flessanto (31-12-23)
flessanto (31-12-23)
Δεν χρειάζεται κανείς απ' τους 2 εκτός αν θέλουμε να παίξουμε με το σύστημα του Πογιετ
Δηλαδή να ρωτάμε τους μπουκ πόσο το θέλουν;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στο κέντρο θέλουμε και ποσότητα εκτός απο ποιότητα γιατί ο Έσσε δεν ξέρω ποσο κουπί ακόμα μπορεί να τραβήξει. Έχουμε μείνει με 4 παίκτες για τουλάχιστον 2 θέσεις αφού ο Ιμπόρα ακόμα κι αν δεν χαιρετίσει είναι προφανές πλεον οτι δεν μπορεί να προσφέρει, ενω κι ο Καρβάλιο ξέρουμε οτι είναι λίγος.
Τώρα αν από όλη την αγορά του Ιανουαρίου μας αρέσει ο 30χρονος πρωην αρχηγός του ΠΑΟ που βασιζόταν πάντα στη "μαχητικότητα" χωρίς να έχει κάποιο άλλο χαρακτηριστικο να τον διακρίνει ως χαφ, ο οποίος στην ομάδα του μετρά συνολικά 280 λεπτά συμμετοχής, εκ των οποίων τα 250 είναι μέσα στον Αύγουστο (εχει παίξει 26' το τελευταίο 4μηνο), νομίζω οτι απλά θέλουμε να βγει όπως όπως η σεζόν χωρίς να κυνηγάμε κάτι και να ξαναδουμε το θέμα το καλοκαίρι.
Κυρίως, όταν μαζεύουμε κάτι τέτοια, είναι και αυτά που μας κάθονται στο σβέρκο...
Θυμηθείτε μόνο σε πόσα παιχνίδια δεν έπαιρνε (δεύτερες) κίτρινες, σε πόσα έχανε την μπάλα στο κέντρο και έκανε τον ψόφιο για να σταματήσει η αντεπίθεση αντιπάλου και ο κόρακας σφύριζε... Μετά θα αναρωτιέστε γιατί δεν παίζει το ίδιο με την εντύπωση που είχατε ότι έπαιζε.
drizzt (31-12-23)
Παίζει οι Κουρμπέληδες αυτής της ζωής να είναι περισσότεροι και από τους Μπαγκλαντεσιανούς. Από το να φέρνουν τέτοιους και να κάνουν και αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, να βγάζουν μικρούς. Αρκεί να σταματήσουν τις απάτες στις ακαδημίες που οι κωλοπετσωμένοι δουλεύουνε παιδιά και γονείς. Εκεί που χρειάζεται τεχνική και έκρηξη, να το καταλάβω, μέχρι κάποιο σημείο - σε στόπερ και μέσους σαν αυτόν, δεν υπάρχει δικαιολογία.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 01-01-24 στις 09:29
flessanto (01-01-24), Nikolaos_Kokkinos (31-12-23)
Έσκασε πρόταση από Παρτίζαν για Γιόβετιτς και ο ίδιος θέλει να πάει και να κλείσει την καριέρα του. Απ' ότι φαίνεται πάμε και για 2ο φορ. Να δω ποιοι θα μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα.
Μιά χαρά τετράδα είναι...
flessanto (01-01-24)
Αλήθεια είναι θα λείψουν τα γκολ του γιοβετιτς.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (01-01-24)
Τι φάση ρε μαλακες; πήραμε Ζελσον Μαρτίνς!
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
«Βόμβα» Ολυμπιακού: Φέρνει σήμερα στην Αθήνα τον Ζέλσον Μαρτίνς!
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Nikolaos_Kokkinos (01-01-24)
Δε τον ξέρω τον παίχτη. Τι λέει;
αυτος θεωρουνταν τρελο ταλεντο καποτε. για να δουμε τι θα δειξει
hang your demons
τον θυμαμαι παιχτουρα , μας ειχε γαμησει στο καραισκακη
Έκανε τεράστια βουτιά σαν παίκτης ο Ζελσον. Έχει να παίξει παρα πολύ καιρό.
flessanto (01-01-24)
ριχνοντας μια ματια ο παικτης ειναι σε φθινουσα πορεια φυσικα. σιγα μην τον παιρναμε αλλιως.
περσι εκανε μονο 11 ματς. ειχε τραυματισμους στο ιδιο σημειο.στο οποιο ειχε και το 2022.στους απαγωγους.
μαλλον ψαχνουμε να αναγεννηθει εδω.
hang your demons
Bookmarks