ψαχνονται αυτοι να πατησουν καλα. δεν εχουν συνοχη. κανουν τριπλη αλλαγη τωρα.
Τι κλοουν ειναι αυτοι της βιγιαρεαλ ρε μαλακες? Αυτοι οι τυποι παιζουν πριμερα?? Και δεν εχουν υποβιβαστει ακομα?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
ψαχνονται αυτοι να πατησουν καλα. δεν εχουν συνοχη. κανουν τριπλη αλλαγη τωρα.
Fuck no politica
Εν τω μεταξύ και η Μακάμπι είναι μπουρδέλο φέτος, καμιά σχέση με την περσινή που μας απέκλεισε και πήγε Τσουλου. Περίπατο κάνει η Ρεν. Στα χαρτιά έπεσε σε δύσκολο όμιλο, αλλά στην πράξη πάλι φάρδος έχει η κωλομάδα και θα προκριθεί κιόλας.
chainsaw (21-09-23), Faithful (21-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-09-23)
Έφαγαν γκολ μέχρι και απ' τον Σπόραρ...
Faithful (21-09-23), Nikolaos_Kokkinos (21-09-23)
Σωματειο ηθοποιων Η Βιγιαρεαλ.
Δεν πρεπει να εχω ξαναδει πιο ακινδυνη ευρωπαικη ομαδα στη ζωη μου
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Έχω ξενερώσει απίστευτα με τους πούστηδες. Και οι 2, έχουν πετύχει ομάδες μπουρδέλα που διαλύονται και θα προκριθούν ενώ γελούσαμε. Την ίδια ώρα εμείς που την θεωρούμε εύκολη την Τόπολα και την έχουμε για χαβαλέ 2 νίκες, στη Σερβία είναι 1η και αήττητη σε 7 ματς.
Faithful (21-09-23)
Ποιος να το έλεγε ότι θα κέρδιζαν όλοι εκτός από εμάς. Θα πέσει τρελό γλέντι αύριο και δεν θα μπορείς να τους πεις και κάτι. Τεράστια νίκη της Κούλας.
Faithful (22-09-23)
Καλά μην πάμε στο άλλο άκρο τώρα. Βλέπω σχεδόν όλη την Πρέμιερ Λιγκ, η Μπράιτον είναι πολύ καλή ομάδα, άλλες 9 φορές να παίξουν θα κερδίσει. Όπως και να 'χει είναι μεγάλη η νίκη τους, στοιχηματικά ήταν απ' τις μεγαλύτερες αποδόσεις, 13.00+ παιζόταν το διπλό. Απλά κοιμήθηκε ολίγον τι ο Αλάχ.
Εγώ ξέρω μόνο τι είδαν τα μάτια μου χθες. Άλλο ποδοσφαιρο η πρεμιερ, άλλο τα ευρωπαϊκά. Είχε τύχη η Κουλα υπό την έννοια ότι σκοραρε σε 2 στημενα, αλλά γενικά η εικόνα του ματς ήταν για Χ τουλάχιστον. Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, ενω εβγαζε και ανετα αντεπιθεσεις. Εσπαγε ευκολα το πρες των αγγλων. Άλλωστε τα 2 γκολ τα εφαγε με χαζά πεναλντι.
Ρε παιδιά ποτέ είναι το επόμενο ευρωπαϊκό; την άλλη Πέμπτη;
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τί; Έτσι θα πάει; Θα τον ρυθμίζουμε κάθε δύο εβδομάδες;;;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν θα βγάλει κάπου, να του απαντάμε με ερωτήσεις...
Μετα τον τσαρλατανο που θελαμε και πηγε στη Μαρσειγ (απατος...), τωρα πηρανε τον Γκατουζο που επισης ειναι τσαρλατανος και επισης θελαμε.
Νεκροταφειο προπονητων "η ωραια Μασσαλια"!
Nikolaos_Kokkinos (27-09-23)
Και ένας άλλος μάγος που θέλαμε όλοι και ήταν τρομερός προπονητής, που έκανε θαύματα, αλλά για έναν λόγο ούτε αυτός είχε ομάδα, γιατί κάτι περίμενε, μας ήταν και ακριβός στα πίτουρα, τελικά ανέλαβε τη Νάπολι, όπως ήταν το καλοκαίρι και τώρα τον έχουν για μπούλο και από εκεί.
Για τον Άγιαξ, σας τα έγραφα και από πέρυσι τί συμβαίνει και από ότι βλέπετε, η κατάσταση έχει ξεφύγει πολύ. Θα είναι μεγάλη επιτυχία να καταφέρεις να μην πάρεις από αυτή την ομάδα βαθμούς μέσα και έξω. Η Μαρσέιγ δεν είναι και τόσο μπουρδέλο και καλό θα είναι να έχουν το νου τους, γιατί τώρα, μετά και από την ισοπαλία στο Άμστερνταμ, βλέπουν την κούλα σαν ευκαιρία να πάρουν 6 βαθμούς και να διεκδικήσουν την πρώτη θέση.
Μόνο η Μπράιτον θα μπορούσε και θεωρητικά να τους υποτιμήσει επειδή οι άλλοι, από τα μαλλιά τους κοιτάνε να πιαστούν. Ειδικά τον Άγιαξ, δύσκολα τον βλέπω να συνέρχεται και να προλαβαίνει να βγει Ευρώπη εφέτος, εκτός αν γίνει κανένα θαύμα μετά τον Ιανουάριο και κάνουν πορεία πρωταθλητισμού για να προλάβουν τις θέσεις του Κόνφερενς, ξέρω 'γω... για να πέσει πάνω τους ο μΠαοκ στα προκριματικά...
Bookmarks