Oberon (20-01-24)
Και μην το ξεχάσω... Είμαστε ΧΩΡΙΣ σέντερ φορ. Ο Κάμπιας κάνει διακοπές στην Αφρική, ο Μαυροβούνιος είναι φορ όσο εγώ είμαι χορευτής μπαλλέτου, ο καινούργιος, όπως τον έκοψα, ούτε πέναλντι δεν ξέρει να βαρά, ο Αράμπης είναι κοντά στα χρόνια μου ΚΑΙ σακάτης και τρέχα γύρευε. Χωρίς τύπο να βάζει τη μπάλα στο πλεκτό δεν γίνεται ομελέτα και καλό είναι το θέμα να προσεχθεί, γιατί φέτος παίζει να κάνουμε αρνητικό ρεκόρ στο σκοράρισμα...
Oberon (20-01-24)
Από 4 εως 6 μύρια η ρήτρα του Χόρτα είπε ο Νικοβλάξ, συνεπώς αν ικανοποιήσει είναι ρεαλιστική. Ο Τσικίτας υπέγραψε ως το '27.
Γράφουν ότι κάναμε και δεύτερη πρόταση για τον Βέρα που απορρίφθηκε. Τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα πως κοιτάμε και για 6αρι.
Εκείνα τα δύο στόπερ δε βλέπω.
Θα τα πάρεις τα στόπερ. Άκουσα ότι ο δανεισμός του ψηλού απ' τη Πόρτο θα είναι ετήσιος όχι 4μηνος. Επίσης ακόμα δεν έχει τελειώσει το θέμα με τον Αργεντινό
Με ποιόν από όλους, γιατί κάθε μέρα πετάγεται και από ένας, από διαφορετική θέση και διαφορετικό πρωτάθλημα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οι οπαδοί της Ρέντινγκ κλαίνε στα σχόλια στο Twitter και σε άλλα social, γιατί ο Αμπέι έμεινε εκτός αποστολής, πράγμα που επιβεβαιώνει τη μεταγραφή του σε μας. Τι διάολο, δεν είναι όσο σαπάκι φαίνεται;
Είναι 20 χρονών και είναι στη Ρέντινγκ: Με τί από τα δύο έχουμε προκόψει στο παρελθόν;
Απο Αργεντινή γράφουν οτι έχουμε συμφωνήσει στα 3.6 εκ/ρια με τη Σαν Λορέντζο για τον Ερναντεζ και τώρα μένει να συμφωνηθεί το ποσοστό μεταπώλησης.
Είναι καλός ο Γαστόνης;
Πολλές μεταγραφές, αλλά καλά κάνουν για να δούμε πόσοι από αυτούς μπορούν να παίξουν στην ομάδα. Όσο και να μην πετυχαίνουν ελέφαντα στο ένα μέτρο με τις επιλογές παικτών τα τελευταία τρία χρόνια, ε κάποια στιγμή θα γυρίσει. Η χρονιά είναι χαμένη, δεν γίνεται αυτό το πράμα να γίνει κανονική ομάδα για να προλάβεις να διεκδικήσεις πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον να προετοιμαστεί η ομάδα για τον επόμενο χρόνο.
iakov7 (21-01-24)
Ναι να προετοιμαστει που θα εχουν ξαναφυγει οι δανεικοι κ θα ψαχνουμε αλλους, εκτος τους τσικινιο.
chainsaw (21-01-24)
estai (20-01-24)
Αυτός ο Κάρμο τι αργοκαρούτα. Έβαλα λίγο να τον δω και μου φαίνεται πως έχω βάλει την ταχύτητα αναπαραγωγής στο 0,75.
Ωραία... Μέχρι να φτάσουμε στην τριάδα μπροστά, μία χαρά στήσιμο για 3-4-3... Γιατί θέλω να δω τον γαμιόλη τον φορ που θα κάνει αυτά που έκανε ο Ελ Αραμπί το 21... Άσε το ποιός πούστης εξτρέμ θα πάρει τον χώρο για να σκοράρει...
3 στόπερ σίγουρα, μπορεί φορ, μπορεί και εξτρέμ! Και φεύγει ο Μπιελ. Αλλαγή ομάδας μέσα στον Γενάρη, σπάμε διαγαλαξιακά ρεκόρ πάλι!!
Hydra (21-01-24)
Bookmarks