Και αλλιώς να ήταν: Αν δεν προβλεπόταν, θα έβγαινε το ζευγάρι;;;
Επόμενο ερώτημα είναι γιατί η Μαρσέιγ έπεσε με τη Βιγιαρεάλ, αφού και οι δύο παίξανε με το βάζελο;
Αφού ο όμιλος είναι για τους 32 αυτό είναι η επόμενη φάση. Καλά δε λέω ρε Τάκη;
Και αλλιώς να ήταν: Αν δεν προβλεπόταν, θα έβγαινε το ζευγάρι;;;
Επόμενο ερώτημα είναι γιατί η Μαρσέιγ έπεσε με τη Βιγιαρεάλ, αφού και οι δύο παίξανε με το βάζελο;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
...Ουδέν σχόλιον...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βλεπω τωρα τον τελικο του Γιουροπα Λιγκ και σκεφτομαι οτι σε μια βδομαδα θα δουμε τον θρυλο σε κατι αντιστοιχο! Απιστευτο συναισθημα.
Nikolaos_Kokkinos (22-05-24), panahs7 (22-05-24)
Περίμεναν όλοι να το σηκώσει περίπατο η Λεβερκούζεν και μέχρι στιγμής δεν έχει κατέβει στον τελικό. Απ' το πουθενά η Αταλάντη είναι με το ένα χέρι στην κούπα.
Ας ζήσω σήμερα την απογοήτευση. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! Θα χαρώ την επόμενη βδομάδα.
(με τρομάζει η Αταλάντα, όμως δεν είναι τόσο καλή ομάδα. Τι σκατά σκέφτηκε ο Τσάβι και είμαστε σαν υπνοβάτες, δεν ξέρω... Δε γαμιέται...)
*ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΝ βρεθείς πίσω στο σκορ σε τελικό, θα φτύσεις αίμα να το φέρεις στα ίσα. ΠΡΕΠΕΙ να προηγηθούμε την επόμενη βδομάδα. Μετά θα βρούμε χώρους καθώς οι Φλώροι θα ανοιχτούν για να ισοφαρίσουν)
Γλέντι της Αταλάντα, απίστευτο.
Γιατί απίστευτο; Τόσο αουτσάιντερ ήταν; Δεν την έχω δει καθόλου.
Θα πει κάνα αρδακι συγνώμη που υποτίμησε την Αταλάντα οταν μας αντιμετώπισε πριν 2 χρόνια; Μπα Ε; Ευκαιρία να κραξουν το γάβρο και να παρουν κλικ απο τους υπόλοιπους πονεμένους.
Nikolaos_Kokkinos (23-05-24)
το τρομερο ειναι οτι οι κουλες και οι αρδ θεωρουν οτι η κουλα ειναi υπαρκτη εννοια στην ευρωπη..και εχουν βαθμους λιγοτερους απο ομαδες οπως κατι ναιμεγκεν και κατι ζαλγκιρις. Δεν τους ξερει ουτε η μανα τους εξω, Ειναι παγκοσμιως αγνωστοι και μιλανε ακομα για τη μια νικη με τη μπραιτον, ενω σε ολους τους υπολοιπους αγωνες συγκεντρωσαν 0 (ΜΗΔΕΝ)βαθμους, πες τους να πα να γαμηθουν κ αυτοι λοιπον.
Και ολες τις κορεκτιλες μαζι με αυτους
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
maniak7 (23-05-24)
Άντε και στα δικά μας οι λεύτερες.
Ρε παιδια αυτος ο Γκασπερινι, με λιγο μουστακι αας θυμιζει λιγο Παρασχο ασουμε η λιγο Θειο Αριστειδη απο τσουβελα?
Τον οποίο τον ήθελε ο βαζελος χαχαχαχαχα Κόντης και πολύ σας είναι
Τα μαλλιά του Κόντη μου θυμίζουν Κοκλώνη. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί γίνονται σαν κούκλες με τα φυτευτά μαλλιά.
Και του νέου δημάρχου της Αθηνας σαν ψόφιο κουνάβι είναι
Bookmarks