Γκολ η κουλα γαμω
Sent from my iPad using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Γκολ η κουλα γαμω
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αχχχχχ
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
δευτερο πεναλτυ
Ολεγκ α λα Ζιζού
καλη μπαλα βλεπουμε
Nikolaos_Kokkinos (02-04-23), SOAD37 (02-04-23)
Πραγματι αλλα φτανει εχουν χασει 3 κιλα ευκαιρειες ακομα κ με τα φετινα μας δεδομενα, ας βαλουν ενα κ μετα ας κανουν οτι θελουν
Απειλητική η ομάδα σήμερα, θα έρθει το γκολ.
chainsaw (02-04-23)
Ρέαμπτσιουκ, ο 1ος ποδοσφαιριστής(;) παγκοσμίως, που κάνει κεφαλιά με πρόσωπο προς το αντίπαλο τέρμα, με το ΠΙΣΩ μέρος του κεφαλιού.
Πολύ καλή μπάλα απόψε από όλους ακόμα και ο Όλεγκ με τον Κασάμι μου φαίνονται καλοί αλλά δυστυχώς πολλές χαμένες ευκαιρίες.... ελπίζω να σπάσει η γκίνια και γρήγορα
Send from my S20+ using Tapatalk
Ζωηρος και ο Σαπουιζ... Εεε συγνωμη ο Κασαμι
Φορτούνης το πάει πολύ καλά σήμερα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πολυ γουσταρω αυτες τις float μπαλιες που κανει ο φορτουνης και παιρνει η μπαλα εξτρα αντωση και μενει στον αερα πιο πολλη ωρα
μωρη κιτρινη καυλα
Nikolaos_Kokkinos (02-04-23)
ΜΟΝΟ ΚΙΝΕΖΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Faithful (02-04-23), jonk (02-04-23), Nikolaos_Kokkinos (02-04-23)
Γκοοοοοολλλλλλλλλ έλα ρε Χουάνγκ παιχτουραααα
Send from my S20+ using Tapatalk
ΑΓΑΛΜΑΤΑΑΑΑ ΝΑ ΓΙΝΟΟΟΟΜΑΣΤΑΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑΑΑΑΑ
Μωρη παιχτουρα μείνε για πάντα στο λιμάνι.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Α ρε Φορτούνη, αν είχες ελάχιστο τσαγανό, θα έπαιζες βασικός στη Ρεάλ. Τέτοια νούλα, τέτοιο φλώρο, δεν έχω ξαναδεί.
Bookmarks