Μην παίξετε το σπίτι από τα πεθερικά σας, γιατί θα πρέπει να τους φιλοξενήσετε μετά, αν και θα σας αξίζει...
Το φαβορί του Γιουροπα (λιβερπουλ) το απέκλεισε η αταλαντα και πηρε το κύπελλο.
Το βαβορι στο κονφερενς το απέκλεισε ο Ολυμπιακός και το σήκωσε.
Το φαβορί του τσου λου (σιτυ) το απέκλεισε η ρεαλ! Παίξτε και το σπίτι σας απόψε
Μην παίξετε το σπίτι από τα πεθερικά σας, γιατί θα πρέπει να τους φιλοξενήσετε μετά, αν και θα σας αξίζει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Διάβασα ένα ωραίο για σήμερα: Αν το σηκώσει η Ντόρτμουντ, παίρνει 20 μύρια bonus κατάκτησης. Αν το χάσει, παίρνει 25 απ' την Ρεάλ γιατί είχε κάνει συμφωνία για τον Μπέλινγκχαμ.![]()
mankap (01-06-24), Nikolaos_Kokkinos (01-06-24)
Σήμερα το διάβασες;;;
Μην δουλέψεις σε αρχισυνταξία, αν δεν έχετε σκοπό να ρεζιλέψετε τον Internet Explorer...
Έχει πάνω από μήνα που οι σελίδες του ομίλου 24/7 το έχουν γράψει, χώρια το GMS.
Πόσο τρόμπας πρέπει να είσαι, να έχεις πληρώσει ένα τσουβάλι λεφτά να μπεις στον τελικό και να μπουκάρεις μέσα στο 1ο λεπτό για να σε πετάξουν έξω απ' το γήπεδο; Και δε θα σε δει και κανείς ποτέ, γιατί δεν τα δείχνουν πλέον; Εύγε μαλάκες, ήσασταν και τα πιο γρήγορα σπερματοζωάρια.
panahs7 (01-06-24)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εντάξει, τέτοια κωλάρα, ούτε ο βάζελος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τι χασογκοληδες ρε ειναι αυτοι με τις στολες μελισσουλες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλύτερη η Ντόρτμουντ βλέπω όμως να επαληθεύεται η ατάκα του Λίνεκερ αλλά όπου Γερμανοί βάλτε Ρεάλ.
Nikolaos_Kokkinos (01-06-24)
Μισώ τη Ρεάλ και απόψε τη μισώ ακόμα περισσότερο. Ο Βάζελος της Ισπανίας σε κωλοφαρδία και διαιτητικό σπρώξιμο.
Πωωω τερμα κωλοφαρδοι οι μεν σιχαμεροι μαδριλενοι τερμα φλυαροι κ αφελεις οι αλλοι..
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
πάνω από 50 καπνογόνα οι οπαδοί της Ντόρτμουντ
Εγώ θέλω να κερδίσει η Ντορτμουντ με γκολ στο 90Β΄ και να μπουν οι φλιλαθλοι της μέσα να το κάνουν ώπα!!
"-Πωπω θα δουμε μπαλαρα το βραδυ εχει τελικο Τσαμπιονς Λιγκ.
Ναι."
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Οι οπαδοί που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορούσαν μπλούζες που έγραφαν βMellstroyβ. Πρόκειται για έναν Λευκορώσο YouTuber, ο οποίος είχε κάνει γνωστό ότι θα προσέφερε 300 χιλιάδες λίρες σε όποιον θα έτρεχε στον αγωνιστικό χώρο του βWembleyβ με μπλούζα του.
Bookmarks