ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε, Φιορεντίνα, Πλζεν, Άστον Βίλα, Μπριζ, Λιλ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Όταν ψάχνεσαι, θα βρεις τελικά λύση. Θα μπορούσε η διοίκηση να κάτσει στ'αυγα της, να κρατήσει τον Καρναβαλο και να πιει το πικρό ποτήρι της φάπες, όπως έγινε πέρυσι. Να τα λεμε όλα.
Φυσικά ακόμα και να κατακτησουμε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό, δε σβήνονται οι άπειρες μαλακιες τους, οι οποίες δυστυχως θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Ας ελπίσουμε στο οχι τόσο κοντινο
Τώρα φέρτε την πουτάνα την Άστον Βίλα να τελειώνουμε. Όπως λέει και ο Μπόγρης, αν θες το τρόπαιο πρέπει να κερδίσεις το φαβορί. Ή το άλλο το ωραίο που είπε "αν είστε 5 φύγετε, αν είστε 10 ελάτε".
Μακριά απ' τα μπαόκια, δεν χρειάζεται να μπλέξουμε για πράγματα που θα γράψουν εγχώρια ιστορία.
Σήμερα στις 15:00 η κλήρωση, η οποία θα βγάλει και τα ζευγαρώματα μέχρι τον τελικό αν δεν κάνω λάθος.
Garret (15-03-24)
Ξύπνησα και ακόμα να πέσει μετά το χθεσινό!!! Λες και ζω σε όνειρο ρε μαλάκες...
Μέσα σε μια δύσκολη χρονιά πετύχαμε ίσως την μεγαλύτερη ανατροπή που έχει γίνει στην ιστορία του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου. Δε μπορώ να σκεφτώ καμια άλλη εκτός από αυτήν της Μπαρτσα απέναντι στην Παρί.
Αυτό όμως ήταν το λιγότερο για εμένα. Αυτό που κρατάω είναι πως έβλεπα την ομάδα και ήμουν με ένα χαμόγελο.
Αυτό που είδαμε χτες ήταν Ολυμπιακός. Κανονικός Ολυμπιακός που θύμισε λίγο τα χρυσά χρόνια αυτού του συλλόγου. Μπάλα για σεμινάριο, άμυνα υποδειγματική, δημιουργία επιθέσεων κτλ.
Σε κάποια φάση και ενώ ήταν 0-2 έλεγα ότι και έτσι να τελειώσει, εγώ χαρούμενος θα είμαι λόγο της εικόνας αυτής. Ποιος θα μου το έλεγε το τι θα γινότανε...
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ
Υ.Γ Λυπήθηκα τον Μεντιλίμπαρ σε κάποια φάση που έπρεπε να κάνει αλλαγές και πρακτικά δεν έχει κανέναν σοβαρό άνθρωπο να πετάξει μέσα, κάτι που δείχνει το πρόβλημα με το (ανύπαρκτο) βάθος στον πάγκο. Στην ουσία δεν μπορεί να πετάξει 2-3 παίκτες μέσα να φρεσκάρει τις γραμμές, είναι καταδικασμένος. Για να καταλάβουμε το μέγεθος του προβλήματος, η μόνη αλλαγή για να μπει στα χαφ είναι το τίποτα ο Ιμπόρα...
Υ.Γ2 Για Κάρμο ρε παιδιά να ανοίξουμε έναν λογαριασμό να βάλουμε όλοι ένα ποσό για την ρήτρα;
Υ.Γ3 Το έχω ξαναπει, θα το ξαναπώ. Γιατί δεν έχει πληρωθεί ακόμα η ρήτρα του Ποντένσε; Εκτός αν δεν θέλει ο ίδιος και προτιμάει τας Ευρώπας διαφορετικά δεν θέλω ούτε καν να φαντάζομαι ότι σκέφτονται τα 5 χαρτιά
Υ.Γ4 Ήρεμα μαλάκες με Κουλα γιατί δεν είναι Μακάμπι Τελ Αβιβ!!! Με τέτοια εικόνα όπως την χθεσινή μπορούμε διπλό στην ΟΠΑΠ Κλαρίνα, αλλά μην κατέβουμε με τουπέ και ύφος Μπαρτσελόνας γιατί θα έχουμε άλλη μια απότομη προσγείωση.
Υ.Γ5 Μεντιλίμπαρ κανονικός προπονητής ρε πούστη μου επιτέλους! Μετά από 2 κακά παιχνίδια κατεβάζει ομάδα βελτιωμένη σε κάθε σημείο, που δείχνει να ξέρει τα προβλήματα που έχει και να δείχνει ότι δουλεύει για να τα διορθώσει. Σε αντίθεση με κάτι Καρναβάλ κακή ώρα, που 2 μήνες παίζει να μην δουλεύανε στην προπόνηση και απλά να παίζανε σφαλιάρες. Δεν έβλεπες καμία διαφορά στην εικονα της ομαδας.
Αυτά τα λίγα. Πάρτε ένα πρωινό μινι - σεντονάκι! Τις ερυθρόλευκες καλημέρες μου.
Ζωντανός ο εφιάλτης του τίγρη για τελικό ανάμεσα σε μας και ορκ στην τσαμπασοφια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (16-03-24)
Αν και δεν είσαστε ακριβώς ίδιες υποθέσεις: Ξέρετε ότι ο συγκρίνετε έναν σύλλογο που κινείται πάνω από τις δυνατότητές του με έναν σύλλογο που με τον τρόπο που λειτουργεί, δεν τις εξαντλεί ακριβώς...
Πώς αισθανόσαστε τώρα, που και βιάζεστε και κάνετε συγκρίσεις σαν την Ελληνίδα μάνα, η οποία για να την σπάσει στο δικό της γιο, τον κράζει που ο Θανασάκης της Μαρίκας απέναντι βρήκε καλύτερο γκόμενο;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το ακούω συνέχεια αυτό και δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό. Η ρήτρα εκεί είναι, δεν πάει πουθενά. Ούτε το ποσό θα ανέβει και την ενεργοποιείς όποτε θες. Για ποιον λόγο να μην γίνει ακόμα και την τελευταία μέρα που λέει ο λόγος; Μπορεί ο κοντός -χτύπα ξύλο- να τραυματιστεί στα επόμενα παιχνίδια, χίλια δυο μπορεί να συμβούν. Τι τρέλα μας πιάνει, ηρεμήστε. Δεν είναι ώρα τώρα να ασχολούμαστε με ρήτρες, καίγεται ο κώλος μας.
Και μιλάμε εμείς, που πληρώνουμε τους λογαριασμούς πριν λήξει ο επόμενος...Ποιός σας τα μαθαίνει αυτά και τα λέτε; Πού τα έχετε δει γραμμένα αυτά και τα μοιράζεστε με την σιγουριά της αυθεντίας; Λέει ο κάθε μαλάκας ό,τι του κατέβει και εσείς το καταπίνετε αμάσητο;
Άμα ήταν τόσο απλό, γιατί αποφασίζουν για την έδρα του τελικού από τον Αύγουστο και δεν περιμένουν την οκτάδα, ξέρω 'γω;
Σημερα που εφυγε λιγο η εξαψη του χθεσινου επους! Οπως βαλαμε χθες 6, ετσι φαγαμε την προηγουμενη βδομαδα 4. Δηλαδη μονοι μας βαλαμε τον εαυτο μας σε αυτη τη δυσκολη θεση, ωστε να χρειαστηκε υπερβαση για την προκριση. Να μην το ξεχναμε αυτο.
ελπιζω να πεσουμε με πλζεν σημερα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Έχει αρχίσει η κλήρωση, προηγούνται οι άλλες 2 διοργανώσεις. Την κλήρωση σήμερα θα την κάνει ο Τσάρτας είπε χθες ο Κατσουράνης.
Δεν τον εμπιστεύονται τον Κατσουράνη - δύο φορές μας έστειλε ομάδες του χεριού μας... Δεν πετύχαμε την επόμενη κάτοχο ακόμα φέτος...
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπρυζ
Ολυμπιακός - Φενέρ
Τέλεια τους έκατσε στον ΠΑΟΚ που τον κόβω ήδη για ημιτελικούς.
Για εμάς θα μπορούσε και καλύτερα. Αλλά το έχουμε με σοβαρή εμφάνιση
Ω ρε φίλε και Άστον Βίλα με Λιλ!!!
Όσο πάει βγαίνουν οι δυνατοί από το παιχνίδι. Μάγκες αν περάσουμε Φενέρ, δεν μοιάζει καθόλου απίθανος ο πρώτος μας Ευρωπαικός τελικός!
φιορεντινα παοκ λιλ ολυμπιακος οι ημιτελικοι δηλαδη![]()
—John Lennon
Δεν ξέρω γιατί έχετε τόσο σίγουρη την πρόκριση του πάοκ.Θα κριθεί στις λεπτομέρειες θεωρώ.Πολύ καλύτερη ομάδα η Μπριζ απο την φετινή Ζάγκρεμπ.
Μια χαρά είναι η κλήρωση,αν δεν κάνω τόσο λάθος τους είχαμε νικήσει πριν κάνα 2 χρόνια με τριάρα εκεί μέσα με Μασούρα και εδώ μέσα επίσης...
Bookmarks