Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να συζητήσω την οικονομική πολιτική κάθε παράγοντα, αλλά όταν γίνεται με σωστή βάση, όχι καφενείο. Πήρε τόσα, έδωσε τόσα, λες και μια επαγγελματική ομάδα τέτοιου επιπέδου είναι ψιλικατζίδικο. Ο Ιβάν έδωσε πάρα πολλά λεφτά, κυρίως σε συμβόλαια, με βραχυπρόθεσμο στόχο το πρωτάθλημα. Το πήρε. 3 χρόνια μετά ήρθε ο λογαριασμός του FFP και κόντεψε να τον διαλύσει. Αναγκάστηκε και ξεπούλησε όλο αυτό το ρόστερ.
Το παραμύθι των ταλέντων απ' την ακαδημία ξεπετάχτηκε όταν γέμισαν τραυματισμούς, γιατί ότι καλό είχαν το πούλησαν και είχαν μείνει με 32 χρονών μ.ο. ηλικίας. Δεν είχαν άλλη επιλογή και τους έκατσε. Η ερώτησή μου σε όλα αυτά, είναι: Θέλουμε το ίδιο; Όταν αρπάζουμε το πληκτρολόγιο και γράφουμε ότι οι άλλοι τα χώνουν, ενώ ο Βαγγέλας όχι, να γράφουμε και αν θέλουμε να πετύχουμε τους ίδιους στόχους. Να πάρουμε δηλαδή απλά ένα πρωτάθλημα.
Τώρα αν θέλουμε να παριστάνουμε ότι χωρίς έσοδα μπορούμε να διπλασιάσουμε το μπάτζετ, χωρίς αργότερα να έχουμε χοντρό πρόβλημα, ε τι κουβέντα να κάτσω να κάνω. Δεν τα λέω σε σένα προσωπικά, αλλά γενικά, από αυτό που είπες.
Bookmarks