Ναι γιατι τι θες? να περιμενουμε να στεγνωσει ? Τα γραφουμε ολα σε ενα θρεντ φωναζεις, απλωνομαστε σε ολο το πλατος του φορουμ, παλι φωναζεις!
Τί έγινε πάλι ρε; Ακόμα δεν χωνέψατε και κάνετε γύρω όλο το φόρουμ;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ναι γιατι τι θες? να περιμενουμε να στεγνωσει ? Τα γραφουμε ολα σε ενα θρεντ φωναζεις, απλωνομαστε σε ολο το πλατος του φορουμ, παλι φωναζεις!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Για το "όλα σε ένα θρέντ" φωνάζουν όλοι εκτός από εμένα, αν το προσέξεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
1-0 η Μπριζ
1-0 η Μπριζ, ισοφαρίζει το συνολικό σκορ. (3-3)
Εμείς ποιους προτιμάμε εντωμεταξύ;
pirateeeeeee (08-05-24)
Καλά πλέον έχω αποδεχτεί κι εγώ ότι μπορεί να πάει προς τα εκεί η φάση. Λέμε αν.
Θεωρητικά η Μπριζ είναι το αουτσάιντερ, αλλά πιστεύω δεν μας ταιριάζει σαν ομάδα, έχουμε πρόβλημα με τις πολύ αθλητικές. Εγώ προτιμώ Φιορεντίνα και για να μη την υποτιμήσουμε. Με Μπριζ θα επικρατεί κλίμα "σήκωσε το, δε μπορώ να περιμένω" και θα τον πιούμε. Καλά έτσι κι αλλιώς αν έχεις περάσει Φενέρ και Βίλα και τον πιεις στον τελικό, θα είναι γάμησέ τα η φάση.
Gtakis (08-05-24)
Κι εγώ αν διάλεγα κάποια αυτή θα ήταν σίγουρα η Φιορεντίνα αλλά ας μην βιαζόμαστε και μας έρθει πιο βαρύ και από το κοκορετσοκοντοσούβλι του Πάσχα....
Ψυχραιμια, μην σκεφτεστε το μετα, αυριο ειναι ολα τα λεφτα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
pirateeeeeee (08-05-24), voskos_7 (08-05-24)
1-1 η Φιορεντίνα με πέναλτι στο 84'
Η Φιορεντίνα έχει ορισμένες πολύ ποιοτικές μονάδες και πολύ καλή δημιουργία φάσεων. Ωστόσο δυσκολεύεται πολύ να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες (συχνά σε κωμικό βαθμό), ενώ ο Ιταλιάνο δεν μπορεί να εφαρμόσει άλλο πλάνο πέραν της πίεσης πολύ ψηλά στο γήπεδο, για το οποίο φέτος δεν έχει το ρόστερ. Δεν έχουν κανέναν κλασσικό αμυντικό χαφ και όσο καλός και να τους έχει βγει ο Αρτουρ δεν είναι παίκτης που μπορεί να κυριαρχήσει μόνος του στο κέντρο.
panahs7 (08-05-24)
Η Φιορεντίνα θα πληρώσει τα σπασμένα από τη Γιουβέντους.
VasilisL7 (10-05-24)
Με είχε τρομάξει το Μπριζ με τον παορκ. Καλύτερα Φιορεντίνα στον τελικό.
Στους 2 ημιτελικους παντως η Μπριζ ήταν απίστευτα τυχερή που δεν εφαγε απο μια 5αρα στον καθενα.
Ας περάσουμε και ό, τι γίνει. Πάντως, αν είμαστε στον τελικό, με τη Φιορεντίνα θα καρδιοχτυπήσουμε γιατί είναι απίθανο να μη βγάλουν ευκαιρίες, ειδικά η δεξιά τους πλευρά δεν γίνεται να περιοριστεί. Επίσης με τους Βέλγους ίσως η έδρα έπαιζε κάποιο ρόλο, σήμερα οι Βιόλα στην έδρα της Μπριζ (που ήταν πολύ "καυτή") έβγαλαν 20+ τελικές (αρκετές μεγάλες) και οι γηπεδούχοι 4, τους έσβησαν από το γήπεδο ουσιαστικά. Αλλά αυτό είναι το αισιόδοξο, η άμυνά τους είναι αναξιόπιστη και οι επιθετικοί τους άστοχοι οπότε ακόμα και σε ματς που κυριαρχούν δεν καταφέρνουν ποτέ να τα καθαρίσουν.
Δεν φοβάμαι το αύριο, έχω Ρέτσο.
Bookmarks