chainsaw (30-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-08-23), Nikolaos_Kokkinos (30-08-23)
Αυτό λέω, ότι το έχουν κάνει μπουρδελάκι στα προκριματικά και φαινομενικά είναι σαν να σαμποτάρουν το ίδιο τους το προϊόν. Γιατί απ' τους 8 πρωταθλητές που παίζουν στο ίδιο μονοπάτι, μόνο οι 2 φτάνουν στους ομίλους. Στην πράξη όμως αν το αναλύσεις καλά θα καταλάβεις ότι όλα είναι σχεδιασμένα για να έχει τουλάχιστον 2 ομαδάρες σε κάθε όμιλο (έχουν πάει μεγαθήρια στο Β' γκρουπ) μαζί με λιμά, έτσι ώστε τα τεράστια τηλεοπτικά έσοδα να ξεκινάνε από τους ομίλους και να είναι εγγυημένη η πρόκριση τους στις επόμενες φάσεις. Και ταυτόχρονα, ομάδες που ήταν επιπέδου Τσουλου, τις έχουν στείλει στο Europa, το οποίο επίσης φρόντισαν να ξεσκίσουν σε φορμάτ, με τους 2ους να παίζουν playoffs και τους 3ους του Τσουλου να περνάνε κατευθείαν στους 16, ώστε να έχουν κι εκεί πολλά έσοδα.
chainsaw (30-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-08-23), Nikolaos_Kokkinos (30-08-23)
Ατακα η γυναικα μου μολις τωρα μεσα στην αγνοια της: "καλα, απορω γιατι αυτον τον αγωνα επρεπε να τον δειξει το μεγκα, χαθηκε να το βαλουν σε κανα μακεδονια ΤV για αυτους τους αμπαλους εχασα το 50-50?"
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Σήμερα μεγάλωσε και η αε6.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Α οκ, σε αυτό συμφωνώ. Γενικά έχουν γαμησει το ποδόσφαιρο ευννοοντας 5 χώρες.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
0/2 στη τζαμπασοφιά, καλά πάει αυτό.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (30-08-23)
Τραγικο παντως αυτο το ελληνικο φαινομενο να εχεις την μπαλα να τρεχεις κτλ και να μην εχεις τους παιχτες να στην φερουν με μια-δυο ενεργειες σε θεση βολης στην περιοχη ή να δημιουργησουν φαση για γκολ για συμπαικτη.Οπως και ο βαζελος χθες ετσι και η κουλα σημερα ανουσια υπεροχη φαγανε τον μπουτσο στο τελος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (30-08-23)
Ρε την φουκαριάρα την αεκούλα
captain-cook (30-08-23), drizzt (30-08-23), flessanto (30-08-23), Josimar (30-08-23)
Είναι ξεκάθαρο ότι τα παιδιά ήταν επηρεασμένα ψυχολογικά από τη δολοφονία του οπαδού τους.
Faithful (30-08-23)
Oberon (30-08-23)
Όταν έχεις Βίντα που δεν μπορει να τρέξει και τον περνάνε σαν σταματημένο και στα δεξιά τον Ρότα που δεν πρέπει να είχε ούτε μια πετυχημένη πάσα πάνω από τα πέντε μέτρα, πρέπει να νιώθεις τυχερός που δεν πέρασες τσλ. Αχ Κούλα....
Παρωδία προκριματικά πάντως αν σκεφτείς ότι μια από τις δυο θα πέρναγε έτσι κι αλλιώς
Δεν έχει σεντονάκι Τσού λου ουτε φέτος , υπομονή
chainsaw (30-08-23)
αυτοκτονια και οι 2 σε καθε περιπτωση.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
flessanto (30-08-23)
Aυτος ο Μελισσανιδης ρε φιλε, τι Μαυρογυαλουρος! 2 παικτες να ειχε παρει, λογικα θα εμπαινε στους ομιλους. 25 μυρια στην τσεπη. Αλλα οχι, που να επενδυσει ο καβουριας; Αγορασε τον Πινεδα και το περασε στα μιντια σαν μεταγραφη. Μετα καθαρισε.
Εκτος αν ειναι τοσο μαλακας ο Αλμειδα που δε ζητησε αμυντικους. Πηγε και πηρε Πιζαρο και Πονσε απλα για να τους εχει στον παγκο, ενω παραλληλα αφηνει τον Ροτα και του ςσυνταξιουχους στοπερ να μαγευουν
flessanto (30-08-23)
Να καταργηθούν τα μονοπάτια ρε συ, να γίνει όπως πριν που έπαιζε ρόλο η βαθμολογία της κάθε ομάδας για να είναι στους ισχυρούς. Πλέον αν το πρωτάθλημά σου βγάζει 2 στα προκριματικά, σε συμφέρει να βγεις 2ος για να αποφύγεις όλους τους πρωταθλητές καλύτερων πρωταθλημάτων.
Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω (αν είχε όντως αυτή την πρόταση) γτ δεν έδωσε τον Γκαρσία να πάει να αγοράσει 3 σοβαρούς παίκτες μπροστά (των 5 εκ. Ο κάθε ένας.)
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
—John Lennon
Ποια ειναι καλυτερη; Η πρωταθλητρια Βελγιου και Κροατιας ή η Μπραγκα και η Αιντχοφεν; Δεν ισχυει αυτο.
Μαλλον το συστημα με τα μονοπατια, που ευνοει ξεκαθαρα τις πρωταθλητριες ομαδες, λειτουργει λιγο σαν αντιβαρο για το γεγονος οτι αυτες οι ομαδες εχασαν τη σιγουρη θεση στους ομιλους απο τους λεφταδες
Bookmarks