Και δεν υπάρχει σάλιο και τα έχει παρατήσει κι έχει φύγει ο χοντρός.
Δεν υπάρχει σάλιο κλπ
Και δεν υπάρχει σάλιο και τα έχει παρατήσει κι έχει φύγει ο χοντρός.
Δηλαδή για να καταλάβω, έχουμε Ρέτσο, έχουμε Ντόη, έχουμε Ποροζό, έχουμε και Μπιανκόν και πάμε για 3 ακόμα στόπερ??
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αν εξαιρέσουμε το "έχουμε Πορόζο" και ότι ο τρίτος στόπερ θα είναι 20 χρονών και θα ξεκινήσει στη Β ομάδα, είσαι ακριβής...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Έτσι είναι Νίκο μου αλλά ποιος μας λέει ότι τα στόπερ που θα έρθουν θα είναι καλύτερα από το Ποροζό?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν το λες και επίτευγμα να βρεις καλύτερο στόπερ από τον Πορόζο - συνήθως ίδιους βρίσκουμε.
Ο Ποροζο (τον οποίο προσωπικά πιστεύω το έχω γράψει αρκετές φορές) ως τώρα 1 παίζει 10 δεν παίζει.
Η θεωρία για αυτό το παιδί, λέει ότι σύντομα θα είναι υπολογίσιμος αμυντικός για ομάδα σε καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Η πράξη λέει ότι, από τότε που διατυπώθηκε αυτή η θεωρία, κάνει ποδοσφαιρικό τουρισμό.
Λέγεται οτι κλείσαμε τον Κάρμο .
Αν αυτός πραγματικά θέλει να έρθει για να κάνει επανεκκίνηση της καριέρας του θέλω να πιστεύω οτι θα μας βοηθήσει πολύ κυρίως για να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη.
Πήραμε ξαι δυο Πορτογάλους μέσους οπότε μας αποχαιρετά ο Καμαρα και ίσως ο Ιμπόρα.
Αν πάρουμε και τον στόπερ της Σαν Λορέτζο που δεν είναι εύκολη περίπτωση τότε ο κόουτς θα έχει αρκετές επιλογές να δημιουργήσει μια καλή βάση για του χρόνου κυρίως.
Τώρα αν ο Καρβαλιαλ θα είναι στον πάγκο της ομάδας μας μετά τον Γενάρη θα σας γελάσω.
voskos_7 (21-01-24)
Λοιπον δεν θα με χαλουσε καθολου αν οι επομενες μεταγραφες αφορουσαν τους κλωνους των πιο κατω:
-------------Νικοπολιδης---------------
Ομαρ----Μελμπεργκ---Αβρααμ----Τσιμικας
---------Ιερο-----Γκιγιερμε-------------
Γιαννακοπουλος---Μιραλας------Τζολε
--------------Αραμπι/Μιραλας------------
Μονο νοσταλγια προκαλουν τα πιο πανω ονοματα και δυστυχως δεν ειναι ευκολο να φερουμε στην ομαδα παιχτες τετοιας ποιοτητας, οπως φανηκε τα τελευταια 2 καλοκαιρια κυριως!
Συμφωνω με τον φιλο estai οτι η χρονια χαθηκε, ο στοχος ειναι να βελτιωθει η ομαδα για να σταθει με αξιοπρεπεια και αν τα καταφερει να βγει Ευρωπη. Απλα ειμαστε τοσο χαλια φετος που δεν πιστευω οτι αυτος ο Ολυμπιακος μπορει να μεταμορφωθει αμεσα. Οι ομαδες χτιζονται το καλοκαιρι. Τουλαχιστον αφου ξοδευουμε σοβαρα ποσα για να φερουμε παιχτες, ας ελπισουμε να μας βγουν καποιοι απο αυτους για να υπαρχει η προοπτικη το καλοκαιρι με λιγες μεταγραφες να γινουμε παλι κανονικη ομαδα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ρε Ιάκωβε, εδώ ζητάμε να σταματήσουν να φέρνουν πλέον...
Ελπίζω ο Τσικινιο να μην έχει έρθει για την θέση του Φορτούνη. Να δώσει τόπο στην οργη και να ανανεώσει αγνοώντας που τον βριζαν Ρουμπετηδες και διοίκηση και τον βαζαν να προπονείται με τις μπολντοζες
Μια χαρά τα λες, αλλά με το ένα και το άλλο, μετά δεν εξηγείται πώς έμεινε μέχρι τώρα...
Δεν έχει φάτσα ο Όρτα τώρα, να τσακωθεί με προπονητή και διοίκηση ρε...
Επέστρεψε με καλύτερη πρόταση η Λυών για Κάρμο λένε στην Πορτογαλία και μάλλον τον παίρνει.
Bookmarks