jonk (04-01-24)
Στόπερ πρέπει να φέρουν, οπωσδήποτε. Πρέπει να βάλει λεφτά για στόπερ, αλλιώς ομάδα δεν φτιάχνει.
jonk (04-01-24)
dimitris67 (04-01-24), flessanto (04-01-24), giovanni#10 (04-01-24), Gtakis (04-01-24), karalamanajic (05-01-24), maniak7 (05-01-24)
drizzt (04-01-24), Nikolaos_Kokkinos (04-01-24)
Τώρα φταις και εσύ που απαντάς: Πόσες φορές κάναμε αυτή την συζήτηση μετά τον Σεπτέμβριο;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (04-01-24)
voskos_7 (04-01-24)
Για καλό το κάνεις, αλλά με ετούτα και με εκείνα, γίνεται κουραστικό, γιατί η μία απάντηση, φέρνει ακόμα πιο μεγάλη βουτιά στο παρελθόν και όλοι ξέρουμε σε ποιόν Στέφανο θα καταλήξουμε.
ομαδα δεν θα φτιαξει και 2 στοπερ καλους να φερει. να μπαλωσουμε θελουμε με στοπερ λιγο την αμυνα και να βγαλουμε την υπολοιπη χρονιά.
ομαδα για να φτιαξει απο το καλοκαιρι. Αν αλλαξει μυαλα.
hang your demons
drizzt (04-01-24)
Και γιατί να αλλάξει μυαλά;
Ρε να πάει να γαμηθεί, εμένα πρακτική είναι η απορία μου. Ποιος θα παίζει στη θέση του και τι θα γίνει με τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα. Γι' αυτό είπα ξεχάστε τον ότι και να γίνει. Αν τον πουλήσεις έχεις το ένα πρόβλημα, αν τον κρατήσεις δεν θα σου παίξει τίποτα πλέον, παρά μόνο το παπάρι του. Χαμένοι είμαστε σε όλα.
Θα παίξει εκεί ο Ντόι χο χο χο
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (05-01-24)
Και κάποτε κοροϊδεύαμε που στη συμπληρωματική λίστα χάναμε μία θέση επειδή δηλώναμε μπουρμπούτσαλα, ή πάθαινε χιαστό ένας που έμπαινε τον Φεβρουάριο...
drizzt (04-01-24)
"Άσχετο" άκουγα σήμερα τον Παπάζογλου στην ΕΡΑ και είπε γι' αυτήν την καραμέλα που έχουμε με παιχταράδες στόπερ, όπως Μέλμπεργκ. Και θύμισε ότι και τότε με Μέλμπεργκ-Αβραάμ, ένα απ' τα καλύτερα δίδυμα της ιστορίας μας, είχαμε βγει 5οι. Άρα ψαχτείτε, κάπου αλλού μπάζει.
Ναι, γιατί σε όλο το ρόστερ είχαμε ένα εξτρέμ, τον 20χρονο Μήτρογλου για φορ, τον Τοροσίδη για δεξιά και χαφ τον Στολτίδη με τον Μαρέσκα για παίκτες, με τον Νικοπολίδη για τέρμα. Μετά υπήρχε το σκότος...
flessanto (05-01-24)
Δεν είναι κακός παίκτης, αλλά αυτός που θα τον φέρει, θα μείνει μετά το καλοκαίρι;
jonk (05-01-24)
Για να λέει το ΦΩΣ ότι "οπως έδειξε ο Τζέλσον στην πρώτη προπόνηση θέλει πολύ δουλειά ακόμα", παίζει και να μεινε σέκος στο πρώτο σπριντ
jonk (06-01-24)
Εξαρτάται από τη δουλειά για την οποία τον έφεραν να κάνει![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Με 1,5 χρόνο να απέχει, δύσκολο να τον δούμε να κάνει όργια. Εδώ ο Ποντένσε ένα εξάμηνο δεν έπαιζε στους σκύλους και παίζει σε χαμηλή ταχύτητα, ακόμη και για τα δεδομένα της σούπερ λιγδ. Εγώ δεν περιμένω θαύματα.
δηλαδη δεν ξερανε ποσο καιρο εχει να παιξει ο Μαρτινς που πηραμε? υποτιθεται οτι θελαμε παικτες να βοηθησουν αμεσα. το εχουν ξανακανει αυτο και κει ειναι που λες οτι κανουν μανατζεροδουλειες. ο ολυμπιακος μοιαζει σαν να αρπαζει οτι ευκαιρια του παρουσιασουν οι μανατζερ ή οι διευθυντες και δεν μπα να εχει να παιξει 1 χρονο ο παικτης που πηραμε. κεντρο αποκαταστασης φαση.
hang your demons
flessanto (06-01-24)
Bookmarks