"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (04-01-24), Nikolaos_Kokkinos (04-01-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
παλι δανεικος χωρις ρητρα αγορας , ηθελε καπου να τον παρκαρει η πορτο και βρηκε τους μαλακες του πειραια , κανενας κουτσαυλος απο νοτιγχαμσιρ δεν εχει ερθει ακομα και ανησυχω οσο να ναι
Εγώ προτιμώ να έρθει έτσι δανεικός (αν είναι καλός ο συγκεκριμένος) χωρις ρήτρα αγοράς (αφου αλλιώς σιγά μην ερχόταν μες το Γενάρη), έτσι κι αλλιώς όποιος και να έρθει άχρηστος θα βγει πιθανότατα.
Το μόνο που θέλω είναι δυο στόπερ μην τυχόν και γλυτώσουμε κανα ρεζιλίκι μέχρι το καλοκαίρι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (04-01-24)
jonk (04-01-24)
δεν παει να γαμηθει ο χοντρος με την αρρωστια του , που μας γαμαει τις ζωες σε καθε αγωνα , το προβλημα του ειναι ο τζογος , ολο αυτο με τις μεταγραφες και τους προπονητες τζογος ειναι , πονταρισματα κανει
flessanto (04-01-24)
ουτε κονομαει , ουτε ακουει τους κακομαθημενους φιλαθλους , ουτε ειναι αμπαλος , απλα εχει μπει κουβα και πονταρει οπου βρει μπας και ρεφαρει
Τώρα γίνεσαι αφοριστικός: Και ο πιο τελειωμένος τζογαδόρος, βλέπει που βάζει τα λεφτά του και το ποντάρισμά του έχει μία λογική. Εμείς βάζουμε σε νούμερα που δεν έδωσαν ποτέ και περιμένουμε να κάτσουν κάποια στιγμή, αλλά ακριβώς επειδή τα φορτώνουμε, δεν δίνουν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (04-01-24)
Αυτοί που είναι εκεί τέτοια ώρα, για να χάσουν πήγαν έτσι κι αλλιώς. Αν εξαιρέσεις το πόκερ, που όντως πιάνονται από τα μαλλιά τους, στα υπόλοιπα, έχουν συγκεκιρμένο πάτερν που ποντάρουν, από φρουτάκια μέχρι και ρουλέττα.
δεν ειναι εκει "τετοια ωρα", ειναι ΑΚΟΜΑ εκει απο την προηγουμενη μερα , μπας κ ρεφαρουν![]()
Ρε άλλο λέμε: Δεν θα τους πάρεις να σου διδάξουν πιθανότητες και συνδυασμούς. Αλλά έχουν ένα - δύο συγκεκριμένα σκεπτικά που βάζουν λεφτά στα συγκεκριμένα σημεία και δεν δίνουν καμία σημασία στο τί συμβαίνει γύρω...
Εμείς βάζουμε τα λεφτά στο 8 μαύρο και περιμένουμε με άσσο κάτω, να έρθει παπάς σπαθί, για να κάνουμε ζευγάρι με παπά καρρό...
παπας-καρο. Καραπαπας δλδ.
flessanto (04-01-24)
Γιατί ποιος σου είπε ότι δεν τους εννοώ όλους; Απλά τυχαίνει αυτή την περίοδο να γαμιόμαστε εμείς περισσότερο. Οι αεκτζήδες μετά τον αποκλεισμό απ' την Ευρώπη ήθελαν να φάνε τον Αλμέιδα, ο βάζελος τον έφαγε τον Γιοβάνοβιτς. Άσε με τώρα μη φορτώσω πάλι. Ότι χειρότερο ΕΙΜΑΣΤΕ, παντού, δεν με διαβάζεις. Δεν είναι μόνο η μπάλα, όλη η κοινωνία. Και πρόσεξε, είπα ΕΙΜΑΣΤΕ. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από τίποτα, το ίδιο μαλάκας είμαι κι εγώ πολλές φορές. Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα, τις ίδιες παθογένειες έχω. Όλα όσα περνάμε μόνοι μας τα προκαλούμε.
The Dude (04-01-24)
Τώρα ο Νικολακόπουλος λέει ότι χαλάει μάλλον του Κάρμο γιατί ο Κονσεϊσάο είπε σε συνέντευξη ότι η διοίκηση αρνήθηκε πρόταση δανεισμού με οψιόν (δεν είπε ομάδα). Το πρωί έλεγε ότι με βάση πληροφορίες είναι κοντά να κλείσει.
Και η Λυών θέλει Καμαρά, που μπορεί από τώρα να συμφωνήσει με όποιον θέλει για το καλοκαίρι. Οπότε μας τέλειωσε, ξεχάστε τον, ότι κι αν γίνει.
Σε διαβαζω ρε, αμα δε διαβαζω εσενενα ποιονα να διαβαζω ? στα 15+ χρονια που μιλαμε παντα σου ελεγα οτι εισαι Ιαπωνικο μοντελο και βγαζεις ψηλα τη ροπη αλλα στην ουσια παρεμφερη πραγματα λεμε απλα απο αλλη γωνια προσβολης. Στην ουσια η μονη διαφωνια μας ειναι οτι εσυ πιστευεις πως ο ανθρωπος που παιρνει τις αποφασεις επηρεαζεται απο σενα κ μενα, ενω εγω πιστευω οτι απλα εχει τη δικη του ατζεντα. Κατα ταλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
panahs7 (04-01-24)
Τον Sergio Canos τον θυμάστε? Δεν κατάλαβα αυτόν γιατί δεν τον κρατ΄γσαμε? {Τον πήρε ή) Δανείστηκε η Βαλένθια 250 χιλιάρικα μόνο. Νομίζω ήθελε να μείνει σε μας.
Να δούμε τώρα αν θα μας βοηθήσει ο Πορτογάλος David Carmo. Δανεικός αυτός απο Πόρτο και έρχεται για να μπορέσει να διεκδικήσει θέση στο Ευρο 24 με την ομάδα της Πορτογαλίας!!!
Προσπαθεί η διοίκηση να διορθώσει τις αδυναμίες της ομάδας.
Παρότι είναι πολύ δύσκολα τα πράματα οφείλει η ομάδα να διεκδικήσει τον τίτλο.
Σιγά τις ομάδες που έχουν οι άλλοι.
Εντάξει ΥΠΕΡΚΤΙΜΩ τις δυνατότητες της ομάδα μας στη παρούσα φάση αλλά ο στόχος παραμενει το ΝΤΑΜΠΛ και η πρόκριση στους 16 τουλάχάχιστον.
Bookmarks