Για την ζέλα γράφουν οι Βούλγαροι πως ήρθε
Απλά θυμάμαι είχε παίξει για τους βάζελους και πέρσυ τέτοιο καιρό, καθόλου δύσκολο να τα έχουν μπερδέψει, ή απλά να ήρθε για μας και να βγάζει ο μάνατζερ του ενδιαφέρον και από βάζελο για τις διαπραγματεύσεις.
Στα θετικά της υπόθεσης οτι συνήθως οι βάζελοι δεν παίρνουν τόσο άχρηστα στόπερ όσο εμείς.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Σε αυτό έχω μια μικρή ένσταση.Πιστεύω πολλά απο τα στόπερ που πέρασαν και δεν ακούμπησαν απο εμάς,θα μπορούσαν να σταθούν αξιοπρεπέστατα στον βάζελο.Νομίζω είναι το παιχνίδι τους τέτοιο που δεν αφήνει πολλά περιθώρια σε ένα στόπερ να εκτεθεί.Πχ κανάς Φρέιρε μόνο και μόνο με την δύναμη του και την ικανότητα να βγαίνει πρώτος στην μπάλα,μπορεί να φάνταζε βράχος στη ζέλα.
panahs7 (10-01-24)
Ίσως αλλά αν κάνουμε μια λίστα με στόπερ ΠΑΟ και δικά μας τα τελευταία δέκα χρόνια, σε επίπεδο ατομικών δυνατοτήτων αν το δεις, νομίζω θα κλάψουμε.
Γράφουν οτι πλησιάζει ο Τσικίνιο και για τα στόπερ ακόμα συζητάνε για Κάρμο και Παλομίνο. Διαβάζω σιγουριά οτι θα αποκτηθούν δύο στόπερ.
Τσικινιο, Παλομινο είναι για γέλια. Τον Καρμο εν τον έχω δει να παίζει στην Πόρτο, έχει παίξει?
Άσε τον μέσο - τα έχουμε πει. Για να κάνουμε τον παρασκηνιακό τύπο του καφενείου, ο Κάρμο, έκανε ξαφνικό πέσιμο στον Κονσεϊσάο, γιατί βάζει ακόμα τον Πέπε που παίζει ακόμα με αρρύθμιστη τη σχιζοειδή διαταραχή και οι Πορτογάλοι λένε ότι ήταν βαλτός από την αντιπολίτευση της διοίκησης της Πόρτο, για να ταράεξι την ομάδα και εν ευθέτω χρόνο, όχι πολύ μακριά, μετά τον προπονητή, να φάνε τον Πίντο Ντα Κοστα, ο οποίος περνάει δύσκολα και πέρα από τις δυσκολίες που του φέρνει η ηλικία.
Και να μην ισχύει το παραπάνω εν μέρει, ή στο σύνολο, δεν νομίζω κάποιος να πιστεύει ότι τέτοια περίπτωση θα έρθει από την Πόρτο εδώ με το μαχαίρι στα δόντια να αποδείξει οτιδήποτε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
παλι μαλακιζονται με τις μεταγραφες εγω τον τσικινιο 8αρο δεκαρι τον εκοψα
Oberon (10-01-24)
Έχω μία αλλεργία στους Πορτογάλους χαφ αυτού του είδους: Δεν έχουν τίποτε να ξεχωρίζουν, κάνουν από όλα μεν, αλλά από λίγο. Δεν περιμένω κάτι, έτσι κι αλλιώς...
Oberon (10-01-24)
Βλεπω σταθερότητα στο πλάνο των τελευταίων ετων....Φέρνουμε ενα καρο αλλοδαπά σαπακια και καμία επένδυση σε κορμό και μελλον ...
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο... Για την απουσία δικών μας επενδύσεων στο μέλλον, περισσότερο πρέπει να ανησυχούν ο Ατρόμητος και τα Γιάννενα, για παράδειγμα, γιατί εμείς, δεν τις βλέπουμε και πολύ.
Και αυτός είχε και μία πιο ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα: Ο Πέπε (που είναι πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της σχολής), αν μου βρει κανείς, σε ποιά θέση της τριάδας θα τον έβαζε και τί θα περίμενε από αυτόν, θα τον παραδεχτώ.
Ως μαλάκες, που ψάχναμε κάτι άλλο...
jonk (10-01-24)
Πρέπει κάπως να καλυφθεί το τεράσιο κενό που άφησε ο Σκάρπα![]()
Ναι - ανέβασε και τις προσδοκίες τώρα...
Τοσα λεφτα πεταμένα απο δω και απο κει....τοσα πολλα σε σαπακια αγορασμένα και δανεικούς ....
Σκαστά ρε γμτ αφου ετσι και αλλιως τα πετάς και φέρε Κωνσταντελια,Χατζηδιακο,Μαυροπανο,Γιακουμάκη,Ιωανν ιδη,Γιαννουλη,Σιωπή και Κουλιερακη....πλαισίωσε τους με 2-3 πολυ καλους ξενους,παρε και αλλους 4-5 απλα ελπιδοφόρους ξενους για καβάτζα και εναν προπονητη που να εχει δειξει στοιχειώδες έργο καπου....Εκει να δεις τι ομαδάρα κανεις και ποσο γουσταρει ο κοσμος το γηπεδο....
Και ναι αν τα σκάσεις και τους δελεάσεις μια χαρα θα ερθουν αρκει να τα σκάσεις....Οχι να τα σκας σε τελιωμενους οπως Μαρσέλο Χαμες....και δεκάδες αλλους...
Bookmarks