Ποιος μπα και Κωστούλας ρε αδερφέ εδώ βάζεις τον Καμπί με ένα σκασμο γκολ και κράζει ο γκαμπρος
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Δε χρωστάνε τίποτα από τον τελευταίο παιχταρα που κάναμε νταλαβερι;
(Οι σκώληκες εννοώ)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ποιος μπα και Κωστούλας ρε αδερφέ εδώ βάζεις τον Καμπί με ένα σκασμο γκολ και κράζει ο γκαμπρος
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το ότι δεν είναι βασικός στη φετινή Πόρτο δε μου λέει κάτι πάντως. 2 χρόνια έκανε πολύ καλές χρονιές στον Ατρόμητο της Πορτογαλίας που αν τις είχε κάνει Έλληνας στον δικό μας Ατρόμητο θα ήταν ήδη στην Εθνική και θα κόστιζε 30 εκατομμύρια.
Θετικός είμαι ως προς την αξία του, αρνητικός για το ότι δεν έρχεται με ρυθμο.
voskos_7 (29-12-23)
Ε, άμα είχε και ρυθμό και ερχόταν εδώ, γάμησέ μας. Πιο χομπίστας και από τον Σκάρπα θα ήταν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
𝝤 𝝤𝝠𝝪𝝡𝝥𝝞𝝖𝝟𝝤𝝨 𝝩𝝖 𝝗𝝦𝝜𝝟𝝚 𝝡𝝚 𝝩𝝜𝝢 𝝥𝝤𝝦𝝩𝝤 𝝟𝝖𝝞 𝝢𝝩𝝪𝝢𝝚𝝞 𝝨𝝩𝝖 𝝚𝝦𝝪𝝝𝝦𝝤𝝠𝝚𝝪𝝟𝝖 𝝩𝝤𝝢 𝟮𝟱𝝬𝝦𝝤𝝢𝝤 𝝚𝝥𝝞𝝝𝝚𝝩𝝞𝝟𝝤, 𝝫𝝦𝝖𝝢 𝝢𝝖𝝗𝝖𝝦𝝤!
Ο Φραν Ναβάρο αναμένεται να είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν με την Πόρτο και τον 25χρονο επιθετικό
Αναμένεται να είναι στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Nikolaos_Kokkinos (29-12-23)
Μπραβο ρε φιλαρακι, τι ειν αυτος? Καλος?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αυτός ΕΙΝΑΙ σέντερ φορ. 15 τεμάχια τα έχει για την πλάκα, αν έχει καλούς παίχτες να τον ταίζουν, ίσως και 20. ΑΝ είναι υγιής φυσικά, έχει όρεξη και ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
Τρία κατεβατά γράψαμε πιο πάνω, για να ρωτήσει ο πιλότος αν είναι καλός μετά από ενημέρωση του Στάθη ότι τελικά έρχεται...
drizzt (29-12-23)
Τρέχει το ρεπορτάζ.
Φρέιρε ψάχνει ομάδα αφου θα διακοπει ο δανεισμός του (άρα δεδομένο οτι παιρνουμε αμυντικο), οι Αργεντινοι λένε οτι θέλουμε τον Παλασεβίνο (ένας μέσος πολυεργαλείο απ όσο διάβασα) αλλά ο Καρβαλιάρ θέλει τον Πορτογάλλο της Μπράγκα τον Ανρέ Ορτα που ομως δε τον δινουν δανεικο αλλά μονο πώληση. Σαφως καλυτερος ακουγεται οτι ειναι ο Ορτα απο τον Παλασεβίνο.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρε ο ποροσο ζει;
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και έχουμε τον Αντώνη, λίγο πριν βγει το 23, να μας θυμίζει ιστορίες από την κρύπτη...
Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Όρτα στην Μπράγκα που δεν τον λένε Ρικάρντο: Οτιδήποτε άλλο, κάνει καριέρα επειδή υπάρχει αυτό, που και αυτό, είναι λίγο παραπάνω από τις κανονικές προδιαγραφές του.
flessanto (30-12-23), Nikolaos_Kokkinos (29-12-23)
Δηλαδη?
Γάμησε το, αφού θα ρωτήσεις ξανά όταν θα ανακοινωθεί, αν...
flessanto (30-12-23)
Μα δεν καταλαβαινω, Ρικαρντο τονε λενε η Αντρε?
Bookmarks