Εγώ να αφήσω ένα αυγό εδώ, πως αν έρθει, μετά το πρώτο Ευρωπαϊκό θα κατασκηνώσει στο φυσιοθεραπευτήριο;
Ε προφανως, εμεις τι του βρηκαμε δεν ξερω, αμα ειναι ετσι ας μεινει ο Φρειρε δλδ να μη πηγαινοερχομαστε κιολας
ενταξει καπου ωπα ρε πουστη μου, κ μετα μας φταινε και οι διατιησιες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγώ να αφήσω ένα αυγό εδώ, πως αν έρθει, μετά το πρώτο Ευρωπαϊκό θα κατασκηνώσει στο φυσιοθεραπευτήριο;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (12-01-24)
Δεν γίνεται αυτό που λες...
Αυτός ο κλέφτης, δεν είναι κανένας τυχαίος, της σειράς...
Ναι οντως.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Είμαστε σε συζητήσεις με τη Λίβερπουλ για τον δεξιοπόδαρο, 32χρονο κεντρικό αμυντικό Βίρτζιλ φαν Ντάκ και οι πληροφορίες μιλάνε για πρόταση 3,2 εκατομμυρίων για το 32% των δικαιωμάτων του παίχτη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Oberon (13-01-24)
Για τη σύνταξη, τα χαρτιά, ποιός θα τα κάνει;
Κανέναν - μην ασχολείσαι...
Άλλο λέμε - βάλε δευτέρα να καταλάβεις τί σου έρχεται όταν διαβάζεις μία πληροφορία...
Ο Κώτσης γράφει οτι προσπαθούμε να παρουμε τον Αλι Μουσρατι απο την Μπράγκα. Πολύ καλός χαφ, δε βλέπω γιατί να θέλει να έρθει εδώ.
Πιθανώς για τον ίδιο λόγο για τον οποίο δεν τον έχουν ζητήσει τόσο ζεστά από αλλού...
Είμαι υπέρ της λογική σου voske απλά θυμισου πως στο παρελθόν προλάβαμε και κλείσαμε φτασμενους παίχτες που απλά κάποιοι δε πίστεψαν. Πχ Μελμπεργκ.
Οπότε το ότι δεν ενδιαφέρονται άλλοι δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακοί παίχτες.
Τον ζητάνε ζεστά, αλλά έκανε αργά όνομα. Δύσκολα μια ομάδα θα δώσει τα λεφτά που ζητα γι αυτον η Μπράγκα (της οποίας ο πρόεδρος φημίζεται για την ακαμψία του σε διαπραγματεύσεις) για παίκτη άνω των 26. Κι εμείς δεν τα έχουμε. Έχουν μαζευτεί πολλές χάρες που μας χρωστά ο Μέντες, αλλά δύσκολα να τις εξοφλήσει με τέτοια κίνηση.
Να σας πω την αμαρτία μου, εγώ, την Μπράγκα, έτσι όπως την είδα με τον βάζελο και μέχρι εδώ, αν εξαιρέσεις τα στόπερ (που είναι προβληματικά) και τον καλό Χόρτα με τον Ντιαλό και ίσως τον Ισπανό φορ (που είναι καλοί), δεν είδα κάποιον παίκτη που θα τον πάρεις και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...
Και μάρτυς μου ο Θεός, ο πρώτος που πρόσεξα ότι δεν είναι κάτι το συνταρακτικό, είναι αυτός και μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι βγήκε αλλαγή στο 36 επειδή στραβοπάτησε σαν αργόστροφος... Κάποιον να δουλέψει την ομάδα, να βγάλει τους αυτοματισμούς της Μπράγκα, μπορεί να βρεθεί;
Για να είμαι ακριβοδίκαιος πρέπει να κάνω την συμπλήρωση ότι σήμερα η sportday αναφέρει ότι ενδιαφερόταν Μπενφίκα, Φενέρμπαχτσε και Λιόν για αυτόν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 13-01-24 στις 13:18
Τέλος ο Μπρινιόλι απ' το Παταναϊκό. Εκτός ομάδας, μετά την ενημέρωση απ' τον μανατζερ του, οτι δεν θα μπουν σε συζητησεις για ανανέωση συμβολαίου κι οτι θα ψάξουν ομάδα το καλοκαίρι. Ακούγεται εδώ και καιρό, οτι έχει συμφωνήσει με Κούλα.
Όταν ο βάζελος έπαιζε σαν τον Ιωνικό και είχε την άμυνα κοντά του, μία χαρά ήταν... Όταν χρειάστηκε να ανέβει και να πάρει πρωτοβουλία, δεν έκανε και θαύματα...
Bookmarks