ψαχνονται αυτοι να πατησουν καλα. δεν εχουν συνοχη. κανουν τριπλη αλλαγη τωρα.
Τι κλοουν ειναι αυτοι της βιγιαρεαλ ρε μαλακες? Αυτοι οι τυποι παιζουν πριμερα?? Και δεν εχουν υποβιβαστει ακομα?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
ψαχνονται αυτοι να πατησουν καλα. δεν εχουν συνοχη. κανουν τριπλη αλλαγη τωρα.
Fuck no politica
Εν τω μεταξύ και η Μακάμπι είναι μπουρδέλο φέτος, καμιά σχέση με την περσινή που μας απέκλεισε και πήγε Τσουλου. Περίπατο κάνει η Ρεν. Στα χαρτιά έπεσε σε δύσκολο όμιλο, αλλά στην πράξη πάλι φάρδος έχει η κωλομάδα και θα προκριθεί κιόλας.
chainsaw (Χθες), Faithful (Χθες), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (Χθες)
Έφαγαν γκολ μέχρι και απ' τον Σπόραρ...
Faithful (Χθες), Nikolaos_Kokkinos (Χθες)
Σωματειο ηθοποιων Η Βιγιαρεαλ.
Δεν πρεπει να εχω ξαναδει πιο ακινδυνη ευρωπαικη ομαδα στη ζωη μου
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Έχω ξενερώσει απίστευτα με τους πούστηδες. Και οι 2, έχουν πετύχει ομάδες μπουρδέλα που διαλύονται και θα προκριθούν ενώ γελούσαμε. Την ίδια ώρα εμείς που την θεωρούμε εύκολη την Τόπολα και την έχουμε για χαβαλέ 2 νίκες, στη Σερβία είναι 1η και αήττητη σε 7 ματς.
Faithful (Χθες)
Ποιος να το έλεγε ότι θα κέρδιζαν όλοι εκτός από εμάς. Θα πέσει τρελό γλέντι αύριο και δεν θα μπορείς να τους πεις και κάτι. Τεράστια νίκη της Κούλας.
Bookmarks