chainsaw (15-05-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-05-24), voskos_7 (15-05-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (15-05-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-05-24), voskos_7 (15-05-24)
Αν γίνει και κανένα θαύμα, να τελειώσει η δουλειά, δεν θα έχουν κουράγιο, ούτε να φτιάξουν καινούργια spot...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (15-05-24)
Τί με κοιτάς; Δεν κουβαλάω τίποτα. Άγιος Αχίλλειος σήμερα, μεγάλη η χάρη του - για τα Γρεβενά είναι αργία...
panahs7 (15-05-24)
Στη φτέρνα, για την ακρίβεια... Για αυτό φτερνίζομαι αβέρτα από τότε...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ουχ....![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Προτιμάτε να σας απαντάω εγώ;;;
![]()
Υπαρχουν ανρθωποι που εσκασαν 1 χιλιαρικο για εισητηριο του τελικου μεσω του viagogo. Ρε τι γινεται!
Nikolaos_Kokkinos (16-05-24)
Που παίζει να είναι και πλαστό εντωμεταξυ. Η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση κι εγώ χτυπάω το κεφάλι μου που για μεμονωμένα εισιτηρια φέτος έχω δώσει περισσότερα απ ότι αν είχα βγάλει διαρκείας![]()
crazyjim (16-05-24)
Εν τω μεταξύ, έχουν αρχίσει να γίνονται διάφορα φασαίικα, που δεν θα μας βγουν σε καλό... Πολλή τρέλα έχουμε αρχίσει να πουλάμε όλοι ξαφνικά...
Θα δείξει και το μέγκα τον τελικό. Σωστή και επιβεβλημένη κίνηση, η μεγαλύτερη στιγμή του Θρύλου σε κάθε σπίτι.
Το MEGA έχει τα δικαιώματα για έναν αγώνα CL κάθε τετάρτη (εννοείται και του τελικού) και για τον τελικό του σούπερ καπ. Οτιδήποτε άλλο είναι έξτρα και πλερώνεται αδρά σε κοσμοτέ και ουέφα. Είδες σε ελεύθερο κανάλι τον περσινό τελικό Γουέστ Χαμ- Φιορεντίνα;
Όχι είδα του Τσουλου, ο τελικός του Κόνφερενς δεν είχε ενδιαφέρον για το ελληνικό κοινό. Άσχετα αν είναι έξτρα, αυτό που είπα είναι ότι ΠΑΝΤΑ και ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι τελικοί μπορούν να μεταδοθούν και από ελεύθερο κανάλι, νομίζω είναι και νομοθεσία. Οπότε προφανώς και το Mega θα έπαιρνε τον τελικό του Κόνφερενς φέτος, δεν είναι έκπληξη.
Ναι, αλλά είπες πως κάθε χρόνο παίρνει τους τελικούς κάποιο ελεύθερο κανάλι και όχι μόνο τον τελικό του τσλ. Αν δεν είναι σύννομο όταν δεν τους βλέπουμε γιατί δεν τιμωρείται κανείς???
Όχι, δεν υπάρχει τέτοια νομοθεσία.
Πάμε παρακάτω, κάνουμε κύκλους χωρίς νόημα. Ήταν σίγουρο ότι θα πάρει τον τελικό και ελεύθερο κανάλι και προφανώς θα ήταν το Mega.
crazyjim (16-05-24)
Bookmarks