ομαδα δεμενη αυτοι ομαδα σκετο εμεις.
Fuck no politica
Από καμένη γη δε γίνεσαι ομάδα σε ένα καλοκαίρι όσες μεταγραφές και να κάνεις, θέλει δουλειά. Και δεν έχεις άπειρο χρήμα για να φέρνεις νωρίς έτοιμους παίκτες που θα προσφέρουν, πόσω μάλλον όταν μόλις προσελήφθην ως τεχνικός διευθυντής.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Josimar (03-08-23), mankap (03-08-23), pirateeeeeee (03-08-23)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Η Σερβέτ 24 και ρέστα 500άρικο από πρόστιμο του ΙΚΑ για ανασφάλιστο...
Δεν είναι συνειρμοί αυτοί... Αν έχεις υλικό, χέστηκες πόσο κάνει. Μήπως και εμάς, με την κούλα πέρυσι, στα 50 δεν ήταν η διαφορά;
Την Σερβέτ, την είχαμε - δεν είπαμε πουθενά ότι θα περάσουμε τη Γκενκ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη differance : 04-08-23 στις 09:29
φοβάμαι ότι πηγαίνουμε ντουγρού για να γελάσει και το παρδαλό ερίφιο με την Γκενκ
σε 7 ημέρες πρέπει να κατεβάσουμε ομάδα και δεν βλέπω πως θα γίνει αυτό
επιπλέον στο τράνσφερ μαρκτ φαίνεται ότι υπάρχει αρκετή διαφορά
Ολυμπιακός: η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας -στο ευρωπαικό μπάσκετ- (11/10/17, ισπανική εφημερίδα AS, 200.000+ καθημερινά αντίτυπα)
Πως γίνεται να περνούσαμε την Σερβέτ και όχι την Γκενκ που αποκλείστηκε από την Σερβιετ;
flessanto (03-08-23)
Δεν ξέρεις εσύ - ασχολείσαι με το gossip...
Nikolaos_Kokkinos (03-08-23)
Η Γκενκ πρέπει να είναι η μονη ομάδα αυτή τη στιγμή παγκοσμίως που έχει στο ρόστερ της λιγότερους σέντερ φορ απο μας.
Δηλαδη κανεναν;
Μάλλον, δύο μισούς θέλει να πει...
flessanto (03-08-23)
Έναν έχουν που όμως είναι για συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Είναι βέβαια θηριώδης και καλος στο ψηλό παιχνίδι.
Ο Τρεσόρ είναι ο πιο δημιουργικός τους παίκτης, ένας μεσοεπιθετικός με καλά στημένα (και ο λόγος που ο Βρουσάι είναι στον Ολυμπιακό), και ο δεξιός μπακ τους είναι επίσης αρκετά επικίνδυνος. Κατά τ' άλλα είναι ομάδα που πολλές φορές πνίγεται στα κρίσιμα ματς.
Γνωστές έκανε η UEFA τις ημέρες και τις ώρες των δύο αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με την Γκενκ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 22:00 στο Γ. Καραϊσκάκης. Η ρεβάνς στο Βέλγιο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17 Αυγούστου τις 20:30.
Ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ ορίστηκε για το πρώτο ματς. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάχμποντ Μπεϊγκί και Αντρέας Σέγκερβιστ, ενώ 4ος ο Άνταμ Λάντεμπεκ. Ο Νίμπεργκ έχει ξανασφυρίξει παιχνίδι των ερυθρολεύκων και μάλιστα τη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Τη ρεβάνς στο Βέλγιο θα διευθύνει ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτελμαν, Μαρκ Μπορς και 4ο τον Χαρμ Όσμερς. Ο Γερμανός έχει σφυρίξει πολλές φορές παιχνίδια ελληνικών ομάδων, με τελευταίο να είναι το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (4-0) στα playoffs της Stoiximan Super League.
Νομίζω θα καταφέρουμε να σκοράρουμε από ένα γκολ και στα δύο παιχνίδια. Από κει και πέρα δεν ξέρω τι να περιμένω. Δύσκολο το πρώτο ματς στην κατάσταση που είμαστε.
Πιστεύω πως θα περάσει ο καλύτερος. Ίσως να μπουν γκολ ίσως και όχι, αλλά σίγουρα κάποιος θα τα καταφέρει να μπει στους ομίλους.
Η Γκένκ τον ήπιε στην έδρας της 0-1 απ' την Έουπεν. Απ' ότι φαίνεται δεν έχουν εύκολο γκολ και πίσω μπάζουν. Για να δούμε.
flessanto (05-08-23)
Bookmarks