Nikolaos_Kokkinos (04-09-23)
Κωτσης λέει ότι αύριο θα έχουμε επιθετικό αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρος για το όνομα.
Πολλοί τουιταρουν για Γιοβεβιτς
τον Βινισιους τον ειχαν εναλλακτικη του Καρατζα? αυτος που επαιζε παλια μπενφικα δεν ειναι ?της Φουλαμ
hang your demons
Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι ο Βινισιους αλλα μου φαινεται καλυτερα βινισιους στα 28 παρα γιοβετιτς στα 33. αν παιζει οντως και δεν ειναι μουφα.
hang your demons
Εν τω μεταξύ πώς γίνεται να ήταν 1ος στόχος ο Καράντσα με εναλλακτικές Μποαντού και Βινίσιους και να παίρνουμε Γιόβετιτς, μόνο οι γαμημένοι αρδ το ξέρουν πάλι.
flessanto (04-09-23)
αυτο μου φαινεται λιγο μπακαλιστικη επιλογη στο τελος. ο γιοβετιτς ακουγοταν καιρο ως απο τις τελευταιες λυσεις. κυνηγησανε τον καρατζα σημερα δεν τους εκατσε και παιρνουν επειδη δεν προλαβαινουν για κατι αλλο τον Γιοβετιτς.
hang your demons
Ας περιμένουμε λίγο να δούμε αν και ποιος τελικά θα έρθει, είδατε να έχει πέσει μέσα ο νικολακο στα υπόλοιπα ως τώρα και αυτό το δέσατε;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (04-09-23)
ενταξει τι να πω. σιγουρα καλο ονομα ο Γιοβετιτς με μεγαλη καριερα. αλλα στα 33 του δεν ξερουμε τι θα μας ερθει. σωστα?
hang your demons
drizzt (04-09-23)
drizzt (04-09-23)
17 συμμετοχές με καμιά 50αρα λεπτά μ.ο. έκανε πέρσι με τη Χέρτα από ότι βλέπω.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εγώ, αν έπαιζε όντως του Βινίσιους ψιλοξενερώνω, αλλά anyway. Εμπιστεύομαι Κορδόνη και θα περιμένω να δω.
Bookmarks