Με Μαρσέιγ ο βάζελος στον 3ο προκριματικό, αν περάσει την Ντνίπρο και η Κούλα με τον νικητή του Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Αστάνα.
Μιά και πιάσαμε αυτή την δουλειά, πάρ' τε και αυτό, να δούμε σε τί θα μας φανεί και χρήσιμο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Με Μαρσέιγ ο βάζελος στον 3ο προκριματικό, αν περάσει την Ντνίπρο και η Κούλα με τον νικητή του Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Αστάνα.
Ποιος μαλάκας άνοιξε θέμα για την διοργάνωση που δεν θα πάει κανείς; Σαν πολύ εγκυκλοπαιδικοί έχουμε γίνει εδώ μέσα...
Nikolaos_Kokkinos (24-07-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πρέπει να συμμετέχουμε δηλαδή για να σχολιάζουμε μέσα στη χρονιά τη διοργάνωση;
Faithful (25-07-23)
Καταρχας η Κουλα θα περασει και θα περασει και τους ομιλους...
Γιατι γελατε κυρια μου? Φσαφςςς παρακαλω, Μαζευτειτε λιγο επιτελουθ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Μπαζέλ κερδάει την Ντνίπρο 0-2 που είναι επιπέδου Παναιτωλικού.
O πρέσβης έρχεται. Τρέμε ευρωπη!
Εχει γίνει πολύ δυνατός στα χαφ ο βάζελος δημιουργικά. Η τριπλέτα μπροστά δεν πολυπείθει, θα είναι πολύ ανεβασμένος φέτος
και στα κωλομερια επισης εχει γινει δυνατος![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (28-07-23)
Αυτά που έχουν κάνει στην ΟΥΕΦΑ για τις κληρώσεις των Ευρωπαϊκών, πρέπει να τα διδάσκουν σε συνεδρίες τοξικομανών...
drizzt (03-08-23)
Τελικά ο Μαρθελίνιο που μας τα έκανε ζέπελιν ότι δεν φεύγει από Ισπανία, πήγε στη Μαρσέιγ; Μακάρι Κόνφερενς.![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-08-23), Nikolaos_Kokkinos (09-08-23)
Το ρούφηξε η Κούλα από ανύπαρκτο φάουλ. Και πιο πριν δεν είχαν δώσει ένα καθαρό στον Λιβάι. Μικροί είστε ακόμα, θα μάθετε ότι όταν κάνεις παιχνίδια με τα λεφτά της Uefa θα σε πάει πίπα-κώλο.
Ενώ η εικόνα του παιχνιδιού είναι ισορροπημένη γενικά και δεν ήταν για 3 στο ημίχρονο...
Δεν έχει μπει καν στο παιχνίδι και με αυτήν την εικόνα, καλύτερα να μην λένε για ποιόν παίζουν...
Λίγο είδα και χωρίς πολύ συγκέντρωση, αλλά μου φαίνεται πως τους πήραν το κέντρο.
Το ρούφηξε κι ο μπαζέλ με το καλημέρα σας.
Ωραίος ο Τσούμπερ.
Bookmarks