Faithful (11-10-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-10-23), zionikos (11-10-23)
Εγώ λέω να κοιτάξουμε προς Παιανία και να πάρουμε αυτόν που φέρνει στόπερ στον βάζελο. Έχουν έφεση να βρίσκουν, όπως και τερματζήδες, γιατί η φιλοσοφία τους είναι αμυντική, εμείς μια ζωή είμαστε δεκάρια, αεροδρόμια και πούτσες μπλε και η άμυνα άγνωστη λέξη.
Faithful (11-10-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-10-23), zionikos (11-10-23)
Τώρα άκουσα στα ρεπορτάζ ότι ο Μπόατενγκ ήταν ελεύθερος από το καλοκαίρι και δε βρήκε ομάδα! Μπορούσε δηλαδή να αποκτηθεί μέχρι 30/9. Οπότε τι συζητάμε ακριβώς; Ξέμεινε ο σάπακλας και πάμε να τον φορτωθούμε εμείς τώρα πάνω στην απελπισία μας; Ρε τον πούλο λέμε, βρείτε κανένα στόπερ που θα προσφέρει, μην αρχίζετε τις ίδιες μαλακίες.
Τί με κοιτάτε; Σας είπα εγώ ποτέ, ότι έμαθαν, ότι αλλάξανε μυαλά, ότι γίνανε Ευρώπη;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο μποατενγκ εκανε φυσικοθεραπεις μετα τη τριπλα του μεσι η ακομα τρεχει να ισιωσει τα κοκαλα του?
giovanni#10 (12-10-23)
Μην το κοσκινίζουμε και συφιλιαζόμαστε χωρίς λόγο: Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τέτοια κίνηση, ειδικά με αυτόν. Να μιλάμε και για τίποτα χειροπιαστό, δηλαδή, γιατί είναι μαλακία να κάνουμε μανούρα ακόμα δεν μέσιασε ο Οκτώβριος, για κάτι που ίσως (που δεν πρόκειται να) γίνει τον Ιανουάριο, ειδικά σε μία ομάδα που αυτοί που συμφώνησαν την Δευτέρα το μεσημέρι και έρχονται την Τρίτη το πρωί στο αεροδρόμιο, δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που παρουσιάζονται την Πέμπτη.
Και δεν είναι μόνο αυτό: Οι περισσότεροι κάνετε και το κορόιδο και βρίσκετε άλλη μαλακία να μας ζαλίσετε τον κλάπαρο.
(Δεν το λέω για τον Παναγιώτη, αλλά για όλους)
SKORPIOS7 (12-10-23)
Εγώ πάντως βλέπω κανα Μπιανκον στόπερ σε κανα ματς πρωταθλήματος.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Θα γίνει και αυτό, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι θεαματικά...
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μόνο ο Ρέτσος έχει δικαιολογήσει την παρουσία του επαρκώς. Άλλοι Φρέιρε ό,τι και να κάνουν, θα αφήσουν και μία καλή μαλακία που θα πληρώσουμε σε σημαντικό παιχνίδι να τους συνοδεύει μέχρι την επόμενη η οποία πρέπει να είναι πιο εντυπωσιακή, άλλοι Ντόι δεν είναι για τίποτε παραπάνω, όσο χρόνο και αν τους δώσεις και υπάρχει και ένας Πορόζο ο οποίος έχει προοπτική πολύ μακρύτερη, ΑΝ υπάρχει, από την φετινή χρονιά για να αρχίσει να δείχνει στοιχεία. Ε και ο Μπαγκαλιάνης να ήταν πέμπτος, θα έπαιρνε χρόνο...
Προσωπικά πιστεύω πως στο βάθος χρόνου τουλάχιστον μέχρι να έρθει άλλος στόπερ ο Φρέιρε θα μας έχει χαντακώσει λιγότερο από τον Ρέτσο, με το συγκεκριμένο είμαι ακόμα ψιλοαπαισιόδοξος.
Στις καλές μαλακίες, μέχρι τώρα, του Ρέτσου του ρίχνει στο κεφάλι. Έχουν από ένα πέναλτι ο καθένας χωρίς λόγο αλλά ο Φρέιρε έχει ανοίξει και το κεφάλαιο των ασσίστ στον αντίπαλο.
Απαισιόδοξος είσαι αν ξέρεις ότι θα παραμείνει ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στο ρόστερ...
αρχισαν τις μαλακιες με την μπενφικα και τον εσσε ?
Ακουστηκε οτι τον τσεκαρει η Μπενφικα.
Λες κι αμα συνεχισει ετσι, δε θα τον κοιτανε απο ομαδες του εξωτερικου....
Ούτε ο ήλιος πρέπει να τον βλέπει ρε: Τί θα πει ο κόσμος για εμάς; Ότι τους έχουμε βγάλει στο κλαρί;;;
Η Μπενφίκα έχει ηδη προσπαθήσει 2 φορές να τον πάρει, αλλά δεν κατάφερε να τα βρει με τους εκπροσώπους του Έσε.
Τώρα τον έχει βγάλει στη βιτρίνα ο χοντρός για να τα τσεπωσει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Να δεις που τον αγόρασε η Μπενφίκα και σε εμάς παίζει δανεικός...
panahs7 (14-10-23)
Bookmarks