djole77 (16-07-24), Du3lisT (16-07-24), Nikolaos_Kokkinos (14-07-24), pirateeeeeee (14-07-24)
Τι σας πειράζει ρε παιδιά που την πάνε τουρ την κούπα; (jonk και redbaron). Δεν ζούμε όλοι στην Αθήνα που είναι δίπλα σας (και δεν πάτε κιόλας), ας χαρεί και ο κόσμος της επαρχίας λίγο. Μια χαρά έχουν γεμίσει τα social με φωτογραφίες χιλιάδες κόσμου, εκεί να την βλέπουν όλη μέρα, όλη νύχτα οι άλλοι. Καύλα.
djole77 (16-07-24), Du3lisT (16-07-24), Nikolaos_Kokkinos (14-07-24), pirateeeeeee (14-07-24)
Συμφωνω, μονο κ μονο που τους γυριζουν τα αντερα κ δεν μπορουν να κανουν τπτ γιαυτο, αξιζει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
πολυ καλά κάνουν και την γυρίζουν
να χαρεί και ο κόσμος που δεν μπορεί εύκολα να κατέβει ΄φαληρο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Du3lisT (16-07-24)
Όλα μας ενοχλούν πάντα, είμαστε γαβροι ότι θέλουμε κάνουμε!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εντάξει, έναν επαρχιωτισμό τον έχει σαν κίνηση, αλλά και σαν κοινωνικό σύνολο δεν ήμασταν και ποτέ η επιτομή της αστικής νοοτροπίας ώστε να απογοητευτεί κάποιος τόσο ανεπανόρθωτα όταν βλέπει κάτι τέτοιο.
Μόνο μην καταλήξουμε να το κουβαλάμε όπως οι παλαιστές τις ζώνες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εμένα περισσότερο με ενόχλησαν οι κριντζιές στα νεκροταφεία, στους τάφους του Σάββα και του Μαρινάκη, παρά που το βλέπει ο κόσμος από κοντά και βγάζει φωτογραφία. Στο οποίο συνεχίζω να δυσκολεύομαι να βρω κάτι αρνητικό.
Du3lisT (16-07-24)
Πού αλλού έχει γίνει;
Στο Μνημείο των θυμάτων της 7, ή ακόμα περισσότερο της Εξόδου του Μεσολογγίου, αν δεν είχαν στόχο να disάρουν τον Πασχαλάκη, τί δουλειά να είχε;
Τέλος πάντων, κανείς δεν έχει άδικο και δεν είναι θέμα αυτό να αναλωθούμε. Όταν ξαναπάρουμε Ευρωπαϊκό σε αυτό το τμήμα, θα είμαστε πιο ψύχραιμοι.
Nikolaos_Kokkinos (26-07-24)
Η κούπα σήμερα θα είναι στα Τρικάλα στα δύο στενά, εκεί την περιμένουν από το πρωί 3 ηλικωμένοι που είναι οι μόνοι που απέμειναν από μία παρέα έξι ατόμων που τις δεκαετίες 70 & 80 παράταγαν οικογένεια και δουλειές για να καβαλήσουν τις μπέμπες μηχανές που είχαν και να κατέβουν Καραϊσκάκη ώστε να δουν τον Θρύλο. Αφού βγάλουν φωτογραφίες με το ευρωπαϊκό, θα πάνε στους τάφους των φίλων τους, θα πούνε τα δικά τους και μετά θα πάνε στο παλιό στέκι για την καθιερωμένη τσιπροκατάνυξη και συζήτηση για μεταγραφές.
Τώρα έμαθα ότι χθες την έπεσαν αεκτζήδες στον κόσμο μας που είχε πάει για τις κούπες στα Τρίκαλα. Πονάνε τα μουνοπανάκια. Ευτυχώς έληξε γρήγορα με ελαφρύ τραυματισμό ενός ατόμου. Βασικά και πολύ άργησε να γίνει σκηνικό, σε τόσα μέρη που πήγε, ελπίζω να έχει προσλάβει ασφάλεια ο Βαγγέλας.
chainsaw (29-07-24), Nikolaos_Kokkinos (26-07-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
pirateeeeeee (27-07-24)
Πέρασαν δύο μήνες από την κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου και ακόμη περπατάω με τα χέρια χιαστί μπροστά. ΘΡΥΛΕ μου, το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει.
Να πω πως από φέτος αφαιρείται το Europa από την ονομασία της διοργάνωσης.
-Είμαι ο Θεός!
-Εσεις δεν είστε ο Τζακ;
-Είμαι ο Τζακ!
-Α, δεν θα συνεννοηθούμε σήμερα..
panahs7 (29-07-24)
Πού τα έχετε βρει αυτά έξω ρε και έρχεστε και ζητάτε συνεννόηση εδώ μέσα;
Παγκόσμια ημέρα σεξ.
crazyjim (04-10-24), Nikolaos_Kokkinos (21-08-24)
Bookmarks