chainsaw (14-03-24)
Κατα τ' άλλα για άλλη μια χρονιά αυτό που θα ήθελα είναι το ξεσκαρτάρισμα αλλά δύσκολο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εδω καναμε 15 μεταγραφες τις σεζον που ειχαμε 35 παικτες ροστερ, φανταστειτε τι θα γινει αυτο το καλοκαιρι που εχουμε τοσα συμβολαια που ληγουν και δανεικους-αγυριστους.
Όσο ελεύθερος ήταν ο Ραντζέλοβιτς στην Ουράλ, που τον επόμενο Ιούνιο, τον είδαμε φάντη - μπαστούνι μπροστά μας και δεν ξέραμε πώς να του πούμε ότι τον είχαμε στείλει για μόνιμα εκεί... και ευτυχώς δεν του το είπαμε, γιατί δανεικός ήταν τελικά.
Ο Μορόν έχει στη Μπέτις 2 χαρτιά συμβόλαιο - ο Καρυπίδης το πολύ - πολύ, να του δίνει 750 χηνάρια, γιατί ο Άρης δεν σηκώνει παραπάνω. Άφησε που οι Αρειανοί, από μόνοι τους, δύσκολα θα πούνε οτιδήποτε τέτοιο που δεν ισχύει για την ομάδα τους... ΑΝ το έλεγε το Metropolis, να συζητάγαμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (14-03-24)
πΟΣΑ ΞΕΡΕΙς ρε μουσιτσα τελικα εσυ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρε δεν τα ξέρω - μου έκανε εντύπωση ότι ξεκίνησαν μόνοι τους το θέμα στον Άρη και οπαδοί σαν τον Χατζηνάκο που είναι "τα εν οίκω μη εν δήμω" επειδή έτσι κι αλλιώς μας βγάζουν παράρτημα όλα τα μέσα της πόλης. Όλοι οι υπόλοιποι, χαμπάρι δεν θα παίρναμε.
Άλλα ρεπορτάζ λένε ότι παίρνει 1,5 και ο Άρης του δίνει 300 και τα υπόλοιπα τα βάζει η Μπέτις και του χρόνου πρέπει να ανέβει στο χαρτί... Δεν μας έχουν πει τί θα γίνει αν δεν ανέβει...
Ενώ αν ανήκει 100% στον Άρη ξέρω γω, θα μπορούμε να κανουμε μπίζνα με τον Καρυπίδη ας πούμε.... Αλλού λογοδοτεί ο Παλέτας.
Όταν πέφτουν τα λεφτά δεν έχει πρόβλημα. Αλλά αυτή είναι μία πολύ άλλη συζήτηση.
chainsaw (14-03-24)
Άλλος θα έχει το πρόβλημα...
E ναι μωρε. Πως δηλαδη εδωσε τον Μαντσινι στη ζελα, ενω λογοδοτουσε σε εμας τοτε;
Να το πιάσουμε από την αρχή, όπως είχαμε πει και για άλλες περιπτώσεις: Οι ομάδες δίνουν λόγο μόνο στα αρμόδια όργανα, τα οποία με την σειρά τους δεν έχουν καμία δικαιοδοσία να δημοσιοποιήσουν στοιχεία. Επομένως, οι ομάδες μπορούν να ανακοινώσουν ό,τι θέλουν και ο κόσμος μπορεί να καταλάβει ό,τι θέλει επίσης... Κάποιον λόγο θα είχε ο Άρης να πληρώσει 3 κατοστάρικα φέτος και του χρόνου να πρέπει στον ίδιο παίκτη να δώσει 1 χαρτί και κάποιον λόγο θα είχε και η Μπέτις να συμφωνήσει σε όλο αυτό.
Αυτό που δεν είναι ευκρινές είναι το τί θα γίνει αν ο παίκτης μείνει απλήρωτος από τον Άρη...
Κάτι για δράκους λέει το άρθρο...
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μπορείς να κρατήσεις τέτοιον παικταρά και να μην το κάνεις. Και ας στοιχίζει όχι 18 αλλά 40 παστέλια. Δισεκατομμυριούχος είναι ο Πρόεδρος όχι Γιαννάκης. ΠΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ και του χρόνου κούπα από το Νοέμβρη.
Δεν είναι θέμα δισεκατομμυριούχου, δεν είναι η τσέπη του Βαγγέλα που πληρώνει, αλλά το ταμείο του συλλόγου. Δηλαδή αν σε άλλες χρονιές έχουμε μπάτζετ μεταγραφών και συμβολαίων 20-30 εκατομμύρια, με Κάρμο θα το πάμε 40-50;;; Και πού θα βρεθούν αυτά τα έσοδα; Εκτός αν βλέπει το μέλλον ο Βαγγέλης και ξέρει ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα φέτος και θα μπούμε απευθείας Τσουλου. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Μου φαίνεται αδιανόητο να κάνουμε τέτοια μεταγραφή, σίγουρα κάτι άλλο παίζει.
Έχουμε να κάνουμε με σοβαρή είδηση. Δεν μιλάμε για κάποιον δημοσιογράφο της δεκάρας εδώ. Παρόλα αυτά συνεχίζω να αμφιβάλλω.
Αρχικά, ότι η διοίκηση θα πάει χωρίς καν παζάρι να σκάσει ντούκου το ποσό αυτό;
Επίσης, αν βάλεις μόνο Κάρμο + όλες τις άλλες μεταγραφές που πρέπει να γίνουν μιλάμε για ποσά που δεν έχουν προηγούμενο. Αυτά από που θα δικαιολογηθούν; (Να μην ξεχνάμε ότι παραμένει ορατός ο κίνδυνος να μείνουμε εκτός Ευρώπης άρα κατ επέκταση να έχουμε μηδαμινά έσοδα από εκεί του χρόνου). Τον μΠΑΟΚ τον γαμήσανε για πολύ λιγότερα λόγο FFP.
Προφανώς είτε κάτι άλλο παίζει, είτε ο τύπος είναι μέγας Παπάτζας και θα περιμένουμε άμεσα διάψευση από την ΠΑΕ
panahs7 (29-03-24)
Bookmarks