Έχω από πρόπερσι που σας λέω ότι τα εξάρια που θέλετε μόνο εδώ και στην Τουρκία τα έχουμε και ότι η ανασταλτική λειτουργία είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο από έναν βεληγκέκα στο κέντρο που τρέχει και δαγκώνει ό,τι περάσει τη σέντρα, όπως και η δημιουργία δεν μπορεί να γίνεται με όρους του χαρισματικού ηγέτη, που αν δεν του κατεβάσει κάτι η γκλάβα του, όλοι οι υπόλοιποι θα βαράνε ή καμινάδες, ή σούτια από τα 35 μέτρα...
Και να μην τα βλέπατε έξω πώς έχουν γίνει... εκτός και αν δεν τα βλέπετε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ναι ρε Φάνη - άλλους βλαμμένους δεν έχουμε βρει - τέτοιος παίκτης ακριβώς μας έλειπε...
jonk (31-01-24)
Για να μιλήσουμε για την ταμπακιέρα: Πάλι το σκοινιού και του παλουκιού επιλογές κάνουμε (Καμπράλ και τον τρόμο της Βαλένθια).
Γαμηθείτε ρε - μην πάρετε κανέναν.
jonk (31-01-24)
ε αει πηδηχτητε ρε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρε Τάκη μη βρίζεις - είμαστε εκπομπή λόγου...
Δε βριζω ρε κουβεντα κανουμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Κουβέντα κάνουμε εμείς οι δύο, αλλά βρίζεις άλλους που δεν συμμετέχουν και δεν είναι σωστό...
drizzt (31-01-24)
panahs7 (31-01-24)
Βιβλιάριο υγείας έχει και θα μας το δώσουν, ή θα ψάχνουμε από τα συμπτώματα ποιό εμβόλιο λείπει;
ΥΓ: Και το ίδιο επίθετο με τον Υπουργό Άμυνας της Γιουγκοσλαβίας κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο που τον κάνει να μοιάζει ακόμα πιο αποσταθεροποιητικός παράγοντας.
Gtakis (31-01-24)
παρελαση ονοματων και σε οποιον κατσει η μπιλια. αν θα δεχτει τη συμφωνια αν δεν ζητησει κατι εξτρα κλπ. οι μεταγραφες στον ολυμπιακο ειναι ο τροχος της τυχης.
δεν υπαρχει στοχευση παρα μονο στην θεση για την οποια ψαχνουμε παικτη. και αυτο γιατι και ο καρβαλιαλ υπηρεσιακος ειναι. μπορει να πει την γνωμη του αλλα οκ ως εκει. Καρβαλιαλ μας λεγανε εβαλε τελος στις μεταγραφες και τσουπ τελευταιες ωρες μαλλον παιρνουμε καμπραλ (που δεν ειχε ακουστει καθολου ως στοχος) αλλα και μπορει και ενα 6αρι σερβο.αν προλαβουμε. αυτο το αν προλαβουμε δειχνει και πως ειναι το πλανο των μεταγραφων μας. οτι κατσει και συμφερει.
Κοροιδευουμε την Αεκ για τον Τιγρη αλλα φαινεται οτι εκει λειτουργουν αλλιως τα πραγματα. ναι ο Τιγρης δεν βαζει λεφτα το ξερουμε αλλα θα κινηθει για παικτη που θα του πει ο Αλμειδα. Δεν λεω οτι θα του πει ναι σε οτι και αν προτεινει αλλα δεν ανοιγουν τον ασκο του αιολου με τους μανατζαρεους και να χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα.
Πραγματικα ειμαστε οτι να ναι. Και μετα αν πεις κατι θα σου πει ο αλλος οριστε δεν αδιαφορει ο Προεδρος σου εκανε 7 μεταγραφες γεναρη μηνα.
παιρνει παικτες τι αλλο θες να κανει. το οτι κανεις βεβαια 6-7 μεταγραφες Γεναρη μηνα αυτο δειχνει οτι το καλοκαιρι πηγε πολυ καλα ο σχεδιασμος.ευδοκιμησε.
Η φαση εχει γινει οποιον θελει να τον ξεφορτωθει η ομαδα του ή θελει ο ιδιος να φυγει απο κει ο μανατζερ του λεει:
- ναι θες να φυγεις αλλα που να σε στειλω? Α. μισο λεπτο ο ολυμπιακος ψαχνει εξτρεμ. ωραια αυτοι ειναι ανοικτοι οτι και να τους προτεινω.
Α θελουνε και 6αρι. Α ωραια εχω και ενα 6αρι να τους το στειλω πακετο.
hang your demons
Δεν θελαμε στοπερ γιατι εχουμε πολλα λεγανε υποτιθεται. Αλλα ας παρουμε και τον Βεζο. ευκαιρια ειναι.
Περιττο να πω οτι το καλοκαιρι στο ροστερ θα γινει της αλλαξοκωλιας το καγκελο.
ειδικα οταν θα ερθει ο νεος προπονητης. αυτος που θα χτισει την ομαδα απο την αρχη.we know...
hang your demons
panahs7 (31-01-24)
Εν τω μεταξύ ο Καμπράλ είναι στο Κόπα Άφρικα δεν προλαβαίνει να έρθει, που σημαίνει ότι θα τον πάρουν στα "τυφλά" χωρίς ιατρικά και εργομετρικά, βασιζόμενοι απλά στην Εθνική του ομάδα. Καλά θα πάει κι αυτό.
Κοιτάτε έναν Νταλάρα, που απάντησε...
![]()
Συνεχίζονται τα μανατζεριλικια βλέπω δεν υπάρχει σωτηρία
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
πηραμε τον μπεζο και τον καβαλ? τι ευτυχια , τωρα θα τους γαμησουμε ολους
Bookmarks