Ισχυει αυτο που γράφει ο Voskos για τον Ορτα. 4,5 ειχαν γράψει οτι ειναι το μελλοντικό value. Τι άλλαξε δε ξέρω.
Σε κάθε περίπτωση, ειναι σημαντικό να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας, έστω και στο Conference. Να θυμίσω σε οσους προφανως το ξέχασαν και ηδη ισως το υποτιμουν, οτι δε το έχουμε κατακτήσει. Και δεν ειμαστε καν το φαβορί για τη κατάκτησή του.
Και επειδη έχουμε δει τον καλό Ολυμπιακό (Με Villa) αλλά και τον κακό με ΠΑΟΚ, ευκολα μπορουμε να φάμε ένα 3μπαλο σβηστά και να ξεχαστούν όλα.
Ας χαλαρώσουμε λοιπόν.
Επισης δεν πιστευω οτι ο Βαγγέλας θα άφηνε τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος έστω και αν ειναι κολλητος πλέον με τον Ρωσο.
Προφανως ηξερε ο Μεντιλίμπαρ οτι δε βγαίνει να πηγαινει με την ιδια 11άδα συνέχεια. Το χτυπησε το ματς, δε του έκατσε, τέλος.
Εγώ πάλι λέω μια χαρά είναι το Κόνφερενς και δεν έχεις και ομαδαρες να σου πατάνε 5αρες στους ομίλους και να γίνεται μπουρδέλο η ομάδα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (14-05-24)
Αν παρουμε Κονφερενς του χρονου πρεπει να κανουμε καλη πορεια στο Γιουροπα και μονο.
ετσι ανεβαινεις λιγο λιγο σκαλι σκαλι.Αν εισαι τροπαιουχος κονφερενς δεν θα ειναι το ιδιο να εισαι παλι στην ιδια διοργανωση;ξενερουα.
Οσο για Μαρινακη και Σαββιδη.ποιος ξερει τι συμφεροντα παιζουν απο πισω.και οι 2 τα εχουν σπασει υποτιθεται με την κυβερνηση και τα βαζουν με την ΕΠΟ.
hang your demons
Nikolaos_Kokkinos (14-05-24)
Καλά πάντως οι σεβιλλιανοι δε νομίζω ότι ξενερωσαν που σήκωναν μπακ του μπακ Γιουρόπα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το ρωτάς; Για να σκάσουν ήταν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αδερφε , ας μου εγγυηθουν οτι θα ειμαι τροπαιουχος (κ αυτο ειναι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ / ΔΙΣΘΕΟΡΑΤΟστοιχημα) και ας παιζω μονο κονφερενς για τα επομενα 50 μη σου πω 100 χρονια. Η ψαλιδα εχει ανοιξει γαμησετα ειναι αδυνατον να κανουμε οτιδηποτε σε Γιουροπα και ΤΣ.Λ καμια ελληνικη ομαδα..
εδω ρε δν ειμαστε εις θεση να κρατησουμε πια ουτε παικτες οπως Μπακαμπου και Ελ Κααμπι ξερω γω, που για ΤΣ.Λ ειναι μετριοτητες, μας τους παιρνουν...."μεγαθηρια" απο Τουρκιες και Αραβιες ναπουμε ποιο Σκαλι-Σκαλι και ποια ΤΣ.Λου λεμε τωρα.
Κονφερενς κ Αγιος ο θεος.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (14-05-24)
Ειρήσθω εν παρώδω, στις τελευταίες τρεις συμμετοχές στο CL έχουμε πάρει 8 βαθμούς και στο Γιουρόπα έχουμε τρεις δεύτερες θέσεις, μία τρίτη και μία τέταρτη και σε όποια διοργάνωση και να πάμε με τα ισχύοντα φορμάτ, πρώτη φορά πήγαμε πάνω από τους 16: Δεν μας λες και "μούτρα για απαιτήσεις".
chainsaw (14-05-24)
Σίγουρα δεν είμαστε επιπέδου τσαμπιονς λιγκ. Όμως μη συμμετέχοντας σε αυτό δεν θα γίνεις ποτέ. Ειδικά αν πάρουμε φέτος το κύπελλο, ο στόχος αμέσως πρέπει να γίνει να γίνουμε ομάδα τσαμπιονς λιγκ. Όχι να το πάρουμε προφανώς. Να παίζουμε κάθε χρόνο εκεί. Να μαζέψουμε χρήμα και σε δέκα χρόνια βάζεις στόχο μια άλλη κούπα, πχ γιουροπα. Και προχωράς.
Ο στόχος είναι να γίνουμε ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο της εποχής της (γιατί για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν υπήρξαμε ποτέ, και αν φτάσαμε κάποιες φορές κοντά, δεν μας το επέτρεψε η φυσική κατάσταση). Αργοί μέσοι που όμως ξέρουν το πλάνο του προπονητή, εξτρέμ και φορ που μαρκάρουν και στόπερ που κάνουν παιχνίδι είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
Οριστικό του Κοστίνια με το 70% των δικαιωμάτων λένε οι Γάλλοι του Πόρτο. Να τον βάλουμε στο πακέτο για τον Κάρμο.
Εγώ ένα ξέρω:
Ο Πρόεδρος έδωσε τα δύο τελευταία χρόνια περίπου 300 εκ. ευρώ για μεταγραφές στη Νότιγχαμ. Τα έσοδα δεν ήταν πάνω από 80 εκ. με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν 4 βαθμοί από την ομάδα για παραβίαση τη ου ΦΠ. Το αποτέλεσμα αυτού του πακτολού χρημάτων, κυρίως από την τσέπη του, ήταν η ομάδα να παλεύει για την παραμονή της
Στον Ολυμπιακό έχουμε αυτή τη στιγμή, δυο τρεις παίκτες που ΠΡΈΠΕΙ πάση θυσία να μείνουν. Όχι μόνο γιατί είναι ΑΡΙΣΤΟΙ αλλά και λόγω σχεδιασμού. Δεν μπορεί κάθε σεζόν να ζούμε το καταραμένο ράβε - ξήλωνε.
Στον Ολυμπιακό τα όποια, πολύ λιγότερα, χρήματα που έδωσες έπιασαν τόπο Πρόεδρε. Κάνε φέτος την υπέρβαση στο Λιμάνι και δεν θα χάσεις. Στα 100 χρόνια της ομάδας ΠΡΕΠΕΙ να το σηκώσουμε και φυσικά είναι καιρός να μονιμοποιηθούμε στις ομάδες με καλή ευρωπαϊκή παρουσία. Ότι λεφτά και ναψδώσεις στην Αγγλία, δύσκολα θα καταφέρεις αυτά, που με τη φετινή υπέρβαση, αν την κάνεις, θα επιτύχεις στον Πειραιά. Σκέψου το.
Για να είμαστε δίκαιοι, η Νότιγχαμ κινδύνευε επειδή είχε καλύτερο τερματοφύλακα όταν ήταν στην Τσάμπιονσιπ και κυρίως επειδή οι ακριβές μεταγραφές έγιναν σε θέσεις που είχαν κάτι που λειτουργούσε και στην τελική οι προϋπάρχοντες καθάρισαν. Τέλος πάντων, ακόμα δεν ξέρουμε τί θα γίνει του χρόνου γιατί το σημαντικό παιχνίδι είναι 10 μέρες μετά και θα κρίνει πολλά.
Από που προκύπτει αυτό; Μόνο για την άνοδο την 1η χρονιά πήρε 200 εκατομμύρια πριμ από την Πρέμιερ Λιγκ. Η διαφορά στο ffp ήταν μόλις 30 εκατομμύρια (γι' αυτό και οι λίγοι βαθμοί ποινής) και ο Βαγγέλας είπε ότι δεν τους έδωσαν αρκετό χρόνο να τα ισοσκελίσουν την επόμενη χρονιά, όταν σε άλλους (πχ Σίτι) κλείνουν τα μάτια εδώ και χρόνια.
Σταματήστε να συγχέετε τα 2 ταμεία, δε μας ανήκει τίποτα από τα λεφτά της Φόρεστ. Οι υπερβάσεις να γίνουν όταν θα βγάλουμε δικά μας έσοδα, γιατί είναι τόσο δύσκολο ακόμα να αντιληφθούμε την κατάσταση που επικρατεί; Ακόμα και το Κόνφερενς να σηκώσουμε φέτος, θα έχουμε βγάλει μόνο 15 εκατομμύρια, καταλαβαίνουμε τις χαοτικές διαφορές;
dimitris67 (20-05-24)
Δε θα βρούμε κάναν πούστη να μας λέει για τη Ρίο Αβε;;;
voskos_7 (20-05-24)
Οποιοσδήποτε πετάει αριθμούς, ακούγεται σχετικός. Περίπου 80 εκατομμύρια το χρόνο, για 3 χρόνια θα έπαιρνε η Νότιγχαμ αν ανέβαινε (που ανέβηκε) και άλλα 140 σαν μπόνους, σε περίπτωση που έμενε κατηγορία, αμέσως μετά την άνοδο. Φέτος δηλαδή, απ' τη στιγμή που έμεινε, εξασφάλισε αλλα 140 εκατομμύρια ευρώ. Όλα αυτά τα χρήματα, τα παίρνει σε βάθος 5ετιας, άρα πηγαίνουν στους ισολογισμούς κάθε χρονιάς.
Ας βάλουμε και τα 55 εκατομμύρια που εισέπραξε η Φόρεστ απ' τον Μπρέναν Τζόνσον, καταρρίπτει το εγχείρημα των "80 εκατομμυρίων εσόδων".
Δεν βαριέσαι ρε Στάθη; Κάθε βδομάδα να τα εξηγούμε με παραπομπές, θα πετάγεται ένας μαλάκας στην τηλεόραση να λέει ό,τι νομίζει και θα ξαναπάμε από την αρχή...
Ελεύθερος στα 33 του, ο Μπεν Γιεντέρ! Ο πρώτος αρχηγός της Μονακό, με 20 γκολ σε 34 παιχνίδια φέτος. 118 γκολ και 35 ασσίστ σε 200 παιχνιδια με την Μονακό, απ' τη σεζόν 19-20 μέχρι σημερα. Έχει περάσει κι από Σεβίλλη, με 70 γκολ σε 140 παιχνίδια.
Για εμένα το κρίσιμο είναι να ανανεώσει και να κρατήσει όλη την ενδεκάδα που έπαιξε στο 1- 6. Ύστερα προτεραιότητα είναι ένα χαφ ψηλό στη θέση του ιμπόρα.
Έπειτα θέλω ένα εξτρεμ τύπου μιραλας, και ένα στόπερ τύπου Αβραάμ. Αυτά όσο αφορά την βασική 15αδα. (γιατί ποτέ δεν είναι 11αδα.)
Στην συνέχεια θέλουμε 2 φορ, ένα αριστερό μπακ ένα χαφ ακόμη και ένα εξτρεμ αλλά αυτά είναι αφού κλείσει η βασική ομάδα.
Bookmarks