Πως τον περασε απο την εξωτερικη αυτος ο μουσιαλα ρε μαλακες, τι μηχανημα ειναι αυτο?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
2-0 πωπω μαλακα μου
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Πως τον περασε απο την εξωτερικη αυτος ο μουσιαλα ρε μαλακες, τι μηχανημα ειναι αυτο?
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Μέχρι να πνίξει το πρώτο οριακά πίστευα ότι έβλεπα Δόξα Δράμας με Πανηλειακό. Δε μπορούσαν να αλλάξουν δεύτερη πάσα. Τώρα κάτι πάει να γίνει
Nikolaos_Kokkinos (20-09-23)
Ο Μουσιάλα είναι παικτούρα. Πάντως και οι δύο ομάδες είναι για τα πανηγύρια. Τούχελ και καράφλας τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους.
Nikolaos_Kokkinos (20-09-23)
Hernandez κατερριψε τον διαστημικο σταθμο MIR μολις τωρα
Φλεσάντο, ετοιμάσου να στρώσεις την Μάντσεστερ. Δεν τον βλέπω καλά τον Τεν Χαγκ.
flessanto (20-09-23)
Στον Άλφα πάντως σε λίγο ξεκινάει το Γοργόνες και Μάγκες. Απλά το αφήνω εδώ
μπαγερν ισως η πιο σταθερη ευρωπαικη ομαδα τα τελευταια 15 χρονια.Παντα παει 8αδα 4αδα τουλαχιστον.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αν έχει αυτή την εικόνα όταν παίξει στους 16 και της τύχει καμιά σοβαρή ομάδα, δεν τη βλέπω να προχωράει φέτος...
Δεν έχει καλή άμυνα, με τον γιωτά τον Ουπαμεκανό, ούτε και τα χαφ της είναι κάτι το ιδιαίτερο, ειδικά ο Γκορέτσκα είναι φουλ υπερτιμημένος.
Αυτή η ξανθιά με το κοστούμι και το μικρόφωνο, τι φάση??
Μάγκες, ξέρετε, κι αυτοί ομάδες έχουν με παίκτες. Σεπτέμβρης είναι, κάποιοι θα στρώσουν κάποιοι όχι. Να τα βλέπουμε λίγο όταν τα βάφουμε μαύρα με τη δική μας ομάδα κάθε χρονιά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Γελαει ο ντουνιας με το 2ο γκολ της Γιουναη
Αλάνα στο Μόναχο.
Χάλια ομάδες
Δειτε και το αυτογκολ της Μπραγκα για το 1-2 της Ναπολι. Αλλη αμυναρα αυτη!
flessanto (21-09-23)
Φυσικά, θυμόμαστε όλοι πόσο θηρία ήταν και η Αντβέρπ και η Μπράγκα και πόσο δυνατές και αδιαπέραστες άμυνες έχουν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (21-09-23)
εντωμεταξυ ο μπρουμα οδηγει την Μπραγκα στο τσουλου. γκολαρα σημερα και ασιστ νικης με την Ουνιον βερολινου.
Fuck no politica
Τους Πορτογάλους, είναι αλήθεια ότι δύσκολα μπορείς να τους μετρήσεις σίγουρα μέχρι πού φτάνουν, καθώς παίζουν στο "τόσο - όσο" και μέχρι να βρούνε καμία Μπάγερν, καμία Ρεάλ, ή καμία Σίτυ, τους βλέπεις να χαροπαλεύουν μεν, αλλά να περνάνε με την ίδια δυσκολία, από τον βάζελο μέχρι και την Ντόρτμουντ, ή την Μίλαν, ξέρω 'γω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks