dimitris67 (04-04-24)
dimitris67 (04-04-24)
dimitris67 (04-04-24), maniak7 (05-04-24)
Για το σέντερ φορ θα παιχτεί μεταξύ Ματέους Σαλντάνια απο Παρτιζαν (με τις ευλογίες του Κοβάσεβιτς, υπήρξαν ψίθυροι οτι προσπαθήσαμε και τον Γενάρη αλλά δεν τον έδωσαν γιατί κυνηγάνε το πρωτάθλημα) και για άλλη μια φορά Ράφα Μιρ, που ο Μεντιλίμπαρ χρησιμοποίησε αρκετά στη Σεβίλλη.
o Ραφα Μιρ αυτη τη στιγμη ειναι φτηνοτερος του Βραζιλιανου(8μυρια χρηματιστηριακη). περιπου ιδιου τυπου φορ ειναι και οι 2. οχι ιδιαιτερα γρηγορα φορ περιοχης.
Ο ραφα μιρ δεν παιζει στην Σεβιλλη. μεταξυ παγκου και εκτος αποστολης ειναι και εχει χρηματιστηριακη αξια 3,5 μυρια.
Αν δεν μπορουμε να τον παρουμε το καλοκαιρι τοτε ποτέ.
Αν πουμε οτι ο ελ καμπι δεν εχει κατοχυρωσει την θεση του βασικου του χρονου τοτε θα επαιρνα σιγουρα ενα φορ απο τα 2 με αλλα χαρακτηριστικα.
Γρηγορο που να ξερει μπαλα
hang your demons
Για να μην ψάχνεστε: Σας τον προτείνει ο Δημήτρης, κάτω από 50 δεν κάνει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimitris67 (04-04-24), drizzt (04-04-24), giovanni#10 (04-04-24), maniak7 (05-04-24), panahs7 (04-04-24)
Βάλτε τεχνικό διευθυντή τον Δημήτρη να ξεπεράσουμε το μπάτζετ της Παρί.![]()
dimitris67 (04-04-24), maniak7 (05-04-24)
maniak7 (05-04-24)
Συνέντευξη Ομάρ που βγήκε σήμερα μεταξύ άλλων λέει:
«Αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται βοήθεια και με θέλει, τότε και βέβαια μπορούμε να κάτσουμε να συζητήσουμε. Αν όχι, τότε θα έρθω για διακοπές (γέλια)».
Κανένα πρόβλημα να ερχότανε πίσω πάντως. Μόνο και μόνο για το πάθος που έβγαλε και στην συνέντευξη για τον Ολυμπιακό, τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος, το Χ που έριξε στην Κούλα χωρίς να το σκεφτεί καν κτλ.
maniak7 (05-04-24), Nikolaos_Kokkinos (05-04-24)
Eιναι ενταξει το ματι του, το ξεπερασε ο ανθρωπος?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Έχω δει έναν παικταρα, Επαμπέ, Εμπαμπέ κάπως έτσι τον λένε. Έχει 200 εκατομμύρια αλλά μπορούμε να το ρίξουμε λίγο.
dimitris67 (05-04-24), Du3lisT (05-04-24), maniak7 (05-04-24), panahs7 (05-04-24)
Όλα καλά αλλά τι να κάνουμε τον Ομάρ με ροντινει και κοστινια;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μία υποθετική τοποθέτηση έκανε ο άνθρωπος - μην ασχολείστε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μην το λες: Έχεις δει τί γράφει ο κόσμος στα βιογραφικά;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτά είναι καλό να γράφονται, γιατί, αφ' ενός δεν ενδιαφέρουν κανέναν και αφ' ετέρου, ξέρεις ότι ο συντάκτης δεν έχει και πολλά να γράψει για τα ουσιαστικά προσόντα του.
Οι μεγάλοι δράκοι γράφονται στις δεξιότητες και στα καθήκοντα στις προηγούμενες θέσεις.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (05-04-24)
voskos_7 (10-04-24)
Bookmarks