Όπως πήγε η φάση μείναμε μόνο με 3 στα χαφ και ιμπόρα. Δεν καταλαβαίνω πως πιστεύουν ότι θα βγει η χρονιά.
Μόνη υπόθεση ότι μπορεί να παίξει και εκεί ο κινι
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημερα. Δηλαδη τωρα μας εμειναν ουσιαστικα ο Σισε και ο Αμπουμπακαρ, Καποιοι αλλοι πχ Αλγκασιμ Μπα και Ανδρουτσος δεν ειναι και τοσο προβλημα. Οι πρωτοι δυο λογικα θα εχουν και μεγαλα συμβολαια και ειναι παιχτες απο τους οποιους μπορουμε να κερδισουμε καποια χρηματα αν τους δωσουμε. Δυσκολακι φαινεται να φυγουν αλλα θα δουμε.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Όπως πήγε η φάση μείναμε μόνο με 3 στα χαφ και ιμπόρα. Δεν καταλαβαίνω πως πιστεύουν ότι θα βγει η χρονιά.
Μόνη υπόθεση ότι μπορεί να παίξει και εκεί ο κινι
Αυτοί που λες δεν είναι 4 για 2 θέσεις όπως το γράφεις; Πόσους πρέπει να έχουμε 6; Αν και 5 είναι ουσιαστικά μιας και ο Καρβάλιο είναι στο ρόστερ και προφανώς υπολογίζεται.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (14-09-23)
1.7 λέει πουλήσαμε τον Ραντζέλοβιτς.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Δεν μπορούσαμε να τον δανείσουμε, γιατί είμαστε κλειστοί και στους 7 δανεισμένους, εκτός από τους 7 δανεικούς που προβλέπει ο κανονισμός.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (14-09-23)
Ρε παιδιά, στις θέσεις που λέμε 6 και 8, πρέπει να έχουμε 5 παίχτες. 3 που να μπορούν να παίξουν την θέση 6 και 2 που να μπορούν να παίξουν την θέση 8.
Ο λόγοι είναι απλοί :
Α) λόγω θέσης το κάθε 6αρι χάνει πολλά ματς από κάρτες.
Β)είναι η θέση που χρειάζεται τα περισσότερα χιλιόμετρα άρα υπάρχει επιβάρυνση αγωνιστική
Γ)αν τραυματιστεί ένας, δεν θα έχεις κανέναν στον πάγκο.
Δ) υπάρχουν στιγμές που θα αναγκαστείς να παίξεις με 3
Επίσης, τον καρβαλιο δεν τον έχει βάλει ποτέ στο 8 ή στο 6.
Στην ουσία αυτή τη στιγμή έχουμε 6αρι τον χεσέ και τον ιμπόρα και 8αρια τον Αλεξανδροπουλο και τον καμαρα.
Εστω ότι τιμωρείται ένας εκ των καμαρα και χεσε. Ποιος θα παίξει με τους Άγγλους και θα νιώσετε οκ;
andreask (14-09-23)
flessanto (14-09-23)
Ο Ντόη δεν παίζει "και 6άρι", "ΕΙΝΑΙ 6αρι". Αμυντικό χαφ ήταν και τον έκανε στόπερ ο Μίτσελ. Να τον δούμε και στη θέση του, μπορεί να είναι καλύτερος.
Όσο τον έχω δει στη θέση του, 6αρι, χάλια ήταν. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις είναι αλλιώς σε μια ομάδα που θα δουλέψει τακτικά, μπορεί να δείξει ίσως αλλιώς.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
flessanto (14-09-23)
Επίσης ρε συ Αντώνη, μακάρι να είχαμε το τέλειο ρόστερ αλλά ζητάς πολλά. Αναλογισου ποιο ήταν το ρόστερ και πόσο εκτός λογικής ήταν πέρσυ ή και προπερσυ. Μήν ζητάμε από το 1 να πηγαίνουμε στο 9 σε μια μεταγραφική ας είμαστε σοβαροί.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Έχουμε ήδη 28 παίκτες νομίζω και ο Μαρτίνεθ ιδανικά θα ήθελε πιο μικρό ρόστερ λένε οι αρδ. Επίσης, δεν είναι για όλη τη σεζόν, αλλά για 3 μήνες, αν προκύψουν κενά τα βλέπουμε τον Γενάρη.
flessanto (14-09-23)
Δεν το συζητάμε. Δεν γκρινιάζω. Αν θυμάσαι, μόλις κλείσαμε και τον σολμπακεν έγραψα:
χρειαζόμαστε ένα φορ ακόμη, ένα 6αρι και ένα στόπερ και είμαστε τέλεια. Αλλά και κανέναν να μην πάρει, μια χαρά θα είμαστε. Ας βάλει πιτσιρίκια.
Απλά η μεταγραφή ποντενσε (όσο Και αν εγώ διαφωνώ) έδειξε ότι έχει υψηλούς στόχους η ομάδα και είναι κρίμα να μην τους πετύχει επειδή δεν πήρε ένα χαφ να κάνει τα ρεπό του χεσε.
Ρε παιδιά αμυντικό χαφ είναι η θέση του. Δεν είχε παίξει ποτέ στόπερ και λέτε το αντίθετο. Η ίδια λογική είναι τότε, δηλαδή αν έπαιζε φορ και έβαζε γκολ να τον υπολογίζαμε για φορ; Σίγουρα τον υπολογίζει και για στόπερ, αλλά μη λέμε και "δεν μας νοιάζει που έπαιζε", δεν έχει σημασία η θέση του δηλαδή;
Κοίταξε μιλάμε πάντα για την θέση που έπαιζε σε μη επαγγελματικό επίπεδο και μέχρι 18-19 χρονών..Σε αυτή την περίπτωση ναι δεν είναι και τόσο υπολογίσιμο το τι έπαιζε.Θέλω να πω οτι είναι φυσιολογικό σε αυτό το άλμα απο τα τμήματα υποδομών στην πρώτη ομάδα να αλλάξει θέση σε μια που μπορεί να σταθεί καλύτερα.Και ο Ανδρούτσος πχ στις μικρότερες ομάδες έπαιζε δεκάρι-εξτρέμ και σέντερ φορ και έσπερνε.Ο Σωκράτης ο Παπασταθόπουλος πιτσιρικάς έπαιζε 10άρι στην Καλαμάτα.![]()
flessanto (14-09-23), Nikolaos_Kokkinos (14-09-23)
Bookmarks