Και οπωσδηποτε να κρατησουμε τον Ριτσαρντς με νυχια κ με δοντια, το πουλεν του Βοσκου!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ναι... Καλά, θα τα πούμε άλλη φορά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Μπεν-Γιεντέρ έχει να αντιμετωπίσει σοβαρές κατηγορίες, δεν νομίζω να έχει δικαστεί ακόμα.
Άμα δεν έχει καταδικαστεί, δεν μας κάνει...
Και δεν δέχομαι καταδικασμένους για "απόπειρες" - προς Θεού, με τους ανίκανους...
Τι μπουμπούκια είναι πολλοί απ' αυτούς πάντως. Να σε έχει φέρει η ζωή σε τέτοιο σημείο που να μπορείς να απολαύσεις τα πάντα κι εσύ να είσαι στόκος.
Θερμή παράκληση.
Μην λέτε για ακριβούς παίκτες, τα διαβάζει και ο Παναής και θα πάθει έμφραγμα.
Πείτε για φφπ, νοικοκυρεμένους ισολογισμούς, δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα. Πείτε πως πρέπει να πουλήσουμε Έσε οπωσδήποτε, να σκάσουν ένα χαμόγελο τα χείλη του.
estai (27-05-24)
Μεγάλος παίκτης. Από το πρώτο παιχνίδι που τον είδα έγραψα πως είναι για εθνική Αργεντινής.
Αν τον πουλήσει και με αυτά τα χρήματα αγοράσει Κάρμο, Ποντένσε και Όρτα, εμένα δεν με χαλάει, αρκεί να πάρει κάποιον αξιοπρεπή χαφ στην θέση του. Ίσως ο Ισπανός που έρχεται να είναι ο αντικαταστάτης του.
o Γκαρσια θα ειναι ξεκαθαρα επιλογη μεντιλιμπαρ αν γινει. οποτε τον εμπιστευομαι. εφοσον ανεστησε τον Ιμπορα φαινεται οτι και για τη νεα ομαδα που θα φτιαξει θελει εναν εμπειρο παικτη στο κεντρο για εξτρα λυση. σωστη κινηση και απο την στιγμη που τελος Ιουνιου μενει ελευθερος.
hang your demons
Du3lisT (28-05-24)
Να δούμε πρώτα πώς θα κλείσει η χρονιά, γιατί είναι και μία διοργάνωση πιο πάνω και κανένα ενάμιση μήνα διαφορά στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων;
Oberon (28-05-24)
Μεταγραφές τώρα ότι δεν έχουν γίνει πάει να πει ρίξαμε ήδη λευκή πετσέτα!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ρε μη μιλάτε παντού για οτιδήποτε...
Bookmarks