Εσείς που ασχολείστε με το στοίχημα, πόσο δίνει να βγούμε πρώτοι στον όμιλο, και πόσο να πάμε τελικό;
Στάλθηκε από το PPA-LX2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν, γιατί τα 'χουμε κάνει μαντάρα με τις λίστες, θα προσπαθήσω να το φτιάξω λίγο!
Η Λίστα Α θέλει 25 παίκτες, εκ των οποίων οι 2 να είναι τερματοφύλακες και οι 8 να είναι γηγενείς.
Η Λίστα Β έχει άπειρους παίκτες, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στην ομάδα 3 συνεχόμενα χρόνια, απ' τα 15 ως τα 21 τους χρόνια.
Άρα έχουμε τα εξής:
Λίστα Α
Τζολάκης, Πασχαλάκης
Ανδρούτσος, Ροντινέι, Κίνι, Ρέτσος, Φρέιρε, Πορόζο, Ορτέγκα, Ρίτσαρντς, Μπαγκαλιάνης
Καμαρά, Ιμπόρα, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Φορτούνης
Κααμπί, Αραμπί, Μπα, Βρουσάι, Μασούρας, Μπίελ, Ποντένσε, Γιόβετιτς
Λίστα Β
Παπαδούδης, Αποστολόπουλος, Ντόη, Λιάτσος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καρακουτης
Με bold έχω τους γηγενείς. Αυτό βγάζει 26(!), αντί για 25 παίκτες στη λίστα Α και 7 παίκτες στη λίστα Β. Δεν έχουμε πρόβλημα με γηγενείς, άρα θεωρητικά, ένας εκ των Μπαγκαλιάνη και Ανδρούτσου μένει εκτός λίστας.
Η λογική λέει, πως λόγω του οτι έχουμε 4 στόπερ συνολικά, ο Μπαγκαλιάνης μένει και ο Ανδρούτσος τίθεται εκτός λίστας.
Όχι, δεν είναι έτσι.
Η λίστα Α θέλει :
4 παίκτες που να ήταν τρεις ολόκληρες σαιζόν στο ροστερ του Ολυμπιακού, μέχρι την ηλικία των 21.
Συν
4 παίκτες που να ηταν τρεις ολόκληρες σαιζόν στο ροστερ ελληνικής ομάδας , μέχρι την ηλικία των 21.
Συν 17 οποιουσδήποτε άλλους παίκτες.
(σύνολο 25)
Η λίστα Β μπορεί να έχει άπειρους παίχτες φτάνει να:
Γεννήθηκε στις 01/01/2002 και μετά,
Πέρασαν τουλάχιστον 2 χρόνια συνεχόμενα που είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα με τον ολυμπιακό, η τρία σύνολο, φτάνει να μην έχει δοθεί δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα πάνω από μια σαιζόν, η να μην έχει δοθεί δανεικός σε ξένη ομάδα.
Ειδικα
Αν είναι 16χρονων, για να δηλωθεί στη λίστα Β, πρέπει να είναι στην τρίτη χρονιά στην ομάδα.
Έτσι ο τζολακης θα ήταν στη λίστα Β δηλωμένος, αλλά πρέπει υποχρεωτικά να είναι 2 τερματοφυλακες στην λίστα Α.
Ο μπα Αγκλασιμ είναι στη λίστα β
flessanto (05-09-23)
Ναι ρε - από τελευταία χρονιά Μάρτινς είναι εδώ.
Όλα τα άλλα, μη τα θυμάστε, ότι ήρθε με τον Καμαρά του Χαραλάμπους. Την τελευταία ευκαιρία με τον Ατρόμητο στο 0-0, δύσκολα μπορεί να την ξεχάσει κανείς που θυμάται το παιχνίδι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (06-09-23)
Έλα ανοίχτε ένας το θέμα του παιχνιδιού. Θέλω να πω ότι θα τους γαμησουμε.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαλύεται το μπουρδελάκι της Μαρσέιγ, μετά τον Μαρθελίνιο φεύγει και ο πρόεδρος μετά από απειλές θανάτου των ορκ. Ο Άγιαξ είναι σε ντεμί φάση χτισίματος ξανά. Κοίτα τα μουνιά οι Κούλες, από εκεί που είχαν πέσει στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα, θα τη βγάλουν καθαρή.
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
flessanto (Χθες)
Η Μαρσέιγ, ψιλοζεί έτσι εδώ και χρόνια: Είναι από τα πιο περίεργα σωματεία...
Ο Άγιαξ είναι τελείως τριμπούρδελο και διοικητικά, όπου οι περισσότεροι έχουν βγάλει την ουρά τους απ' έξω και το εποπτικό συμβούλιο καλεί πανστρατιά παλαιμάχων για να στελεχωθεί το τμήμα, στο προπονητικό τιμ, έχουν χωριστεί στη μέση και ο προπονητής ο οποίος έχει μείνει εκτεθειμένος και επικοινωνιακά από τον τεχνικό διευθυντή, μετράει μέρες.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
1-0 ο μπαζέλ, η Βιγιαρεάλ είναι να βαφτεί μπλε και να πέσει θάλασσα.
δεν ειναι καν οι βασικοι αυτοι στην βιγιαρεαλ. και δεν εχουν παιξει μαζι ολοι αυτοι.πως γινεται και τους πετυχαινει ολους ανετοιμους ο γαμημενος ο κωλοφαρδος.
Fuck no politica
chainsaw (Χθες), Nikolaos_Kokkinos (Χθες)
Πριν καμια δεκαριά μέρες δεν άλλαξε προπονητή η Βιγιαρεάλ λόγω ελεεινής κατάστασης; Δεν περίμενα και πολλά σήμερα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Θα το φαει συντομα η ζελα.
Bookmarks