Δυσκολος ομιλος, φαινομενικα καλυτερος απο της αεκ και χειροτερος απο του παο. Η Γουεστ Χαμ λογικα θα περασει και θα παλεψουμε με Φραιμπουργκ που ειναι μια δυαντη Γερμανικη ομαδα. Τουλαχιστον αν τερματισουμε 3οι παμε Κονφερενς.
Αυτή η Μπάτσκα Τόπολα από το στοίχημα που την έπαιζα όλο G/G έβγαινε. Επίπεδο Τσουκαρίτσκι είναι
Δυσκολος ομιλος, φαινομενικα καλυτερος απο της αεκ και χειροτερος απο του παο. Η Γουεστ Χαμ λογικα θα περασει και θα παλεψουμε με Φραιμπουργκ που ειναι μια δυαντη Γερμανικη ομαδα. Τουλαχιστον αν τερματισουμε 3οι παμε Κονφερενς.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Oberon (01-09-23)
Ένας λόγος που δεν βλέπω πρέμιερ είναι πως μου σπάνε τα αρχίδια οι Άγγλοι. Είναι ατάλαντοι, είναι αγενείς, έχουν κόμπεξ ανωτερότητας που δεν στηρίζεται πουθενά, μέχρι και η Ελλάδα έχει πάρει γιούρο, υποτιμούν τους πάντες λες και έχουν τα τρόπαια της Γερμανίας και της Βραζιλίας. Πολύ το είχα χαρεί το ξύλο που είχαν φάει από τους Ρώσους στην Γαλλία, γιατί εδώ και χρόνια τραμπούκιζαν τους πάντες χωρίς να το πληρώνουν.
Du3lisT (01-09-23), flessanto (01-09-23), Nikolaos_Kokkinos (01-09-23)
Ωρε... Πάλι πουτσα σε Άγγλους θα ρίξουμε δλδ;;;
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Παναη πες τους να ρωτησουν μια τον Αρτετα ποιος ειναι ο easiest, και γαμω το βασιλια καρολο πες τους
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (01-09-23)
Γουστάρω φουλ να μας υποτιμούν. Θα είναι πιο ωραία η πούτσα όταν θα βλέπεις την έκπληξη στο πρόσωπό τους.
flessanto (01-09-23), Gtakis (02-09-23), Nikolaos_Kokkinos (02-09-23)
Μην ασχολείστε με Εγγλέζους ρε παίδες.
Φαβορί ίσως η Γουεσ Χαμ αν και δεν το πιστεύω.
Δεν υπάρχει σύγκριση με την περυσινή περίοδο.Εφέτος παρότι νωρίς θα είμαστε πολύ καλύτεροι.Μπορούμε και πρώτοι αλλά ίσως να πάμε και τρίτοι .
Αλλά είμαι βέβαιος οτι θα παλέψουμε όλα τα ματς και στη Αγγλία και στη Γερμανία.
Η ομάδα δεν θα υποτιμήσει τους Σέρβους και είμαι ΒΕΒΑΙΟς οτι το Φλεβάρη θα είμαστε στα νοκ άουτ.Και πολύ πιθανό στο Europa είτε στους 24 ή κατευθείαν στους 16.
Πίστη στην ομάδα!!!
Για Αεκ δύσκολα αφού είναι στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας ενώ βάζελος χάρη στη τακτική του Γιοβάνοβιτς θα το παλέψει για τρίτη κυρίως και γιατί όχι ίσως 2 θέση.
flessanto (01-09-23)
Πάντως μας ξεβλαχεύει ο Παναής ως άλλος Κωστόπουλος, με τα σχόλια των πούστηδων Άγγλων.
Σε εξέλιξη επαφές ανάμεσα στις ομάδες, την UEFA και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το καλεντάρι
Η Ελλάδα εκπροσωπείται στο Europa League από τρεις ομάδες και το καλεντάρι τους αποτελεί έναν "μπελά". Οι τρεις ομάδες (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) είναι σε επαφή μαζί με την UEFA και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης.
Αυτό που αποτελεί μπελά για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, είναι το καλεντάρι, καθώς θα υπάρχει πίεση μιας και τα παιχνίδια της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης διεξάγονται την ίδια ημέρα, στην οποία θα υπάρχει δράση και για τη EuroLeague με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι τρεις ελληνικές ομάδες είναι σε συζητήσεις μαζί με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την UEFA για την εξεύρεση καλύτερης δυνατής λύσης. Το βέβαιο είναι ότι το πρόγραμμα θα καταρτιστεί το Σάββατο το πρωί.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπουργείο και την ΕΛΑΣ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (01-09-23), pirateeeeeee (02-09-23)
Τέλειο το πρόγραμμα, ειδικά αν ξεκινήσουμε με νίκη, μετά ότι πάρουμε από Γουέστ Χαμ θα είναι μπόνους.
1η αγωνιστική (21 Σεπτεμβρίου):
Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ (22:00)
2η αγωνιστική (5 Οκτωβρίου):
Μπάτσκα Τόπολα-Ολυμπιακός (19:45)
3η αγωνιστική (26 Οκτωβρίου):
Ολυμπιακός-Γουέστ Χαμ (19:45)
4η αγωνιστική (9 Νοεμβρίου):
Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός (22:00)
5η αγωνιστική (30 Νοεμβρίου):
Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός (19:45)
6η αγωνιστική (14 Δεκεμβρίου):
Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα (22:00)
Η Φράιμπουργκ είναι άθλια σήμερα
Εγώ, από αυτόν τον όμιλο, θέλω 9 βαθμούς - το μετά θα το δούμε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Με 9 παιζει και να περασουμε.
Εγω θελω 6 βαθμους με Τομπολα κι ολα τα αλλα επονται.
Έτσι έλεγα και εγώ. Τώρα θέλω να τους γαμησουμε τους Αγγλους.
Η Φράιμπουργκ τρώει τάλιρο μέσα στη Στουτγκάρδη.
flessanto (02-09-23)
Bookmarks