Αδιανόητο ότι αυτό το γκολ θα μετρούσε χωρίς VAR, τι ακριβώς κοιτούσε ο ρεφ και έχασε τη φάση;
Μλκς τι κάνει αυτός ο νοϊερ απόψε. Θυμίζει γιατί θεωρείται από τους καλύτερους τερματοφυλακες του 21ου αιώνα
Αδιανόητο ότι αυτό το γκολ θα μετρούσε χωρίς VAR, τι ακριβώς κοιτούσε ο ρεφ και έχασε τη φάση;
Απίστευτα πράγματα στο μπερναμπεου. Ο mvp του ματς νοϊερ κάνει παιδικό λάθος και χάνει την μπάλα από τα χέρια του και 1- 1
Ακυρώνει οριακό οφσάιντ της ρεαλ. Να δούμε τι θα πει ο βαρ.
γκολ είναι, τα κατάφερε και πάλι η Μπαγερν![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το μέτρησε. Απίστευτη ανατροπή με 2 γκολ στο 89 και στο 92.
Δίκαια διαμαρτύρονται οι Βαυαροί για την τελευταία φάση, ό,τι να ναι πραγματικά οι διαιτησίες και τα VAR
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Πόσο μεγάλη ομάδα είναι αυτή η Ρεάλ. Όσο και να μην την συμπαθείς είναι το μεγαλύτερο κλαμπ της Ευρώπης.
Ας ξοδέψει άλλα 150 εκ/ρια σε σεντερ μπακ η Μπαγερν, καποια στιγμη θα της βγει ενας.
Καλά την Ρεάλ βλέπατε ρε;
Ε αφού δεν έχουμε πλέον Nova![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τώρα είδα τα στιγμιότυπα της Ρεάλ με την Μπάγερν. Τι έκανε στο τέλος ο εγκληματίας ο επόπτης; Σήκωσε αμέσως οσφάιντ ενώ πρέπει να τα αφήνουν λόγω VAR και μάλιστα παίζει και να μην ήταν κιόλας. Ληστεία κανονική.
Η όχι και τόσο καινούργια πατέντα με τα κοράκια, τώρα, είναι οι γρήγορες υποδείξεις...
Βέβαια, κάπως έτσι την πάτησε μία φορά η Ρεάλ και έφαγε το 4ο από την Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου, επειδή σταμάτησαν οι αμυντικοί της, αλλά όχι ο Ομπαμεγιάνγκ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (10-05-24)
Bookmarks