Ο Γιοβανοβιτς δηλωσε - μεταξυ αλλων - οτι σκεπτομενος τους παικτες του κ την υγεια τους, ειπε να μην πιεζουν σε καποιες περιοδους... γελαει ο κοσμος.
Ο Γιοβανοβιτς δηλωσε - μεταξυ αλλων - οτι σκεπτομενος τους παικτες του κ την υγεια τους, ειπε να μην πιεζουν σε καποιες περιοδους... γελαει ο κοσμος.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
FanisJK7 (08-05-23)
Όταν σταματήσουν να κατεβαίνουν στα μεταξύ μας πιο μίζερα και από τον Λεβαδειακό, το συζητάμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ανετα χανει στον τελικο η κουλα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και επειδή το έργο το έχουμε δει πολλές φορές για να πιανόμαστε κορόιδα, καλά το είπε (όχι μόνο ο Πάνος) για τα τρία χαφ, αρκεί εκεί μέσα να μην είναι Μπουχαλάκηδες και Κασάμηδες: Με ένα κέντρο στυλ Σαμασέκου, Προκόπη και Φατιγκά (στυλ - αν μπορεί να κάνει αυτά τα κουβαλήματα που έκανε στον Ιωνικό) στέλνεις στο ένα άκρο τον Φορτούνη, ή τον Μπίελ (να κλείνει στο κέντρο) και στο άλλο έναν Κανός να παίρνει πλάτος και να κόβει μέσα, με ένα αριστερό μπακ στυλ Ροντινέι πριν την διακοπή, ή σημερινό, τους ράβουμε όλους τους δύσκολους στα δίχτυα. Θα μπορούσε να είναι και ο Καμαρά του Σάββα, στη θέση του Φατιγκά, αλλά πολύ ξινή μας βγήκε η υπομονή μετά τον δεύτερο χρόνο: Μόνο έτσι δουλεύει. Για δύο κεντρικά χαφ με δεκάρι και δύο εξτρέμ, δύσκολα θα βγάλουμε σειρά από ντέρμπι με καλά αποτελέσματα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (09-05-23), drizzt (09-05-23), Nikolaos_Kokkinos (09-05-23)
ΑΡΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ το γαμημενο το AI που επιμενει σε 433
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μπράβο στην ομάδα που έπαιξε ως όφειλε
Στερησες το πρωτάθλημα από τον βαζελο και είχες την Κουλα να παρακαλάει να κερδίσεις.
Ελπίζω όσα έγιναν φέτος να μας βάλουν μυαλό.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks