chainsaw (13-03-24), Nikolaos_Kokkinos (12-03-24), Oberon (13-03-24)
chainsaw (13-03-24), Nikolaos_Kokkinos (12-03-24), Oberon (13-03-24)
μασούρας μάλλον φεύγει, φορτουνης είναι 50- 50, κάρμο αν μείνει μόνο με δανεισμό.
είτε έτσι είτε αλλιώς, φεύγουν 15 παίκτες και 5 ήδη έφυγαν
Nikolaos_Kokkinos (12-03-24)
Προσωπικα για Φορτού έφτασα σε σημείο να αδιαφορώ.
Δεν μπορώ πια το σκωτσέζικο ντουζ την μια να παίζει ως ο καλύτερος Έλληνας μέσος της τελευταίας δεακετίας και την άλλη στην π@υτσα του όλα.
Nikolaos_Kokkinos (12-03-24), Oberon (12-03-24)
Έλληνα, όχι, ποτέ... Αλλά τώρα, δεν ψάχνουν καλύτερο παίκτη, αλλά άλλο είδος παίκτη.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
τα σιγουρα που θελουμε.
θελουμε εναν γκιγιερμε να δαγκωνει στην αναχαιτιση μαζι με τον εσε στα δυσκολα ματς -αλλα και να μπορει και να συμμετεχει στο μπιλντ της ομαδας-
και μπροστα τους να παιζει ενας δημιουργικος φουλ παικτης.σε ενα συστημα 3-5-1 'η 4-4-1-1
ο φορτουνης εκει μπορει να παιξει καλυτερα. στο κεντρο.κραταμε ορτα αλλα παιρνουμε αλλο ενα δυνατο 8αροδεκαρι που να παταει περιοχη.
δεξι εξτρεμ οπωσδηποτε καθως δεν πιστευω τον Ζελσον και 1 επιθετικο βασικο που να ξερει μπαλα.
αριστερο μπακ απο το πανω ραφι και αμα ο ορτεγκα αποδειξει οτι αξιζει βασικος του χρονου ας του παρει την θεση.
δεξι μπακ για ανασες στον ροντινει αλλα πιο αμυντικογενες.
αν μεινει ο Καρμο κραταμε βεζο και παιρνουμε αλλο ενα στοπερ.αν φυγει ο Καρμο παιρνουμε 2 στοπερ βασικα.
Τερματοφυλακα. οχι μονο για αλλαγη του Πασχαλακη αλλα για ανταγωνισμο.
hang your demons
Βασικά εμένα με νοιάζει (που δεν πρόκειται να γίνει) να έρχονται ξεκάθαρα καλύτεροι παίκτες από αυτούς που φεύγουν και όχι να φέρνουμε άλλον έναν που μπορεί και ίσως και δεν τον χρειάζεται η Νότιγχαμ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (12-03-24)
Σε ποια στατιστικά αναφέρεσαι; Μόνο στα γκολ που έχει γράψει;
Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ, ούτε απαραίτητα τους συγκρίνω ούτε προφανώς θεωρώ κακό τον Ελ Καβλι. Αλλά πιστεύω ότι έχουμε περισσότερο ανάγκη έναν στυλ Μακαμπού σε αυτό το σημείο, να τρέχει αστραπή και να βγαίνει στην κόντρα, να είναι κίνδυνος θάνατος μόλις βγει απέναντι από τον αντιπαλο κίπερ, να είναι βουνό και να κερδίσει τις μονομαχίες, να έχει τεχνική με την μπάλα (μαγεία εκείνο το γκολ στην ΟΠΑΠ Κλαρινα το θυμάμαι ακόμα) κτλ.
Garret (13-03-24), Nikolaos_Kokkinos (13-03-24)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εντυπωσιακά πάντως δε θα έλεγα κανένα. Άντε ίσως τις κεφαλιές του και άντε και το πολύ τα 2 γκολ με τον μΠΑΟΚ.
Ο Μπακαμπου θεωρώ έβαζε πολύ πιο εντυπωσιακά γκολ. Κάτι πλασέ "λουκούμια", κάτι γκολάκια εκτός περιοχής κτλ.
Όπως είπα όμως κακός δεν είναι, αλλά το τεράστιο πρόβλημα είναι ότι επειδή ακριβώς πρέπει να τον ταίσεις για να σπρώξει την μπάλα μέσα, όταν σπάει η επιθετική δημιουργία από την μέση και πάνω τότε απλά παίζουμε με -1 παίκτη μιας και δε μπορεί να βγει να βοηθήσει στην ανάπτυξη.
Πιστευω για να βγαλουμε ακρη ας ξεκινησουμε αφαιρετικα , απο ποιοι τυποι Δεν χρειαζοντε.
Ο Γκερε..Ναβαρο ειναι ενας τετοιος ασπουμε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Σωστός ο Άντονι, τον Βέζο μού ξέχασε νομίζω, ο οποίος όπως τον έκοψα είναι ΚΑΛΟΣ παίκτης και σοβαρός.
Από εκεί και πέρα, το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ είναι ζήτημα ζωής και θανάτου και όχι μεταγραφή πλέον, με τα όσα είδα από τον Ορτέγκα.
Ο Κάρμο ΠΡΕΠΕΙ να μείνει με κάποιον τρόπο, αν γίνεται. Διαφορετικά ό,τι λέει ο Αντώνης.
Το δεξί μπακ είναι ΜΥΣΤΗΡΙΑ περίπτωση. Ο Ροντινέι, και ας φωνάζετε, ΔΕΝ μου κάνει ως τέτοιο. ΑΝ έχει μπροστά του κάποιον να του φυλά τον κώλο, είναι ΚΑΛΟΣ. Διαφορετικά ΜΠΑΖΕΙ. Καλός παίκτης, δεν το συζητώ, αλλά ΚΑΠΩΣ πρέπει να αξιοποιηθεί χωρίς να μας γαμάει.
Εξωτερικός αμυντικός τύπου Μίλι ΧΘΕΣ και ΔΕΝ το συζητώ. (ή τύπου Εμβιλά στα καλά του)
Ο Ποτένσε ΠΡΕΠΕΙ να μείνει, έστω και δεμένος. Μπορεί σπουδαία πράγματα ο κοντός και ΔΕΝ το συζητώ να την κάνει.
Δύο έξτρα επιθετικοί είναι ΣΟΥΠΕΡ, αλλά βολεύομαι και με ΕΝΑΝ ΓΑΜΑΤΟ. Σε αυτή την περίπτωση, ας μείνει ο Γιόβετιτς, που για μένα είναι καμμένο χαρτί. Ο Μορόν, παραμένει η επιλογή μου (ευχαριστώ τον Πρόεδρο που με πληροφόρησε πως δύσκολα θα τον δώσει ο Άρης, αν και δεν καταλαβαίνω λόγο άρνησης, αν πληρώσουμε...) διαφορετικά θα πρότεινα τον Ogbene της Λούτον, ο οποίος, ως πολυθεσίτης επιθετικός έχει ΑΡΙΣΤΕΣ κινήσεις εκτός περιοχής, ανοίγει διαδρόμους και πασάρει καλά και δεν του λείπει και πολύ το γκολ. Ο τύπος είναι Αφρικανός (ξέχασα από πού) και δεν ξέρω τι γίνεται με την μαλακία του Κόπα Άφρικα, αλλά ΑΝ δεν παίζει στην εθνική του ομάδα, θα τον ήθελα λίγο πιο πίσω από τον Κάμπια, για ωραία πράγματα.
Περιμένετε ρε: Άσχετα για την άποψή μου για τον παίκτη, ποιός Άρης θα ρωτηθεί για τον Μορόν, που δεν πληρώνει ούτε όλο το συμβόλαιό του;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 14-03-24 στις 12:29
Θα ειναι καταστροφη να κανουμε 15 μεταγραφες παλι. Ουτε η καλυτερη ομαδα σκαουτερς δεν μπορει να κανει 10+ καλες μεταγραφες σε μια σεζον. Ας ερθουν 5-6 καλοι παικτες και ας παμε με μικρο ροστερ. Προτιμοτερο θα ειναι. 2 στοπερ, 2 χαφ, εξτρεμ και επιθετικο. Υπο την προυποθεση να μεινουν Ποντενσε, Φορτουνης και Ορτα.
Οπως ειπε και ο drizzt. Πρεπει να φερνουμε παικτες μονο οταν ειναι ξεκαθαρα καλυτεροι και σε καλυτερη φορμα απο τους προηγουμενους. Οχι παικτες που εχουν να παιξουν ενα χρονο μπαλα, οχι στοιχηματα.
Pireotis7 (14-03-24)
Και το βασικότερο. Παίκτες που όντως έχουμε παρακολουθήσει, ξέρουμε το στυλ παιχνιδιού τους και ξέρουμε ότι θα μπορέσουν να βοηθήσουν.
Βέβαια ελπίδες δεν έχω. Πάλι θα φέρουμε 15 παίκτες και για άλλη μια φορά θα είμαστε η χωματερή της Νοτινγχαμ και του κάθε μεγαλο Μανατζερ.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ας έρθουν λίγοι και καλοί για αρχή και βλέπουμε μετά αν έρθουν και άλλοι για να έχουμε βάθος. Αλλά δε το βλέπω.
Bookmarks