημα αμφισβήτησης περί απόκτησης πλεονεκτήματος...
Για σένα μπορεί, για μένα όχι. Γι' αυτό άλλωστε είναι και στην κρίση του διαιτητή και δεν υπάρχει σαφής υπόδειξη. Εγώ θεωρώ ότι και στο χέρι να μην έβρισκε, θα την κρατούσε τη μπάλα και θα είχε ίδια κατάληξη. Πάντως δεν είπα ότι ήταν λάθος απόφαση, είπα είναι συζητήσιμο.
Για σας μπορει να απεκτησε πλεονεκτημα, για μενα ειναι ενα φλωρος με κοντρολ.
panahs7 (01-10-23)
Δοκάρι ο μπαζέλ στο 3'.
Μπαουκς 0-1 στη Λαγοφλώρ.
Μπα Θα τον καθαρισουν στεγναντα κορακια κ θα ωριεται μετα ο Λουτσι κ ποιος τον ακουει
Bookmarks