Το διπλό είναι στο 2.20 αυτή τη στιγμή στο 0-1.![]()
Πουτσικλικι, ο βολος - το γνωστο πουτανακι - απτην αλλη καλα τα παει
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το διπλό είναι στο 2.20 αυτή τη στιγμή στο 0-1.![]()
panahs7 (14-05-23)
Κατι θα ξερουν
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Φοβήθηκα όπως το είδα και δεν ακούμπησα
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πάντως ο Φορτουνης δίνει τρελές βοήθειες πίσω
Αν δε μας ισοφαρίσουν μέχρι το 60-65' πιστεύω θα το παρατήσουν. Δεν υπάρχει λόγος να κυνηγήσουν πλέον ανατροπή (κούραση, πιθανοί τραυματισμοί) όταν σε 10 μέρες έχουν τελικό. Ακόμα καλύτερα αν βάλουμε ένα 2ο να τελειώσει νωρίς.
Η ζελα ισοφαρίστηκε και ακόμα τη δίνουν 1.50.
Θρίαμβος στην Τούμπα ανανέωση Ανιγκο.
Κοίτα πέναλτι που θέλουν μπουαχαχα
Βάλτε αλλο ενα γμτ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπράβο ρε Τζολακη!!
Επειγόντως να βγούμε μπροστά
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Να πούμε κι ένα μπράβο στον Τζολάκη για τις πολύ σταθερές εμφανίσεις του στα 3 τελευταία παιχνίδια.
Faithful (14-05-23)
Υδραυλικές εγκαταστάσεις « ο Χουάνγκ»
drizzt (14-05-23)
3 παιχνίδια με ορθολογικό σχήμα, απέναντι σε Κούλα, Μπάοκ έξω και βάζελο μέσα, μηδέν γκολ παθητικό. Γαμιέστε όλοι εκεί στου Ρέντη.
Faithful (14-05-23), Nikolaos_Kokkinos (14-05-23)
Κασάμι![]()
panahs7 (14-05-23)
Ο Πάγκος που περιγράφει ψάχνεται να ακούσει κάνα γαμωσταυρίδι. Άντε γαμώ τη Νόβα σας μουνόπανα.
Bookmarks