Τον Φορτούνη και τον Κουρμπέλη πήραμε;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τον Φορτούνη και τον Κουρμπέλη πήραμε;
There is a Dude in town
chainsaw (19-01-24), drizzt (19-01-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-01-24), SOAD37 (19-01-24)
Ο Χόρτας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα αγωνιστώ σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Ξέρω τον προπονητή (Καρβαλιάλ). Είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Ξέρω αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα, όπως τον αρχηγό μας, Κώστα Φορτούνη. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα δουλέψω σκληρά."
Ο Τσικίτας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σίγουρα η παρουσία των Πορτογάλων στον Ολυμπιακό είναι σημαντική και θα με βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή μου. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της."
ΟΛΟΙ ξερουν τον GOAT Φορτούνη.
Καλοί είναι δαύτοι? Τι θέσεις παίζουν?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (19-01-24)
Το ζήτημα είναι κόβουν καθόλου ή θα τρέχει σα το μαλάκα πάλι ο Έσε; (Ο Χόρτας, ο άλλος δε νομίζω)
τσικινιο καποτε ηταν ψιλομεγαλο ταλεντακι.Σε τι κατασταση ειναι τωρα αραγε,ο Θεος να βαλει το χερι του![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και μετά τον Έσε, το χάος. Νόμιζα πως θα παίρναμε κάτι για το 6.
Η 1η Τσικίνιο, η 2η Όρτα. Σε όλη την καριέρα τους.
![]()
καλοι ειναι και οι 2
ασε που θα ανεβει παλι ο φορτουνης
δεν κοβουν αυτοι. θελουμε και ενα καθαρο 6αρι σκυλο να δινει ανασες στον Εσε.
ειμαι περιεργος να δω πως θα χωρεσουν με φορτουνη αυτοι. Γιατι και οι δυο δεν χωρανε. ο ενας ηρθε ως αντικαμαρα και ο αλλος ο τσικινιο παιζει πιο μπροστα.
εκτος αν δεν παιξουμε με εξτρεμ.
hang your demons
Είμαι ΚΑΤΑ της αγοράς της Πορτογαλίας. Από τότε που αρχίσαμε με την Ιβηρική,έχουμε γενικώς μαζέψει ΣΑΠΑΚΙΑ και ανάπηρους. Ακόμα και ο Σεμέδο, που ήταν ΚΑΛΟΣ στόπερ, στο μυαλό ήταν ΑΝΑΠΗΡΟΣ και έφυγε κακήν κακώς. Μια προβληματική ομάδα, όπως η δική μας, θέλει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ στο φουλ. Οι φάτσες και μόνο αυτών των τύπων, δεν μου θυμίζουν σοβαρούς επαγγελματίες αλλά νεαρούς τσιγγάνους. Φυσικά, αν πιάσουν, θα είμαι ο πρώτος που θα χαρεί. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ και στους δύο.
Ανάλογα πώς θα χρησιμοποιηθούν, μπορούν να βοηθήσουν. Καλοί τεχνίτες και οι 2, καθως και πασέρ. Ο Τσικινιο έχει και λίγο νεύρο στο παιχνίδι του που ελπίζω να μην το χάσει τώρα που ήρθε σε τόσο ψοφια ομάδα. Ο Όρτα είναι τρομερά σοφτ παίκτης πάντως, εκτος από μικροκαμωμένος.
Bookmarks