Έχουν δώσει εισιτήρια τα μουνόπανα λέει μέχρι και σε κάτι τοπικά ραδιόφωνα της Ρόδου(!!) και μάλιστα τα εκμεταλλεύτηκαν εμπορικά, κάνοντας κλήρωση με μηνύματα, κάτι που απαγορεύεται απ' την Uefa! Σουίτα θα πάρει ο πρόεδρος της Σούπερλιγκ 2 και όλοι οι γαμημένοι τσάτσοι του τίγρη στις Ενώσεις, αλλά όχι οι πρόεδροι των ομάδων που παίζουν στον τελικό. Τι σιχαμένα αποβράσματα είναι αυτοί ρε;;
Paneas (31-05-24)
Σε όλες τις ήττες βλέπω τη φατσα του Θέου μήπως ήταν αυτός ο γκαντέμης;
Κάρμο, Φορτούνης, Ποντένσε κι Ελ Κααμπι στην καλύτερη ενδεκάδα του Conference!
MVP της διοργάνωσης ο Ελ Κααμπι!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
καλα οντως δεν εβαλαν τζολακη στην κορυφαια 11αδααμεομπις.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τυφλοί είναι; Κλασική φάση. MVP για μένα σε όλη την πορεία είναι ο Έσε και βλέπω ούτε 11άδα τον έχουν βάλει;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
maniak7 (01-06-24)
Να βάλουμε όλη την εντεκάδα μέσα;;; Αριστερά τον Ρίτσαρντς - δεν σηκώνω συζήτηση για αυτό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Αερικό7 (01-06-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-06-24), maniak7 (01-06-24), Oberon (01-06-24), panahs7 (01-06-24)
Εντάξει ρε παιδιά. Ο mvp πάντα βγαίνει από τα νούμερα. Πως θα βγει έξω ο φορτουνης για να μπει ο χεσε η να βγει έξω ο κάρμο που σε όλο το τουρνουά δεν έχασε κεφαλιά ούτε από τον... Ιμπόρα;
Ε, αυτό λένε: Το κάθε νούμερο ψηφίζει για παίκτες στην καλύτερη εντεκάδα...
Nikolaos_Kokkinos (01-06-24)
Παλι καλα να λεμε δλδ που δε βγηκε ΤΟ Νεμο MVP.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το ψάχνανε... για να το βγάλουν... όπως... άσ' το.
Σκεφτομαι να βγαλω και γω ενα τραγουδι, κ ενα εχει τιτλο " Χαμηλα το κεφαλι, Τιποτα δεν κριθηκε ακομα"
Bookmarks