Είσαστε και νέοι και δεν προλάβατε τα πασοκικά τα πανεπιστήμια, που δεν είχαν εξεταστικές στα Euro και τα Mundial...
Ελπίζω να καταφέρω να τα πετύχω κάπου γαμώ την εξεταστική μου...
Είσαστε και νέοι και δεν προλάβατε τα πασοκικά τα πανεπιστήμια, που δεν είχαν εξεταστικές στα Euro και τα Mundial...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Netscape (16-06-24), Nikolaos_Kokkinos (15-06-24)
360 μοίρες βίντεο με την πορεία προς το Δημοτικό Θέατρο. "Πιάνετε" την οθόνη και την σέρνετε σε όποια πλευρά θέλετε δηλαδή.
pirateeeeeee (16-06-24), voskos_7 (17-06-24)
Ολοκληρώθηκε η περιοδεία στην Κρήτη.
Nikolaos_Kokkinos (16-06-24)
15 χιλ. πρόστιμο και αποκατάσταση των ζημιών, τζάμπα πράμα αλλά δεν έγινε και τίποτα το σοβαρό. Η Φιορεντίνα έφαγε και ποινή χωρίς οπαδούς για το επόμενο εκτός έδρας.
Κανάς ντροπιάρης, που μαγαρίσαμε τους Αγίους Τόπους να μας πει τώρα, πόσες φρικαλεότητες κάναμε...
Αυτά, είναι τα πρόστιμα - όχι το κόστος της αποκατάστασης.
Να πάνε και στο Στρασβούργο και την Χάγη, να ζητήσουν ποινικές ευθύνες και από τους οπαδούς της Φιορεντίνα, που θα ταυτοποιηθούν από το βίντεο...
Για όσους δεν το είδαν από την Uefa, το ανέβασε κάποιος και στο Youtube.
Nikolaos_Kokkinos (23-06-24)
maniak7 (25-06-24), Nikolaos_Kokkinos (25-06-24)
Με internet explorer δουλεύουν;
Και να μου το έλεγαν, δύσκολα θα τα πίστευα ότι δουλεύουν ακόμα τον internet explorer...
Το είπε και ο Πάνος...
Take II: Με τα link της Ρένας τα βλέπουν τα Ευρωπαϊκά εκεί;;;
Την τελευταία εβδομάδα κατά κύματα σκάνε οι τουρίστες από Φλωρεντία και Ελλάδα στο μεγάλο μήλο.
Τί κάνουν όλοι αυτοί στη Νέα Υόρκη;;;
στο CS1 εχει επαναληψη το Φενερ-Ολυμπιακος αν ενδιαφερετε κανεις.
Τι ωραιος παιχτης ο καφετζη ρε πστ μ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εκτός από Πρωθυπουργός ο Βαγγέλας, μπας και είναι και Πλανητάρχης;; Τι γίνεται;;
Στάχτη στα μάτια, πληρώνει στα ξένα για να ξεχαστούμε με τις ρήτρες.
Κοντά είσαι: Μάλλον για να ξεχάσουν οι Αγγλάρες τις αφαιρέσεις βαθμών που έφαγαν για να αγοράζει παίκτες και να τους δανείζει σε εμάς να παίρνουμε Ευρωπαϊκό και αυτοί να παλεύουν με την Λούτον στην ουρά της βαθμολογίας και να μην περνάνε ούτε την Έβερτον...
Εχει ωραιο αφιερωμα στην κατακτηση του κονφερενς απο τον Ολυμπιακο στο CS1 αυτη τη στιγμη για οποιον ενδιαφερετε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (12-07-24)
Έπινα ένα καφέ χθες το απόγευμα με κάτι φίλους.
Δίπλα μια παρέα, 40αρηδων βαζελων.
Είχαν λυσαξει παιδιά....έβριζαν συνέχεια για τη κωλοφαρδια μας με το ευρωπαϊκό, ότι αυτή η ντροπή δε ξεπλένεται και τι να τα κάνω τα 7 στο μπάσκετ όταν στο ποδόσφαιρο είμαι πάτος. Και έβριζαν όλοι στο τέλος τον Αλαφούζο.
Πάντα έλεγα ότι το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι το άθλημα του πονεμένου στο ποδόσφαιρο.
Και ήμουν σίγουρος πως όσα και να πάρουν εκεί, αυτό που πέτυχε η ομάδα στη μπάλα θα τους ενοχλεί μια ζωή.
Τι χαρά μας εδωσες ρε ομάδα. Και τι αλήθειες βγήκαν;
Nikolaos_Kokkinos (14-07-24)
Άμα συνεχίσουν να είναι προκλητικοί, έρχεται και το σκέτο το Γιουρόπα...
Bookmarks