Η Τρόμπολα διέλυσε την πρωτοπόρο Παρτιζάν στην έδρα της με 0-4. Ωραίος ο Φαίδων.
panahs7 (27-11-23)
Ότι εμείς, δεν ξέρουμε πώς μπορεί να συμβεί αυτό, ε;
Δεν υπάρχει δικαιολογία για άλλο αποτέλεσμα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θεμα Πεμπτης θα ανοιξει κανενας κατσικοποδαρος;;
Άλλη ερώτηση;
Ποιός θέλει να ανοίξει την τόμπολα, τώρα που πάει τρένο και βγάζει ματς χωρίς να φάει γκολ στο φιλόδοξο και πάντα επικίνδυνο Κραγκούγεβατς και είναι μόλις στο -10 από το Αστέρα και την Παρτιζάν (με παιχνίδι λιγότερο);
Ρε Oberon, πες μία ηλικία, πάνω - κάτω και ποιά περιοχή της πόλης μένεις, αν θες...
Με με κοιτατε.. ουτε να το σκεφτεστε
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Βαλτε εμενα αμα θελετε. Αλά μη ριξετε σε μενα τις ευθυνες αν το γηπεδο ειναι αδειο και εχει μονο Σερβους μεσα.............
drizzt (10-12-23)
Με τα ΧΑΛΙΑ που έχει η ομάδα, δεν παίζει ρόλο ποιος θα ανοίξει το θρεντ. Αυτό που μετράει είναι οι παίκτες να είναι ΣΟΒΑΡΟΙ και να μην κάνουν τα ερασιτεχνικά λάθη που βλέπουμε τα δυο τελευταία χρόνια. Μετά όλα θα είναι πιο εύκολα και θα κερδίσουμε έστω και με μέτρια απόδοση, αφού ο αντίπαλος, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι θηρίο...
Σάκαρος. Τί λες τώρα... Και δεν είχε και μουστάκι...![]()
There is a Dude in town
Bookmarks